Hodnocení povídek 2. kola

upraveno 25. října 2012 v Povídky
191012141520

Komentáře

• upraveno 21. září 2012
  • JayJay
    upraveno 21. září 2012
    Jo, mimochodem, vítězi gratuluji,... ač za sebe přiznávám, že tuhle povídku bych na vítězství netipnul.
  • upraveno 21. září 2012
    pridávam sa ku gratulácii
  • upraveno 21. září 2012
    Já ji tedy do užšího okruhu horkých favoritů na vítězství řadil už od začátku.
    Tahle povídka není "kůl", ale je "kjút", v tom je její síla.
    To tě možná zmátlo. ;-)
  • upraveno 21. září 2012
    A navíc je prima že Westerosu sluší i téměř pratchettovský kabátek.
  • upraveno 21. září 2012
    No najviac podov ma odo mna 13tka a 10tka. Styri. 5 bodov si nechavam ako eso v rukave na dalsie kola :)
    Chuda Ben Nevis, este sa to pre nu neskoncilo :)
  • upraveno 21. září 2012
    Já jsem nejvíc obodovala třináctku, šestnáctku a osmičku, ostatní si přesně nepamatuji.
  • upraveno 21. září 2012
    13tka bude imho druha, gratuluji porazenemu! :)
  • upraveno 21. září 2012
  • upraveno 21. září 2012
    Jak tomu ani sama nemůže uvěřit. :-))
  • upraveno 21. září 2012
  • upraveno 21. září 2012
  • JayJay
    upraveno 21. září 2012
    U mě nejvíc 13 a 6... jestli si to dobře pamatuju.
  • upraveno 21. září 2012
    Zapomínáte na 18, ta byla taky velmi zajímavá...
  • upraveno 21. září 2012
  • JayJay
    upraveno 21. září 2012
  • upraveno 21. září 2012
    Tak kdybych nakonec stihla bodovat, 5 a 10 by ode mne získaly nejvíc bodů, takže jsem ráda, že to dopadlo, jak to dopadlo. :)
    Gratuluju vítězce, a klaním se všem ostatním.
  • upraveno 21. září 2012
    A schválně - která povídka se vám líbila nejmíň a proč? A řekněte to teď, než budou odtajnění autoři :P Já zvedám ruku pro sedmnáctku, ta je prostě bez nápadu.
  • JayJay
    upraveno 21. září 2012
  • upraveno 21. září 2012
    Jay: Přesto nekritičnost nikomu nepomůže. Ostatně sama jsem nebyla nadšená z hodně komentářů ke svojí povídce, k věci jich bylo jenom několik.
  • upraveno 21. září 2012
    Nejen že je to neetické, navíc je to i pěkná blbost. Lidi, vzpamatujte se a nesnažte se tu soutěž někomu znechutit.
  • JayJay
    upraveno 21. září 2012
  • upraveno 21. září 2012
    Pokud by kritika směřovala k hodnocení věcí formálních, jako jsou charaktery postav, sloh, dějovost, tak mi to neetické nepřijde. Neetické by mi přišlo, kdyby si někdo dovolil smést povídku ze stolu jen proto, že ji napsal nějaký jeho nepřítel a přitom by kvalitativně nezaostávala za ostatními. To tu odfiltrovalo číslování povídek. A neobuli jsme se náhodou takhle do čtrnáctky a autor, ať je kdo je, mohl být znechucen i tímto? Doufám, že i tak nepřestane psát.
  • JayJay
    upraveno 21. září 2012
    Když už chcete tipovat něco dalšího (BTW, zatím nevím, že by kdo tipnul mojí povídku, ačkoli tři již vědí), tak tipněte třeba, která bude nejkontroverznější - třeba ve smyslu směrodatné odchylky v odevzdaných hodnoceních (statistik se nezapře... a bude-li zveřejněno tolik informací co v prvním kole, klidně to dopočtu). :o)
  • upraveno 21. září 2012
    Já nemluvím o subjektivní kritice, ale o vyhlašování "nejhorší povídky".
    Mimochodem, 14 jsem autorovi pochválil, za to, jakou nechuť ve mně jeho postavy vzbudily, pokud si dobře pamatuju. :-)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 21. září 2012
    Nejhorší je přeci ta, která dostane nejméně bodů
  • JayJay
    upraveno 21. září 2012
  • upraveno 21. září 2012
    A ještě jedna věc - tohle není literární díla, workshop, ale taková sranda pro pobavení nás všech.
    Nejsme kritici, ale hlavně čtenáři.
    Aspoň já to tak chápu.
  • upraveno 21. září 2012
  • upraveno 21. září 2012
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.