Já nosím už asi 10 let řetízek na krku a vůbec ho nevnímám. Vždycky tak jednou do roka si uvědomím, že tam pod svícnem na krku nějaký mám. Většinou je to jen když jsem u zubaře a jdu na rentgen, tak si ho musím sundat. Nebo když koukám na nějaký upírský film. Tak si s radostí uvědomím, že mám neustále kolem krku kus stříbra. :)
@Montezuma3 Já to mám taky přesně takhle. Občas se mi stane, že se mi v noci rozepne a když se ráno pribudím a zjistím, že ho nemám na krku, tak jsem celá šílená, dokud ho nenajdu a nedám si ho zpět na krk :) Jednou se mi na koncertě stalo, že mi řetízek někdo v hromadném pádu serval, už jsem se loučila se svým Miláškem a byla jsem smutná, ale nějaká dobrá duše ho našla, takže jsem zase kompletní (to se mi stává často i s brýlemi) :)
Komentáře
Občas se mi stane, že se mi v noci rozepne a když se ráno pribudím a zjistím, že ho nemám na krku, tak jsem celá šílená, dokud ho nenajdu a nedám si ho zpět na krk :)
Jednou se mi na koncertě stalo, že mi řetízek někdo v hromadném pádu serval, už jsem se loučila se svým Miláškem a byla jsem smutná, ale nějaká dobrá duše ho našla, takže jsem zase kompletní (to se mi stává často i s brýlemi) :)
Většinou ano. Ale často jsem se "újmu" snažila kompenzovat nějakým pamlskem :)
Ale sestre sa tak už raz vykempoval na latinčine a raz dokonca aj na zavretom netbooku :D
Dám se něco kvalitnějšího: