17810121366

Komentáře

• Tak od této události se naše postoje na psy bohužel úplně liší. Ale kočičky mám docela ráda :-)
  • Jen ty malé,
    image
    image
    nebo i ty velké? :D
    image
    image
    image
  • Hlavně ty malé, ale na obrázcích i velké :-)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Ugla Škoda :(
    @MissUtahraptor Ta druhá malá je krásná, ta první by byla boží, kdyby byla opačně - takhle nemůžu moc hdonotit :)
  • Ti tygříci jsou úžasní (i ten panter)... Strašně bych si chtěla nějakého někdy pohladit :-D (Ale asi by to moc dobře nedopadlo :-) )
  • Některá zvířata můžeš pohladit jen jednou... :-)
  • @Michelle Tygřík je jen jeden, ten druhý je irbis- sněžný levhart. ;)

Proč ne pohladit? Bojíš se, že by to dopadlo nějak takhle? =D
  • @Krisa My měli kotě, co zezadu vypadalo úplně jako ta první, tak si umím představit i předek. (Už nezmiňuji, že ho po dvou měsících odtáhlo káně... :))
  • upraveno 18. prosince 2012
    @MissUtahraptor Aha, já ho považovala za albínského tygra :-) Ale je nádherný...
    Samozřejmě se bojím, že by mě to zvíře mohlo kousnout, ale to neznamená, že to stejně nezkouším a nestrkám v ZOO nenápadně ruce do klecí :-D Ale ne do všech :-)
    MissUtahraptor napsal(a):

(Už nezmiňuji, že ho po dvou měsících odtáhlo káně... :))

Néééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé (kde je smajlík s tryskajícíma slzičkama?)

• Krisa napsal(a):

Néééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé (kde je smajlík s tryskajícíma slzičkama?)

Zhruba takovou reakci jsem očekávala. :)
    .
    .
    .
    Hmmm... Chceš vědět, jak dopadli jeho sourozenci? :twisted:
    @MissUtahraptor Ještě jsem se chtěla zeptat, jestli to káně bylo kamarádský, ale radši se nezeptám :D
    Jestli něco NECHCI vědět, tak je to jak dopadli sourozenci kotěte, který uneslo káně!!!
  • @Michelle To nedělej. Mně kdysi maminka říkala "Verunko, nestrkej ty prstíčky k tomu králíkovi, kousne Tě...." a dodneška je vidět, kde mě "nekousl"... :D
  • @Krisa Strašlivě přátelské, křičelo "Já bych Tě láskou sněd!!!". =D

Dobře, mám pár historek o tetičkách, strýčcích, pratetičkách, prastrýčcích... onoho koťátka. Ty taky radši nechceš slyšet? :anxious:

pozn.: Chybí mi tu nějaký nevinně vyhlížející smajlík...
  • upraveno 18. prosince 2012
    @MissUtahraptor Já mám na rukách spoustu škrábanců od koček, pár kousanců od psa... - to by se ztratilo :-D Já vím, že to nemám dělat, ale když mě to strašně láká... :-) Ty bys nechtěla vědět, jací jsou vlci na dotek? :-) Nebo tygři, žirafy...?

K těm vašim chovatelským příběhům o kočkách - asi by vám je měli odebrat... :-D
    @MissUtahraptor Nechci. Dneska se mi rozjela chřipka, je mi blbě, všechno mě bolí, potřebuju se učit, ujel mi autobus a musela jsem jít pěšky, takže smrti dalších koťátech asi dneska nezvládnu.
  • Já mám pod pravým okem dlouhou jizvu od psa. Začíná pár milimetrů pod okem a je dlouhá asi 5cm. Ale psů se kvůli tomu nebojím, mám je docela rád. (Jo bylo to od německé dogy křížené s Irským vlkodavem takže trošku přerostlejší pes)
  • @Michelle napsal(a):

... to by se ztratilo :-D ...

Případně i s onou rukou... :D

My kočky nikdy nechovali. My je jen krmili, mazlili/hráli si s nimi a poskytovali luxusní příbytek "slámou vystlané partie nad králíkárnami s eternitovou střechou". Ty kočky byly svobodní podnájemníci, nesoucí sami za sebe zodpovědnost! :-P
  • @MissUtahraptor Výmluvy :-P
    V ZOO zvířata většinou hladím jen letmě a v co největší vzdálenosti od jejich tlamy :-D Ale u kočkových šelem to zatím nepraktikuju :-)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter

Káně je super ;-) Kdybych mohl, tak si jedno pořídím.
  • @Montezuma3 Budeš sbírat koťátka? :D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    By si ulovil sám, já bych ho jen nasměroval. Koťátka se nepotulují po lese. Ale malých čoklů je po městě dost :twisted:
  • Absolutně nechápu, proč mi ti páníčkové tak usilovně vysvětlují, že mi ten pes nic neudělá, když to přece vidím (řeč těla). Nehledě na to, že pokud nějakého blížícího se hafana, jevícího zájem o seznámení, vidím, automaticky nastavuji ruku k očuchání a doufám, že ho budu moct podrbat za uchem.
    Ty paníčky bych nakopal do řiti. Maj mít psa na vodítku nebo aspoň s košíkem. Blahopřeji ti, že znáš řeč těla zvířat, ale ne každý má tuhle ability. Já osobně s tím problém nemám (i když jsem byl nejméně čtyřikrát psem pokousán), ale když jdu s malým děckem ven, situace je dost odlišná. Větší pes je zvíře s potenciálem zranit nebo dokonce zabít a nikdy nevíte, co mu přelítne přes čumák.
  • Naprosto souhlasím. Babiččin německý ovčák je sice starý moula, ale i tak, když s ním občas jdu do lesa, pouštím ho až za vesnicí. A když potkáme v lese nějaké děti, raději ho přidržím za obojek.
  • Já jsem jako kluk z vesnice zažil spoustu akčních dobrodružství se zvířaty - honil mě býk (dobře to dopadlo), husy (v pohodě...jsou pomalý), napadl mě mnohokrát kohout (ti jsou opravdu nebezpeční), poškrábaly kočky, pokousali psi. Sám jsem zvířata studoval, kastroval, zabíjel, choval, odchoval, chytal, upaloval jim ocásky, mazli se s nimi, Mám je rád a respektuju je.
    Mám silný zážitky z JZD. Vodili se tam kanci (zhruba třista kilo) v úzkých uličkách mezi kotci prasnic. To vodění spočívalo v tom, že jste šli před ním pozadu a když chtěl zootechnik, aby stál, tak jste bouchli čuníka klackem přes čumák a zastavili se. Bylo to docela napínavý. Pokaždé jsem si jako šestnáctiletý chlapec jen říkal, snad se nenasere, protože to jsem jinak bez šance:-)
    Mohl jsem dopadnout jako níže uvedený pán.
    image
  • K tomu se připojuji. Já mám zvířata všeobecně moc rád, ale pořád to jsou zvířata.
    Celkově ČR je světový extrém v chovu psů, což mi samo o sobě nevadí, ale většina lidí žije v paneláku a psi s nimi, a často jsou to plemena, která potřebují pohyb a výcvik. Toho se jim v malém bytě nedostává, a potom když přijdou večer páníčci domů z práce a všichni ti psi lítají, jak utřežení ze řetězu, (což prakticky jsou) tak jen projít sídlištěm od zastávky ke vchodu je adrenalinový zážitek. Nehledě na často neuklizené překvápka co se pak krásně nalepí na podrážku.
    Kvůli tomuto si psa nepořídím, dokud nebudu mít dům se zahradou.
  • sederik napsal(a):

Nehledě na často neuklizené překvápka co se pak krásně nalepí na podrážku.
    Kvůli tomuto si psa nepořídím, dokud nebudu mít dům se zahradou.

Souhlas, rovnaky nazor
    upraveno 18. prosince 2012
    @sederik @Gardien Oni normální vlastníci psů jsou zvyklí po svých hafanech uklízet.
  • @chmur, myslím že konečne začínam chápať robertovu smrť. kančí kel môže urobiť veľkú galibu :(
  • @Krisa Jasně, to je pravda. Těžko se bavit o tom kolik je těch "normálních" a kolik je toho zbytku.
    Mě prostě tahle posedlost domácíma mazlíčkama trochu vadí, a přiznávám, že jsem asi zaujatej.
    Lidi mají kolikrát svého psa raději než babičku, kterou odloží ke stáří do domova důchodců, ale pejsek s nima spí v posteli. (Ano, zobecňuji a možná trochu přeháním.)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.