Cersei Lannister

upraveno 19. října 2012 v Postavy a bytosti
Koutek pro debatu o královně regentce, když už se tu s novými topicy roztrhl pytel... Svůj názor na Cersei jsem už řekla mockrát, je na vás, abyste ji obhájili :D
124»

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • To že si ho vyzvedávala, přece neznamená, že byl přímo pro ni... :-)
  • upraveno 5. prosince 2012
    @Branislav_Gepeto Pycelle klidně Cersei nakecal, co myslel, že od něj chtěla slyšet. Tímhle neargumentuj.

@flanker.27 Já jsem velmi ráda, že rovnováha mezi Lannistery a Tyrelly nebude, a doufám, že růže ještě lvům ukážou trny :twisted: Už taky bude načase. Bohužel se obávám, že to bude za cenu dalších kapitol Cersei :roll:
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Branislav_Gepeto Co bylo nebylo s čajem je poměrně podružné - ať už prevence (i dnešní holky berou pilule i když zrovna neléhají) či co jiného/kdo jiný. Cersei vsadila na Osneyho Černokotlého, aby měla důkaz, což jí krutě nevyšlo.
  • @Hildegarda Kdyby byla Marge tak geniální, tak v případě, že čaj potřebovala, by pro něj poslala kohokoliv jiného :D
  • Já jí prostě budu věřit, dokud se jasně a nevyvratitelně neprokáže opak :-) (Septy to pro mě nejsou, ty tomu nerozumí :-D )
    @svoa00 Ved to som tym myslela, len klavesnica sa mi zamotala. Prave som totiz vstala a ruky nemyslia tak rychlo ako hlava :)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
  • Možná není důkaz :-) Když se jasně potvrdí, že je to mrcha, co by šla přes mrtvoly, tak bude důvod ji nemít rád. Ale zatím vidím jen ambiciózní mladou slečnu, co má smůly na manžely (ti chlapi nic nevydrží :-D ) :-)
  • @Branislav_Gepeto Tak se mi zdá, že Cersei všechno moc žereš. Pokud víme, tak na rozdíl od Marge je (ironicky) obviněná plným právem. Tommena využívala i Cersei. Jsi proti Tyrellce iracionálně zaujatý, i když o ní skoro nic nevíš.
  • @Branislav_Gepeto Ono to vyznívá, jako bys měl rád Cersei... jenom proto, že má POV :spike:
  • @Hildegarda Nemáš pařit tak dlouho do noci. :-P
  • Keď musela v Tanci Cersei prejsť cez Kráľovo prístavište, bola to jedna z chvíľ, keď mi jej bolo vážne ľúto a tak trocha som jej držala palce. Som rada, že ju to trocha skrotilo, ale bolo to naozaj... Práve teraz mi nenapadá vhodný výraz. Vlastne, a to ma prekvapuje, by som stala o pár Cerseiných kapitôl vo Vychroch, aby som videla čo s ňou tá udalosť urobila (nie prostredníctvom cudzích, ale jej očí).
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.