Budiž řečeno, že v žádném případě netvrdím, že by čtrnáctka byla špatně napsaná. Naopak je poměrně realistická co do popisu toho, jak se můžou někteří sourozenci k sobě chovat. Ani bych netvrdil, že tam byla snaha postavy očernit. Jen podle mého zobrazoval některé postavy jinak než je vidím já (jestli je Robbovi 13 nebo 14 v tom nehraje roli). Což je na druhou stranu plné právo autora-tedy autorky :)
Dobrý, dočteno... Líbí se mi flankerova povídka i 11. od LT. 14... mám příliš ráda Sansu, aby se mi líbilo, jak se jí posmívají :D. Dobré je, že mě ještě nikdo nikam netipoval :D.
Napsat fanfic je podle mě těžší než nějakou svoji vymyšlenou povídku. Sice se nemusí vymýšlet postavy, ale čtenáři hodnotí velmi kriticky jakoukoliv odchylku charakteru, viz č. 14. V mém osobním hodnocení se žádná povídka nedostala pod 6/10, tak dobré byly.
Tak keď už sa všetci priznávajú(a nemyslím, že by som sa umiestnil v horných pozíciach), tak ja som napísal poviedku číslo 7(ktorú viac ľudí zaradilo medzi tie, čo vraj uhádali autorov, ale nikto sa mi noezval) :D
Komentáře
Dobré je, že mě ještě nikdo nikam netipoval :D.
PS: Jednotka bola skvela
A když už teda s tím jdou všici ven... (:D) jsem autorkou povídek č. 4 a č. 6.