FC NEVADA DRAGONS
diskusia o atraktivite futbalu, o tankistoch v bráne, o dnešnom derby Arsenal vs Chelsea a mnoho iného.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
ale inak áno. takéhoto je veľa. aj na štadiónoch. česť výnimkám.
Ale jak říkám, byl jsem v šoku z toho jejich přístupu. Oni asi taky. :-)
Mnoho lidí - fotbalu neznalých - tvrdí, že jsme malá země a dobrý fotbalista se zde narodí jednou za uherský rok.
Holt, Nevěd vrhá dlouhej stín.
Ale co takové Nizozemsko, Belgie? To jsou taky pidizemě a mají repre jako bič.
Problém je Bílek. Nic proti němu, v České lize by moh bejt dobrým trenérem, ale u repre - i té české - je potřeba víc něž jen kvalitní minulost a kamarádství s bývalým předsedou svazu. Trenér repre MUSÍ vtisknout týmu styl. Styl co se bude k hráčům hodit.
Španělsko - short and speed pass.
Německo - zdrcující útok
Řecko - dobře jsou to betonáři jako sviňa ale betonují už nějaký ten pátek. Zato my neumíme ani betonovat a nemáme bez Rosy ŽÁDNÝ NÁPAD jak dostat balou dopředu.
Když jsem se koukal v úterý, připadalo mi, že se většina hráčů bojí udělat kličku a řídí se filozofií, kterou jsem se řídil já v Dorostu - dostal sem balon, počkám až se to uklidní a přihraju dozadu, hlavně nic nezku*vit.
Dobrý trenér by tým tohohle zbavil.
To jest můj názor...
Všechno vychází z toho, jak se pracuje už na těch nejnižších úrovních. Potom se teprve můžou dostavit pravidelné úspěchy. Tím netvrdím, že Bílek je dobrý trenér. Naopak. Ale když je špatná liga a tím pádem i nezájem o fotbal, tak se tady zástupy špičkových hráčů rodit nebudou a není s čím pracovat. Národní tým nemá sebevědomí a já myslím, že prostě celkově nemá ani kvalitu. Špatná domácí soutěž, obvyklá neúčast našich klubů v lize mistrů a ztracená možnost poměřit s těmi nejlepšími, neschopnost koncepčně pracovat, špatní funkcionáři, podprůměrný trenér, průměrní hráči a uplakanost = současná situace.
Rozhodně český tým nemá na to, aby se mohl měřit s opravdu dobrými nároďáky.
Mimochodem, co je úžasného na belgické reprezentaci?