Hra o trůny 1x03 - Lord Sníh

upraveno 18. května 2011 v 1. řada
12357

Komentáře

• upraveno 4. května 2011
    Jinak souhlas s Macejkem ohledně Dothračtiny. Ta se jim vážně povedla. Zní to opravdu pěkně a propracovaně. Zvlášť z úst Irri a Rakhara. ( Je to Rakharo? )
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 4. května 2011
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 4. května 2011
    Alek: Naprosto přesně.
    Chmur: Vždyť Cersei a Joffrey...

Robb je akorát. Zase, jak by měl Robb vypadat nebo se chovat. On každej soudnej herec vám řekne, že mnohem zajímavější hrát rozporuplné postavy než dobráky od kosti. Zase bych počkal, jak se bude projevovat v emočně náročnejch scénách, zatim měl naprostý minimum prostoru (jestli byl ve třech dílech 5 minut, je to hodně).
    upraveno 4. května 2011
    asi nemajú biele vĺča v strednej veľkosti, inak si to neviem predstaviť. pretože naozaj by tam potešil.
    alebo su to rasisti :-)
    Výraznější projev Ducha je slíben ve 4. dílu...
    Zase budú ľudia pindať. "Ako to, že je tam ten vlk s ním?", "Čo je to za vlka?", "Prečo je ten vlk biely?", "Čo je to Matrix?"...
    upraveno 4. května 2011
    S těma vlkama je to škoda. Tak nějak tuším, že jim tam na ně asi nezbývá místo...
    Ale jinak - je tu někdo, kdo si dá potom celou sérii hezky v kuse? Třeba o sobotě...? Tak na to já se těším! :-)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 4. května 2011
    Rozhodně.
    upraveno 4. května 2011
    Pro maraton GOT jsem se rozhodla hned po 1. dílu :)
    upraveno 4. května 2011
    To je samozřejmý. Těšim se na to od začátku. Manželka si dávala maratony Tudorovců, teď jsem na řadě já :)
    upraveno 4. května 2011
    Těch maratonů dám nejspíš několik, protože čekání na další sérii bude stejně krutě dlouhé jako čekání na další sérii Justified.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 4. května 2011
    10 hodin v kuse? Když už jste to jednou viděli? To nevydržíte. (Ani s přestávkami na záchod a cigárko) Já jsem takhle zkoušel premiérově zhlédnout celou trilogii Toy Story. A i když mě to velice bavilo, po těch 4,5 hodinách jsem měl dost. Tohle je sice jednolitý děj a je to lákavá výzva, ale 10 hodin čistého času volna asi nenajdu ani o víkendu.
    upraveno 4. května 2011
    Samozřejmě třeba mezi jednotlivými díly nahlédnu na internet, nějaké to jídlo a tak. Ale 10 dílů za sebou nebude až takový problém. Můj rekord je 6 filmů v jeden den.
    upraveno 4. května 2011
    Já myslím, že 10 dílů seriálu je celkem v pohodě - zmákla jsem všechny prodloužené díly LOTR za sebou a bratr si dal všechny Star Wars. Chtěli jsme s kamarádem dát celé Twin Peaks, ale to už opravdu nešlo :))) 10 hodin času si najdu asi v pohodě, vzhledem k tomu, že jsem student a celkem flákač :)
    Není problém zkouknout na jeden zátah, i když já si to asi rozvrhnu do víkendu. Pak příjdou na řadu celý Borgiové, Camelot na který už nekoukám a Doctor Who... no, a už mám naplánované 4 víkendy :-))
    rozhodne dám aj ja. nebude to prvýkrát :)
    Epizoda byla dobrá, ale znovu ta krátká stopáž, ta stopáž!
    No já si to na jeden zátah určo dám, nejlépe v kině ;-)
    upraveno 4. května 2011
    Něco naznačuješ?
    :-)
    Epizody budou lepší i horší, tak jako byly kapitoly v knize - né všechny mě vždy bavily stejně. A to je psal jeden člověk. Tady to točí rejžů hned několik. Myslím, že tohle dílo by se mělo hodnotit spíše po sériích, než epizodách... No, to je možná na větší debatu. Tady je hlavně důležité si uvědomit, jak těžká práce to musela být, přepsat děj z knih do filmového scénáře/seriálu, aby to potom mohli pochopit i nečtivci. To jim člověk potom odpustí i ty pesany :-)
    Znal jste tu někdo G.R.R.Martina před deseti lety? Četli jste Píseň pro Lyu, Písečníky... ? Já jen, jestli to pro vás byl taky takovej šok, když tu u nás poprvé vyšla Hra - do čeho se to ten scifouš pustil, říkal jsem si. Fantasy sága? Moc jsem mu nevěřil - pak jsem se začetl, postupně dokupoval další díly a začítal se znovu od začátku... a nakonec jsem došel k závěru, že se tvoří něco mnohem většího než co dokázal pan Tolkien. Co myslíte?
    tak maraton v kině by byl naprostá paráda, nezbývá než doufat, že to HBO uspořádá.)
    IMO neporovnatelná díla...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.