Hildegarda: Tys psala osmičku???:-o Tak to bych netipovala, že krásnou a dojemnou devatenáctku a úchyláckou (samozřejmě to bylo správně úchylné;-)) osmičku napsal stejný člověk...:-)
Jinak - předpokládám, že oficiálně ti míň úspěšní odtajnění nebudou. Že já jsem byla tak blbá a prokecla se - aspoň bych se mohla bavit tím, že by se to nikdo kromě Aleka nikdy nedozvěděl, muhaha :D
Soutěž se povedla, bylo to napínavé až do konce. :-) Chtěl bych poděkovat všem, co se zúčastnili a něco napsali - jak povídky, tak i komentáře k nim. Objevilo se několik vycházejících hvězd, konkurence oproti 1. kolu neuvěřitelně vzrostla. :-) Tak znovu naviděnou, třeba už ve 3. kole. ;-)
Spíš bych to nechal pohromadě, ty blogy jsou takové neosobní, akorát budeme mít milion dalších kategorií. Stejně si to každý nechá v počítači tak je snadné to případně dohledat.
Myslim, že by bylo zajímavý třeba doplnit nějakou další bílou stránku knihy, něco, kde je pořád ještě psáno zde jsou lvi, jako to bylo s původem Jona Sněha. Na druhou stranu by mi vůbec nevadilo, kdyby to bylo téma, který by mi třeba dovolilo napsat pokračování svého posledního pokusu... :)
Vlcacka: zajímavé. Mě napadala témata jako "Západozemí 10 let poté" (rozuměj - po závěru Tance) nebo "Melisandřino mládí" či "Co bylo před Andaly doopravdy?" :D
Komentáře
kde ste sa vsetci schovali?
Chtěl bych poděkovat všem, co se zúčastnili a něco napsali - jak povídky, tak i komentáře k nim.
Objevilo se několik vycházejících hvězd, konkurence oproti 1. kolu neuvěřitelně vzrostla. :-)
Tak znovu naviděnou, třeba už ve 3. kole. ;-)