Ben Nevis: To je jasný, že jsou logický chyby i ve Vetřelci/Vetřelcích (v těch je stejná chyba ještě tristnější, že by vojenská jednotka nebyla jištěná z orbitu), ale jsou to chyby, které se dají lehce přejít a v rámci pravidel, které si ty filmy stanovily to funguje.
flanker: na Vetřelce (Aliens) se musím ještě podívat, nepamatuji detaily. Jenom že se mi líbíl víc, protože jednička je taková utahaná.
Ale dívala jsem se konečně na to video, co vysvětluje logické díry, které prý v Prometheovi nejsou, a díky tomu jsem přišla na víc nesmyslů, kterých bych si normálně nevšimla. :-) Třeba destinace výpravy je určena podle nástěnných maleb. Na všech je stejná planeta. Piktogram ve skutečnosti znamená: "Tady vyvíjíme biologické zbraně na vaše vyhlazení".
Tak jsem se dozvěděla, že nejspíš vznikne film o slavným setkání Reagana a Gorbačeva na Islandu. Reagana má hrát Michael Douglas (vlastně dobrá volba) a Gorbačeva... Christoph Waltz. Další role někoho "z východu", kterou bude hrát herec s falešným přízvukem? Protože Douglas nemá dost silnou "star power" na to, aby Gorbačeva mohl hrát ruský herec!
Já si dovolím ještě trošku vrátit téma zpět k Prometheovi. Doporučuji přečíst tento článek: http://fandimefilmu.cz/clanek/1872-prometheus_co_vsechno_ve_filmu_nakonec_nebylo Nevím jak moc nové informace to pro vás budou, ale píše se tam o alternativním konci. Vystřižených scénách a hlavně o původním scénáři. Hlavně ta část s madpodem byla původně o něco lepší a realističtější.
Včera jsem podruhé v životě (poprvé tak ve dvanácti) viděla American Beuty a musím říct, že se mi to doteď honí hlavou. Podle toho, co jsem si přečetla na čsfd jsem usoudila, že ho bude průměrná americká volovinka, ale byl to aspoň pro mě strašně silný film, nejlepší za minimálně poslední dva roky. I tu blbou Jany jsem si ke konci filmu docela oblíbila. Pokud je tu nějaký laik, který to dosud neviděl, tak mu to moc doporučuju.
Díky, netušila jsem, že z "nudy pro dospěláky", kterou jsem sledovala, protože se mi nechtělo učit se a mamka zrovna žehlila vyleze něco tak dokonalého. :-)
Vlčačko, myslíš ty novodobé? Tak to byl můj oblíbený teen film:-D Byla jsem na tom v kině snad třikrát a s bráchou jsme na to doma koukali ještě minimálně dvacetkrát:-))) Nedávno jsem se na ten film po dlouhé době zase koukla a pořád to má něco do sebe:-) I když už z toho nejsem tak odvařená jako kdysi (hold už nejsem teen:-)).
Komentáře
Ale dívala jsem se konečně na to video, co vysvětluje logické díry, které prý v Prometheovi nejsou, a díky tomu jsem přišla na víc nesmyslů, kterých bych si normálně nevšimla. :-) Třeba destinace výpravy je určena podle nástěnných maleb. Na všech je stejná planeta. Piktogram ve skutečnosti znamená: "Tady vyvíjíme biologické zbraně na vaše vyhlazení".
Doporučuji přečíst tento článek: http://fandimefilmu.cz/clanek/1872-prometheus_co_vsechno_ve_filmu_nakonec_nebylo
Nevím jak moc nové informace to pro vás budou, ale píše se tam o alternativním konci. Vystřižených scénách a hlavně o původním scénáři. Hlavně ta část s madpodem byla původně o něco lepší a realističtější.