TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?



Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
1323324326328329361

Komentáře

  • co to má na sobě? :D
  • Taky máte pocit, že koukáte na ztraceného Targaryena?
  • JoserJoser persona non grata
    @Arutha Tak tohle je ještě horší, než jsem si dokázal představit
  • Nie, ale s tou parochňou vyzerá lepšie, než som si predstavovala.
  • Ja si nemôžem pomôcť ale mňa tá jeho riť na brade strašne vyrušuje.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    https://twitter.com/netflix/status/1057640842201055232/video/1

    Jeden vínem čpící vypravěč se dokonce dušoval, že Rhaegar Targaryen vstal z mrtvých a na Dračím kameni dává dohromady početné vojsko z dávných hrdinů, aby si dobyl zpět otcův trůn.
    :o))
  • upraveno 31. října 2018
    Geralt vyzerá celkom dobre.Na nových hercov kukám ako puk na hokejku. 8-O Počkám si na chvíľu, keď uvidím Joeyho(Blyskáč) s lutnou, Eamona(Cahir) v čiernom brnení a Annu(Triss) ako červenovlasú peknú čarodejnicu. ;-) Potom budem hodnotiť ich výkon na obrazovke. :-)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    U mě dobrý.
  • Hergot zatraceně dlouho jsem to nečetl, že mi většina jmen nic neříká, měl bych to napravit.
    Tris bych ale čekal mladší a zrzku. Uvidíme, co udělá barva na vlasy a make up, ale přestože byly čarodějky v zaklínači vzhledově vždycky mladý, stejně jsem si Triss představoval znatelně mladší, jak Yenefer. Ale podle fotek těch dvou hereček to vypadá přesně obráceně... :/

    Marika (pokud do je ta postava, co si myslím, že to je), tak vypadá naprosto přesně, jak jsem si ji vždy představoval.

    Jinak co se Geralta/Cavila týká... Nevím, jestli mi připomíná zrovna Zaklínače, ale rozhodně bych si s ním dal pivko na metalovým koncertu :D
  • JoserJoser persona non grata
    Jo tohle je dobrý, největší radost z celého castu mi udělal skvělý Eamon Farren, Cahir nemohl být obsazen lépe.



  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    ZoiD napsal(a):

    Hergot zatraceně dlouho jsem to nečetl, že mi většina jmen nic neříká

    Zjistil jsem, že jsem na tom úplně stejně. Dvacet let je dvacet let. Ale vracet se k tomu nehodlám :)
  • SagartSagart Amo ergo sum
    Nápodobně :) Neví někdo, kdo/co je ten Dara, kterýho si zahraje ten netflixovský kvót?

    Jinak, ta představitelka Triss, na fotce vypadá příšerně, ale je to mám dojem ta, co hrála v Harry Potterovi Romildu Vanovou a ta vypadala dobře. Stejně navíc nebude mít nijak velkou roli, ne?

    A ten Geralt, hele, jsem rád že to není žádný nechutný Maul Cosplay, či podobná chal drogovská korba, na druhou stranu vypadá skutečně jako by Netflix s HBO dohodli propojení univers a Geralt byl ve skutečnosti Rhaegar :-k To mi připomíná, že teorie o totožnosti Martinova a Sapkowskeho světa tu ještě nebyla, že :-D :-P
  • Ale no ovšem, jen je propoj, zasměju se ráda. :-D
  • Blyskáč super, pri Cahirovi som veľmi sklamaná z výberu a pri Triss som si povedala, že si zo mňa asi robia srandu. Na druhej strane v HP bola fajn a H. Cavill je dôkaz, že makeup a parochňa urobia veľa, tak uvidíme.
    Zaklínača som čítala nedávno (dočítala som ho zhruba pred rokom) a na väčšinu tu uvedených postáv si tiež nespomínam, ba myslím, že v knihách ani neboli.
    Inak trojica Toruviel - Torque - Filavandrel je perfekná :applause:
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Tyjo, já si do teď myslel, že se bude jednat o adaptaci té pentalogie. Ale podle tohoto obsazení to vypadá, že se budou vrtat v těch cca třech povídkách které se točí okolo Ciri + povídka Menší zlo (Renfri a její banda). Nějak do toho ještě našroubují Kruh, protože je tam dost čarodějek + pár elfů a Cahir (asi kvůli tomu že Ciri vytáhl z hořícího města). :-k
  • upraveno 1. listopadu 2018
    Tak v posledním vydání udělali 2 povídkové knížky a pak pentalogii. A očíslovali jako celek 1-7. Takže předpokládám, že budou dělat přesně to.

    Čekal bych to od prvního a druhého setkání s Ciri, přes Nilfgardský útok, úprk, představení Ciri Tris a pak Yen, atd... Možná by mohli před prvním setkáním s Ciri udělat i první setkání s Yen dávno před tím...

    A nebo začnou pentalogií a co se stalo předtím by mohli dát ve flashbacích...
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Se tady divím, proč tam není ten Marigold a on je to ten Jaskier :wall:

    No podle těch postav v tom 100% vidím povídky:
    Otázka ceny (Mousesack, Eist, Calanthe)
    Menší zlo (Renfri, Stregobor, Nohorn, Vyr, Nimir, Marilka)
    Konec světa (Marigold, Toruviel, Torque)
    Poslední přání (Yenn, Marigold)
    Střípek ledu (Yenn, Istredd)

    A ostatní epizody asi vyplní povídky Meč osudu (Ciri), Něco více (Ciri, Cahir)
    a nejspíš si i sami něco přidají, protože ty postavy od Daneka až po Tiffaniu mi nic neříkají.
  • Taky to vidím stejně. Asi opravdu v první sérii začnou volnou adaptací úvodních zaklínačských povídek. Zatím mi jenom není jasné, proč chtěli už teď obsadit velkou Ciri.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Možná retrospektiva? Geralt cvičí Ciri a přitom vypráví historky ze svého pohnutého života?
  • A co předchozí články s postavami Bonharta, Milvy a Kaluse, Dijkstry a údajně uniklý scenář Vilgefortze ? To spíše ukazovalo pentalogii. A Cavill jako Geralt určitě to bude lepší, než video, ale zatím u mě jednoznačně vítězí Zebrowski
  • @derfel Ten byl dobrý. Bohužel byl taky to nejlepší na celém seriálu :D
  • @svoa00 Já by ješte přidal hudbu ustřední motiv . A díl Menší zlo - boj s bandou Renfri mě přišel celkem v pohodě . Celkově ale seriál dobrý nebyl. S novou představitelkou Renfri jsem spokojený.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @derfel No tady žádná z těch postav obsazena není.

    @flanker.27 To bylo už na Kaer Morhen a to by obsadili snad už i Vesemira, Eskela a Lamberta. Bez těch to tam přece nemůže fungovat. A kdyby ten výcvik proběhl jinde než tam, tak by to bylo velký špatný, protože Kaer Morhen to je home. :-)
  • JoserJoser persona non grata
  • Sledujete niekto novú Doktorku? Ja si to zatiaľ plne užívam, obrovský skok dopredu oproti Moffatovi. :)
  • @Nevada Jsem zvědavej na zbytek, zatím si nemůžu stěžovat.
  • Viděl jsem třetí serii Posledního království a jsem spokojený. Seriál si udržuje kvalitu, styl a pojetí. Hodně akce, přehledně vyprávěný příběh ( žádné "modní" časové posuny, bitvy ve kterých jsou vize). Celkově tvůrci vědí co chtějí točit, žádně experimenty a daří se to. Děj se začíná vzdalovat knihám v některých ohledech, ale nevadí to.
    Smíření Alfréda a Uhtreda - kdy se ukáže že Alfréd není tak nevděčný a uvědomuje si kolikrát ho Uhtred zachránil - "Nebude tam napsáno, že Uhtred nesl Alfréda na ramenou " . Finální bitva důstojné zakončení serie. Hezké zobrazení Uhtredovi rozervanosti mezi dvěma světy. Aethelfled ohánějící se mečem, je velký předpoklad, že Renfri je dobře obsazena
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.