Oblíbené spárování?

upraveno 30. listopadu 2012 v Rozličný pokec
Jaké je vaše oblíbené spárování v Písni a proč? Manželé, milenci, přátelé... Klidně použijte i fantazii a napište, u kterých postav byste si přáli, aby se dali dohromady, i když v Písni se to nestalo.
2

Komentáře

• @Ugla Klaním se ti Ó Velký Uglo, že jsi se nebál říct nahlas to co spousta místních uživatelů NECHCE slyšet.
  • Bohové! A je to tu zas... :roll:
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Sansa a Podrick nééé.
  • @Nevada To víš, stačí když při pohledu na Sansu někdo zakoktá a už ho s ní musej dávat dohromady :D
    upraveno 30. listopadu 2012
    Ale vždyť ten se zakoktával a obdivoval přitom svoje boty i při hovorech s Tyrionem... a s Brienne taky.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Abych neopakoval, co tu již bylo řečeno, tak nahodím pár mých oblíbených představ z kategorie "velmi nereálná budoucnost"

Euron + Melisandra = Tuhle dvojici už jste mi vyfoukli, tak vymyslím nějaké jiné.

Willas + Arianne = Willase tedy moc neznáme, ale mě baví už jen ta představa, co kdyby tyhle dva Martinova boží ruka posadila k jednomu stolu. Jestli by to mezi nimi třebas zajiskřilo, nebo by zůstali věrní svým rodům a po hodině by jejich rozhovor skončil vrháním šlehačkových dortů.

Hollywoodský pár snů: Jaime + Daenerys = Tenhle pár by měl před vilou zaručeně největší koncentraci paparazzi ročně.
    A vůbec by bylo super, kdyby se Dany dostala do KL a střetla se tváří v tvář s tamníma královničkama. Cersei a Margaery. Zajímalo by mě, jestli by to skočilo zlámanými nehty, vytrhanými vlasy a rozervanými šaty, nebo by se z růže a dračice staly best of kámošky.
    (ale to už je spíš taková představa kohoutích zápasů než párování, ale možné je všechno :anxious: )

Robb + Wylla = tuhle si měl vzít, ještě dřív než dopochodoval k Dvojčatům.

Sandor + Brienne = Uznejte, že tohle je prostě ďábelská dvojce. Možná by to nebyla láska až za hrob, ale tuhle dvojku spolu na cestách prostě chci. Budou spolu hledat Sansu a zabloudí až do Hrůzova. Už u brány by se Ramsay smíchy málem posral a za pár minut by visel oběšený na svých vlastních střevech.

Bronn a Edd = Další moje představa snů je tohle duo. Potkat tyhle dva v černém, jak mrznou někde v lese nad cibulovou dušeninou a stěžují si na zimu a sušené švestky, Jiní by popadali smíchy.
  • Já se obávám, že Bronn by Eddův styl humoru dlouhou nevydržel a zamordoval by ho :-D
  • Wylla kojná Jona? :D
    Daenerys sice nemám ráda, ale tohle je extrémně hnusné. Občas je mi z vás hodně smutno.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 1. prosince 2012
    @Nevada Mě je ze sebe občas také hodně smutno :twisted:
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Vona je někdy jedna facka lepší než dlouhý vysvětlování

• upraveno 1. prosince 2012
    Tak to nechapem - najprv Sansa lhala a treba ju za to vyfackovat a potom zrazu Ned vysveluje dovody, ktore su akcpovatelne, Aryi?

Ciim trochu nekonzistentnost a mam taky dojem, ze ty nemas deti ;-)
  • On také netvrdil, že se Sansa zachovala správně, jen jí vysvětloval Sansinu motivaci, aby to neviděla černobíle a brala Sansu dál jako svojí sestru. A nevidím žádný rozpor v tom, že Sanse měl jednu vrazit hned poté, co začla na Aryu dštít oheň.
  • @Ugla Asi zabudas, ze bol do toho zaunteresovany buduci kral a manzel. Mozno to nebolo spravne, ale strategicky jedine mozne rozhodnutie. Takze uplne chapem, preco jej jednu nevrazil.
  • Sansa x Tyrion
    ta veľká tato si to zaslúžila...
  • upraveno 1. prosince 2012
    @Hildegarda: Asi si nerozumíme, kdyby šlo pouze o ty pohnutky ke lhaní, tak to mohl zrovna tak (resp. z druhé strany) vysvětlit i Sanse, když už se to v rámci své snahy o záchranu sourozeneckých vztahů snažil objasnit Aryi.

Zlomovým momentem je, když začne Sansa ze ztráty Lady otevřeně obviňovat Aryu. To už typické "chování zločince" (viz. co říkal tuhle flanker o účinnosti trestu v závislosti na prodlení), kdy si viník přizpůsobuje skutečnost svému pojetí spravedlnosti. U toho už Lannisterové dávno nebyli. V takových chvílích samotná slova nic nezmohou.

V knize je to mimochodem krásně vidět očima Sansy, která si okamžitě rozdělí svět na ty zlé (Aryu, Roberta, a v podstatě i Neda), dobré (sebe, Joffa), a má veliké dilema s Cersei, která byla sice byla tou, kdo požadoval kůži zlovlka jako "bolestné" za raněné princátko, ale v jejích představách je to stále ještě ona vznešená královna, jíž se chce sama jednou stát, takže raději přiloží její podíl první skupině. Při té příležitostni "taktně" vytlačí z paměti jakoukoliv vzpomínku na Mycaha - rád bych řekl, na toho sere Pes, ale bohužel tomu tak není - aby nedejbože na Joffíkově chování nezůstal stín pochybení.

Kdepak, s ušlechtilou Sansou mám stejný problém jako svoa00 s cool vrahounky typu Jaimeho.

EDIT: @Chmur: Že stačí jeden člověk, aby někomu udělal ze života peklo, s tím naprosto souhlasím. Ohařovo angažmá v záležitosti Sansy proto vnímám pozitivně, a ani já v něm nehledám nějaké postranní úmysly.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @Nevada: Jo Wylla Manderly, nedošlo mi, že jsou v Písni dvě. Mno myslel jsem tuhle se zelenými vlasy ;-)

@Blackfish: Mno, podle mého Dany zas až tak krutá není. Navíc Margaery není uchvatitelka, na trůn se dostala až dávno po válce a Tyrellové byly spojenci Targaryenů. A vzhledem k jejich rodové schopnosti (královské riťolezectví) mno.. kdo ví.
    @Montezuma3 : Jen jsem si hned nemohla vzpomenout kdo další se tak jmenoval. Nebyla jsem si jistá, že/jestli je to ta Manderlyová s proříznutou pusou. Že to nebude ta kojná mi samozřejmě došlo :o)
  • A co Aša - Malíček ?
  • @Viktor A co Euron - Malíček? Ty dva cvoci by si mohli rozumět.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.