Oblíbené spárování?

upraveno 30. listopadu 2012 v Rozličný pokec
Jaké je vaše oblíbené spárování v Písni a proč? Manželé, milenci, přátelé... Klidně použijte i fantazii a napište, u kterých postav byste si přáli, aby se dali dohromady, i když v Písni se to nestalo.
13»

Komentáře

  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Viz třeba Stephen Hawking.
    Hawking v době svatby (alespoň první)nevypadal tak jak ho znáš.

    Rozhodně nevěřím na pořadí uvedených příčin, odpor je odpor, ten nepřejde do zvyku, možná do otupení.

    A fakt vás holky vidím, jak běžíte nabídnout Tyrionovi co se při manželství nabízí :)
  • Myslím, že se v tomhle s flankerem shodneme.
    Můžete fyzické nedostatky kompenzovat inteligencí, vtipem a hlavně mocí a postavením, ale to asi nezabere u stejně postavené a navíc asi třináctileté holky.
    Nevím, proč by se měla po zvyku objevit láska.
    A většina manželů se taky nerozvede s ženou kvůli tomu, že po dětech přibrala.
    Ale hodně moc manželů odchází kvůli mladší, hezčí a plodnější. A navíc nadváha a achondroplasie je sakra rozdíl.

  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Obávám se, že souhlasím s flankerem a Chmurem. "Tolerovat" tak výrazné fyzické nedostatky je dle mne schopen člověk starší, než je Sansa (13-15 let). Hodnoty, které imponují u druhých se věkem dost mění.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    BTW všiměte si, že se tu bavíme o odporu, ne o obyčejné ošklivosti. Tady nejde o to, že má někdo delší nos nebo křivé nohy, tady jde o celkovou fyzickou podstatu. Navíc šlo o sňatek z donucení a nuceností se veškerý odpor ještě umocňuje.

    BTW máme v baráku rekord, vůbec nejmenší ženu v ČR. A tvrdím, že normální zdravý chlap (co se obvyklých sexuálních preferencí týče) by ji nikdy nemohl vnímat jako sexuální objekt. A nejde o to, že by svým běžným zjevem vzbuzovala nějaký fyzický odpor, to vůbec ne.

    Relativně nedávno jsme tu měli debatu, jestli se zamilováváme do mysli nebo do těla. Podle mě to musí být vyvážené (5 bodů za tělo a 5 za osobnost je víc než jakákoli kombinace 2+8). Pokud je vzhled a povaha v nějaké rozumné míře od obojího, je to vždycky víc než jenom jeden z těch prvků, ale mělo by být od obojího nějaké minimální nadkritické množství. Vztah totiž musí fungovat jak po fyzické tak duševní stránce a je bláhové se domnívat, že jedno dokáže zastoupit druhé. Krom toho se prostě nedomnívám, že na samotném vzhledu je něco méněcenného. Nesmí se primitivně přeceňovat, jak je zvykem, ale postmoderně tolerantní kecy o tom, že je to naprosto nedůležitý nejen naprosto odporujou každodenní zkušenosti, ale docela i principům evoluce.
    A většina manželů se taky nerozvede s ženou kvůli tomu, že po dětech přibrala.
    Někdy (bohužel) ano, a to jde o dost jiný případ. Pokud někoho poznáte jako mladýho, v síle a mentálně na úrovni, máte, pokud ho skutečně milujete, schopnost ho takovýho vidět pořád, i kdyby najednou kulhal, byl invalidní, vypadaly mu vlasy a podobně.
  • @svoa00
    Pate a Růžička - vážně? Mně přišlo, že ji měl opravdu rád... Ale raději si to ještě přečtu, jestli mi tam něco neuniklo...
  • Ať to čtu jak chci, pořád tam vidím hlavně, že ji miloval. Její panenství si sice chtěl koupit, ale to zamyšlení nad budoucností a tak...
  • Jasně, že se třináctiletá (nebo osmnáctiletá) Sansa nezamiluje do Tyriona nebo Wilase, když dvacetiletý kluk musí být pro ni stařec. :-) To jsem ani netvrdila, musela by vyspět.

    Normální žena se nepoběží milovat s nějakým ošklivým postiženým. Ale když existují ženy, které se zamilovávají do odsouzených psychopatů (nejnověji psali o Brejvikovi), určitě existují samaritánky, které touží pečovat o mrzáka. Nebo jdou po finančním zajištění a na vzhled kašlou.

    Tyriona beru jako místní prachatou celebritu a určitě by našel relativně snadno manželku, kdyby nebyl omezený na urozené dámy.
    Při sexu by oba zavřeli oči a představovali si. :-)
    Pokud někoho poznáte jako mladýho, v síle a mentálně na úrovni, máte, pokud ho skutečně milujete, schopnost ho takovýho vidět pořád, i kdyby najednou kulhal, byl invalidní, vypadaly mu vlasy a podobně.
    Tak nevím, jak tady přesně popsat svoji myšlenku. Někteří jsou možná schopní ignorovat fyzické neduhy i u lidí, které už poznali ošklivé/nemocné. Vnímají je (ty neduhy) a nepovažují je za středobod vztahu.
    Lidi, kteří považují krásu za hlavní motor vztahu, od nemocného utečou, ale spíš si myslím, že tam bude psychický problém než fyzický odpor. Nemocní lidé nebývají příjemní, když trpí.

  • @BenNevis:
    Tyriona beru jako místní prachatou celebritu a určitě by našel relativně snadno manželku, kdyby nebyl omezený na urozené dámy
    keĎ tak premyšlam tak to bolo pekne urobene v prvom dieli serialu
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Ale když existují ženy, které se zamilovávají do odsouzených psychopatů (nejnověji psali o Brejvikovi), určitě existují samaritánky, které touží pečovat o mrzáka. Nebo jdou po finančním zajištění a na vzhled kašlou.
    Samozřejmě že existují tací/takové. Zlatokopky, "samaritánky", "nápravnice". Nic z toho nenazývám láska.
    Tyriona beru jako místní prachatou celebritu a určitě by našel relativně snadno manželku, kdyby nebyl omezený na urozené dámy.
    Zlatokopky. Nacházíme je všude, např. mezi slečnami s přízviskem Miss (libovolný rok).
    Při sexu by oba zavřeli oči a představovali si.
    To je hovno sex.
    Tak nevím, jak tady přesně popsat svoji myšlenku.
    Jak? Takhle:

    image
  • upraveno 11. prosince 2012
    flanker.27 napsal(a):

    ... Zlatokopky. Nacházíme je všude, např. mezi slečnami s přízviskem Miss (libovolný rok). ...

    Pche! Doufám, že ta závorka neoznačuje "jen příklad"! :-s

    =D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @MissUtahraptor Chceš říct, že nejsi zlatokopka? Dobře, věřím a nepovím to na tebe...
  • Som tak niak čakal reakciu z jury
  • MissUtahraptor napsal(a):

    @Gardien Proč z jury? :-?

    Tehdy žili raptoři, ne? Nebo se jednalo o křídu? :-k
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.