191012141566

Komentáře

• @flanker: já to pochopil tak, že s člověkem můžeš mít víceméně "symetrický" vztah (nebrat doslova), což u psa z principu nejde. A to zas není v rozporu s tím, že člověk kolikrát vyjde se psem lépe než s některými lidmi. Obzvláště když uvážíme, že lidé často hádají kvůli věcem, které psí rozum (a občas ani ten lidský) jednoduše nebere.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 19. prosince 2012
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Ugla To je právě pohled člověka, kterej se psem nežije. Není, opakuju není to jednoduchej algoritmus, kterej se dá snadno odhadnout a ovládnout. Psi jsou velmi charakterově rozdílní není jeden univerzální - tak jako to není ani člověk. A i pes si vybírá, jak moc někoho má rád, přestože s ním třeba všichni členové rodiny jednají stejně. Největší chyba je předpokládat u něj nějaký "ideální" vlastnosti. A i u psa jsou láska a poslušnost dvě různé věci, byť to opět mnoho lidí zaměňuje.
  • Ti vlci jsou nádherní :-)
  • Hlavně autor, od kterého je ta poslední fotka, má samé krásné fotky ;) Tady autor vlka v zelené trávě, kterého už mám nastaveného jako tapetu :)
  • upraveno 6. ledna 2013
    Jééé, ještě lepší... :-) Ten bílý je strašně milý :-) Ale ten poslední má zase úžasně uhrančivý pohled :-D
  • Opravdu pěkný fotky....
  • já to pochopil tak, že s člověkem můžeš mít víceméně "symetrický" vztah (nebrat doslova), což u psa z principu nejde.
    Souhlasím. U psa to opravdu z principu nejde. Každý normální chovatel se snaží mít nad psem navrch. Jiným slovy u psa který je stále smečkové zvíře vzbudit pocit, že je v hierarchii výš než on. Navíc domácí zvíře je vždy na člověku závislé, takže o nějaké rovnosti nemůže být žádná řeč.
  • @Nevada nádherné...což mi připomnělo

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Nádherný to je, pokud zrovna nejste tím mládětem karibu...
  • Takhle nějak jsem si představovala, že by mohl vypadat výhled z Pěsti
    image
    Řekotočí
    image
    Železné ostrovy
    image

image
  • @Dreamer to je nadherný.. zimohrad nemaš?
  • a zeď ? :p
  • Zimohrad? Asi nějak takhle, samozřejmě ideálně někde uprostřed lesů.
    Bamburgh Castle
    image
    image
    image
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Já chci na Zimohrad!
  • Zeď
    image

image
    Tady dokonce i s lordem Sněhem osobně :D
    image
  • @heavy_head Adobe Flash Player 9 needed :(
  • Tá zeď mi pripomenula Skyrim
  • upraveno 19. ledna 2013
    Z těchto obrázků mi lehce běhá mráz po zádech, na druhou stranu se mi ta tíživá mlhavá atmosféra velmi zamlouvá...třeba inspirace pro povídkové téma proroctví, někdo kdo se hlásí na hororovou povídku? :twisted:
    image
    image
    image
    image
    image
  • upraveno 19. ledna 2013
    @Dreamer to mi připomína mí toulání po hradě Black mirror (který jsem ještě nedohrál)
  • Ten třetí obrázek, to je celý Pád domu Usherů :twisted: Všechny jsou krásně dušičkové.
  • Ten dom je úžasný... teda, to sídlo
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Tak blízko pri vode by som žiť nechcel. Jedna povodeň a Bid Adiu domček.

Ja by som chcel žiť na hrade :D Architektúra hradov mi bude vždy vyrážať dych. A na vrcholku nejakej hory s morom pod skaliskami.
  • @Branislav_Gepeto Na hradech je zima, tma, jsou moc velké na úklid a straší tam :-)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    brbr napsal(a):

@Branislav_Gepeto Na hradech je zima, tma, jsou moc velké na úklid a straší tam :-)

1. Dám si tam kúrenie, renovujem ho a bude tam veľa krbov
    2. Zavediem tam elektrinu, lustre, veľa svetiel
    3. Ak raz budem mať dosť peňazí kúpiť si, zariadiť a žiť na hrade, objednať si celú upratovaciu čatu nebude problém
    Barnabas Collins: "Tohle místo... Ta krása... Vždy jsem ho miloval... Tu velikost"
    Ten upratovač: "Jo, ale pokud byste to měl upratovat vy sám, měl byste jiný názor"
    4. Hádam sa budem k tomu hradu chovať dosť úctivo, aby ma tam nenavštevovala žiadna Báthorička alebo Mona Kríza
    :D

Tak aspoň nejaký veľký zámok...
  • Minimálně bod jedna a dvě ti pamatkáři nepovolí :twisted:
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Tak na hradech už povětšinou elektřina zavedená je. A Brandon zapomněl zmínit, že je multimilionář, to je vše.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.