FC NEVADA DRAGONS

upraveno 2. února 2011 v Rozličný pokec
diskusia o atraktivite futbalu, o tankistoch v bráne, o dnešnom derby Arsenal vs Chelsea a mnoho iného.
17071737576150

Komentáře

• BenjiBenji so much universe, so little time
    upraveno 15. října 2012
    Tak abysme se drželi fotbalu - co zápas s Bulharskem? Jak to vidíte?
  • upraveno 15. října 2012
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 15. října 2012
    zajtra vy s bulharmi a my s grékmi. dve víťazstva by urobili príjemnú zimu. uvidíme...
    Já to teda vidím bledě, ale ráda se nechám příjemně překvapit:-)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 15. října 2012
    Nekopové dopachtí k remízce, Bulháři budou mít svátek. Kdy to drámo hrajou?
    upraveno 16. října 2012
  • upraveno 16. října 2012
    Vlčačko, aby to spíš nebylo drama bez happy endu...:-)
    upraveno 16. října 2012
    ako sa stalo, že po druhom góle v Čechovej sieti ste vyhrali 5:0? to mi je trochu podozrivé :)

ale inak áno. takéhoto je veľa. aj na štadiónoch. česť výnimkám.
    upraveno 16. října 2012
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    upraveno 16. října 2012
    Pevně doufám ve výsledkek 1:2 po první půli a pak stav nezměněn :-)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 16. října 2012
    nula
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 16. října 2012
    Wau, náš fotbal celkem nuda, ale hned za kopcem se hrálo docela silně na kardiaky. Německo - Švédsko. V 56. minutě vedli Germáni 4:0 a po 90 minutách zápas skončil za stavu 4:4. Seveřani mají asi Restoration Skill na nejvyšším levelu.
  • upraveno 17. října 2012
    no ja som si tiež trochu precvičil srdce na štadióne. po dhlom čase sme hrali aktívny futbal, vytvárali si šance ako na bežiacom páse a krásne ich zahadzovali. gréci si počkali na jeden zlý odkop a potom si už 0:1 udržali :(
  • upraveno 17. října 2012
    Já se přiznám, že jsem od té naší opatrnicné křečovité nudy přepínal na Das Erste, kde bylo k vidění něco naprosto nevídaného. Němci Švédy nejprve zcela sešrotovali úžasným ofenzivním fotbalem a vedli už 4:0, načež přestali hrát a Švédi během poslední půlhodinky vyrovnali (!!!!). Kdo nezažil, nepochopí. Ještě víc v šoku jsem ale byl z pozápasové diskuze ve studiu. Komentátoři z toho vůbec nedělali tragédii, spíš si z toho utahovali, a dokonce sám Löw (!!! což je trenér nároďáku), vypadal, že se nepůjde oběsit na nejbližším kandelábru a bral to s nadhledem. Bylo to něco jako z jiné planety, nedovedu si představit, kdyby se tohle stalo u nás. Snad právě proto hrajou Němci tak nádherný fotbal a je tam u nich tak populární.
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    upraveno 17. října 2012
    Počkej oni zahodili zápas, přestali hrát, ještě se tomu zasmáli a pro Tebe to je znak nádherného fotbalu? To mi vysvětli :-)
  • upraveno 18. října 2012
    Na rozdíl od toho našeho ano.
    Ale jak říkám, byl jsem v šoku z toho jejich přístupu. Oni asi taky. :-)
    To taky. Ale co jsem chtěl říct: díky tomu, že vědí, že to je "jenom" fotbal, můžou být tak dobří.
    Nemyslím si, že je to kvůli tomu....Mají docela dobře rozehranou skupinu a sebevědomí. A tak můžou brát věci s nadhledem, kdyby o něco šlo, sypali by si popel na hlavu...
    Řeknu to ještě takhle: kdo se necítí být svázán přílišnou zodpovědností, může vzlétnout, ale i tvrdě dopadnout.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 18. října 2012
    Mě se německý fotbal taky líbí. Takový ofennzivní a silový. A hlavně měli brankáře všech brankářů Olivera Kahna.
    Vezmi si třeba naše. Od začátku hráli jakoby s nohou na brzdě, byli šťastní z toho, že v 1. poločase nic nepokazili... místo toho, aby na Bulhary vlítli a riskovali, že můžou trochu víc otevřít obranu pro brejky. Ale zápas skončil 0:0, stejně jako remíza v Německu, ale tam 4:4. A kde byl asi divák spokojenější?
    Kahn byl správná tlama. Ten vždycky vypadal, že kdo se k němu přiblíží na míň než dva metry, vyrve mu játra, ať už by to byl protihráč nebo spoluhráč. :-)
    upraveno 18. října 2012
    Tak, tak..
    Mnoho lidí - fotbalu neznalých - tvrdí, že jsme malá země a dobrý fotbalista se zde narodí jednou za uherský rok.
    Holt, Nevěd vrhá dlouhej stín.
    Ale co takové Nizozemsko, Belgie? To jsou taky pidizemě a mají repre jako bič.

Problém je Bílek. Nic proti němu, v České lize by moh bejt dobrým trenérem, ale u repre - i té české - je potřeba víc něž jen kvalitní minulost a kamarádství s bývalým předsedou svazu. Trenér repre MUSÍ vtisknout týmu styl. Styl co se bude k hráčům hodit.
    Španělsko - short and speed pass.
    Německo - zdrcující útok
    Řecko - dobře jsou to betonáři jako sviňa ale betonují už nějaký ten pátek. Zato my neumíme ani betonovat a nemáme bez Rosy ŽÁDNÝ NÁPAD jak dostat balou dopředu.
    Když jsem se koukal v úterý, připadalo mi, že se většina hráčů bojí udělat kličku a řídí se filozofií, kterou jsem se řídil já v Dorostu - dostal sem balon, počkám až se to uklidní a přihraju dozadu, hlavně nic nezku*vit.

Dobrý trenér by tým tohohle zbavil.
    To jest můj názor...
    Benji Stark: To s tím Bílkem je nesmysl. Nizozemsko má výborně propracovanej systém práce s dětmi a mládeží. Proto může i takhle relativně malý stát dotovat špičkovými hráči celou Evropu.
    Všechno vychází z toho, jak se pracuje už na těch nejnižších úrovních. Potom se teprve můžou dostavit pravidelné úspěchy. Tím netvrdím, že Bílek je dobrý trenér. Naopak. Ale když je špatná liga a tím pádem i nezájem o fotbal, tak se tady zástupy špičkových hráčů rodit nebudou a není s čím pracovat. Národní tým nemá sebevědomí a já myslím, že prostě celkově nemá ani kvalitu. Špatná domácí soutěž, obvyklá neúčast našich klubů v lize mistrů a ztracená možnost poměřit s těmi nejlepšími, neschopnost koncepčně pracovat, špatní funkcionáři, podprůměrný trenér, průměrní hráči a uplakanost = současná situace.
    Rozhodně český tým nemá na to, aby se mohl měřit s opravdu dobrými nároďáky.
    Mimochodem, co je úžasného na belgické reprezentaci?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.