Deskovka Hra o trůny česky
Deskovka Hra o trůny česky - Ice & Fire
Je jen málo her, které sklidily takový úspěch u hráčské komunity, jako právě desková hra A Game of Thrones. Komplexní strategie ze zajímavého fantasy prostředí, plná důmyslných kombinací herních prvků, diplomacie i bojů, patří k tomu nejlepšímu, co si můžete s přáteli zahrát.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
ma niekto skusenosti s hranim tejto hry? Mal by som jednu konkretnu otazku - ako to je s rozprasenymi jednotkami? Aky maju vyznam? Daju sa nejakym sposobom vratit do hry?
Dakujem
p.s. doran martell je imba :-)
- musia ustúpiť na jedno územie (t.j. nie jeden rytier na jedno, druhý na iné napr.)
- musia ustúpiť na legálne územie - t.j. na územie ktoré patrí danému rodu, alebo nepatrí nikomu
- musia ustúpiť tak, aby stále platil supply limit (sudy)
- ak sú napadnuté v tom istom kole ešte raz, sú zničené. ak nie, zregenerujú sa a v ďalšom kole sú plne funkčné
- obliehacia veža nevie ustúpiť, ak prehrá je zničená
Tahají se úplně jako poslední, až po rodových kartách. Oba hráči. První asi útočník a pak obránce. (nebo jak se dohodnou, to nevím) Žeton meče se může zahrát až poté (výměna karty, nebo zvýšení síly). Po vyhodnocení bitvy se karty vrátí do balíčku a ten se celý zamíchá.
místo: tvůrčí kavárna Vypálené Koťátko (Praha, poblíž Dejvic)
datum: 27.1. (tato neděle)
čas: 14:00 - cca 18:00
počet lidí: zatim jsme 4, tudíž můžou dorazit ještě 2 lidi
Super! Tak pokud mi do toho nic nevleze, přijdu.
timto zdravim Phoebea, Standu, Vlcacku a Lubose. díky za super odpoledne a v budoucnu se snad znova u nějaký příležitosti setkáme ;-)
Za mě paráda, ale chce to těch 6 hodin :)Také zdravím všechny zúčastněné
Haha, při našem taktizování i klidně víc.
Jinak mě taky dost zaujalo, když mi Luboš vyprávěl o hraní AGOT online přes email. Sice je to na dlouho, ale to by mi určitě nevadilo. Pokud by se tady na takovou akci našli lidi rozhodně bych se rád přidal :-)
Môžem priradiť rozkaz vo oblasti aj ked tam nemám žiadnu jednotku, iba žetón moci ?