Oblíbené spárování?
Jaké je vaše oblíbené spárování v Písni a proč? Manželé, milenci, přátelé... Klidně použijte i fantazii a napište, u kterých postav byste si přáli, aby se dali dohromady, i když v Písni se to nestalo.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.

Komentáře
Oberyn x Ellaria - výjimečný muž a výjimečná žena
Rhaegar x Lyanna - skrývá tajemství o kterých bych chtěl vědět víc....
Hound x Sansa/Arya nie v romantickom zmysle, ale páčilo sa mi ako ju chránil (Sansu). A to cestovanie Psa a Arye mi neviem prečo pripomenulo Zaklínača, starší zabijak s mladou "zabíjačkou" a to finále v krčme bolo proste super.
On by si zasloužil hodnou manželku, ona by si zvykla na jeho vzhled. A až by zmoudřela, pochopila by, co je v páru důležité a co ne. Pokud by byla co k čemu v posteli, tak by ji ani nemusel zahýbat. :twisted:
Z opravdových párů asi nikdo, většina mi nepřijde v pořádku a Davosovu ženu bohužel neznáme (abych mohla usoudit, jací spolu jsou), kromě Neda a Cat.
A z neexistujících párů by se mi líbil pár Jon a Val - myslím, že by se k sobě dokonale hodili a klapalo by jim to :-)
Kdyby nebyl pořád nalitý, tak by z něj byl vzorný garďák.
Je to klišé (mladá, hodná, milá hrdinka se zamiluje do padoucha, který je ve skutečnosti kladný hrdina), ale já ho mám ráda.
Z fiktivních párů Jon + Val tahle divoká by se mi pro Jona zamlouvala mnohem víc. Navíc se zdá, že se ještě nestihla naučit kouzelnou formuli "You know nothing."
Dále Sansa + Podrick jo je to obyčejný kluk, ale má dobré srdce, což by mohla být po těch Sandorech a Malíčcích příjemná změna. Pak má taky u mě jedno velké plus za záchranu Tyriona, při které dokázal, že má navíc velkou odvahu.
A nakonec Daenerys + Victarion :twisted: myslím, že by se k sobě krásně hodili.
P.S: Hm, tak je to jenom 18 roků, to se smázne, až bude Aryi tak 25 :-)
:twisted:
Ten už by z ní vymlátil ty nápady s "I will take what is mine bla bla". :-)
Pate a Růžička - I když to bylo jen pár stránek, moc se mi Pateův příběh a jeho láska k ní líbila.
Jaime a Brienne - bezva dvojka, skvěle se doplňují, stejně jako zmiňovaný Bronn a Tyrion.
Xaro Xhoan Daxos a Daenerys - Mám toho chlápka rád, kdyby byli spolu, možná by mně její kapitoly i bavily :-D
a nakonec ještě trojici Stannis-Davos-Melisandra, celkový koncept dvou našeptávačů pravého krále je fajn, a taky to, jak se k sobě ti dva navzájem chovají.