Krisa to tu nakousla, jak vidím a já podobný nápad měl již před drahnými měsíci (někdy v květnu, kdy dost možná tento topic začínal) a právě k tomuto tématu to sedne, takže bych to využil k experimentování... Zkusil bych napsat sdílenou povídku - postup navrhuji takovýto: Vymyslím kostru děje a každého dobrovolníka poprosím o jednu "kapitolku", ve které popíše v detailu to, co zhruba nastíním (aniž by znal širší rámec děje). Pokud jsou zájemci, poprosil bych soukromou zprávu ať nezabíjíme tento topic...
Euron je nahodov užasna postava a ma aspoň istý charakter spomedzi tej krakatickej smečky.. Nie je ku..a ako Aša ktoru si kde kto ulovi nie je turncloak ako Theon, nie je vyšinuty jak Balon a nie je podrazak jak Vicarion... The best techniques are passed on by the survivors..." ―Gaiden Shinji, Blademaster Citat z jednej hry čiŽe sa do fantasy hodi... A je to pravda.. on prežil.. koniec koncov vždy je jedno ako viťaz vyhral ale hlavne že vyhral.. a o tom to je... preto Rightful evil
Gardien: Já neříkám, že je špatná postava, Mel je také v jistém smyslu fajn, ale... ;) Prostě od jisté doby mi přijde, že by se k sobě kráááásně hodili. Megaloman a fanatička- to je pár snů, ne?! :D
Gardien: Mne sa teda nezda, ze Asu si kde kto ulovi, ci si uz cital Vichry? :) a Euron mi pripada dost vysinuty...normalny clovek sa zriedkakedy obklopuje nemymi priserkami :)
Komentáře
Pokud jsou zájemci, poprosil bych soukromou zprávu ať nezabíjíme tento topic...
The best techniques are passed on by the survivors..." ―Gaiden Shinji, Blademaster
Citat z jednej hry čiŽe sa do fantasy hodi... A je to pravda.. on prežil.. koniec koncov vždy je jedno ako viťaz vyhral ale hlavne že vyhral.. a o tom to je... preto Rightful evil
Prostě od jisté doby mi přijde, že by se k sobě kráááásně hodili. Megaloman a fanatička- to je pár snů, ne?! :D
a Euron mi pripada dost vysinuty...normalny clovek sa zriedkakedy obklopuje nemymi priserkami :)