Deskovka Hra o trůny česky
Deskovka Hra o trůny česky - Ice & Fire
Je jen málo her, které sklidily takový úspěch u hráčské komunity, jako právě desková hra A Game of Thrones. Komplexní strategie ze zajímavého fantasy prostředí, plná důmyslných kombinací herních prvků, diplomacie i bojů, patří k tomu nejlepšímu, co si můžete s přáteli zahrát.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
@sarven, co hovoris?
@Hildegarda: no ja asi môžem, ale som výrazne za, aby sme sa stretli aspoň štyria, ideálne všetci čo tu občas komunikujeme. nech sa to naučí naraz. video pozrieť a k tomu výklad pri hre stačí urččite :)
myslím, že na preklad ani veľmi netreba čakať. všetky dôležité info nájdeš na nete, či už názvy kariet, alebo upravených príkazov.
ci ona necitala Piesen?
Radsej cita knihu s hroznym nazvom The Lean Startup :)
A když řeknu něco jako Magistr Illrio, nebo Areo Hotah, tak nechápavě kouká :D
Naší verzi jsme nazvali A Storm of Swords (Home Edition) a je volně ke stažení (včetně obrázků nově vytvořených rodových karet) na:
http://ulozto.cz/x7ZhiZPv/a-storm-of-swords-home-edition-rar
Bola tam aj verzia kde je Dorne ale tu sme nechceli hrať pre prípadné spoilery (2 hráči knihy nečítajú pozerajú len seriály) + sme nevedeli na koľko sa to líši od základnej hry, a dosť náročné mi prišlo vysvetľovať pravidlá základnej hry nie ešte rozšírenej :D
Inak nie su lode v prvej verzii nejaké zbytočné? Všimol som si že v druhej verzii pridali prístavy takže loď môže aspoň dobiť nejaké územie, ale v tej prvej verzii kde niesu prístavy slúžia lode len na prepravu?
Rovnako Greyjoy v našej partii prehral prvé 2 bitky a po zvyšok hry už nebol schopný takmer nič robiť, mal len svoj mini ostrovček nič viac. Prvú bitku prehral proti Starkovi pri Moat Cailin a stark mu popravil jednotky takže na súši už nič nemal. Druhý bitku prehral proti Lannisterovi na mori, ktorý mu taktiež zničil jednu loď. Po zvyšok hry len konsolidoval moc a tešil sa z toho že ma najviac power tokenov, keďže nikto iný okrem neho moc nekonsolidoval.