Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
15657596162581

Komentáře

• upraveno 18. září 2012
    Devadesát procent fantasy je brak, protože devadesát procent všeho je dneska brak ;)
  • upraveno 18. září 2012
    tvrďak drsňak a vic mrtvol
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 18. září 2012
    Hele, na Kulhánka mi nesahejte!!! :)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 18. září 2012
    Neboj, ani se ho nedotknu... :)
    upraveno 18. září 2012
  • upraveno 18. září 2012
    Nevím, mě moc neberou takoví ti autoři, kteří vydávají knížky jak na běžícím pásu a mají i několik x-dílných ság atd., kde je hlavní suprčupr hrdina/hrdinka.
  • upraveno 18. září 2012
  • upraveno 18. září 2012
    Ad tabuizace smrti. Je v naší společnosti silná, ale občas se objeví nějaký počin

http://www.cestadomu.cz/res/data/037/004415.pdf
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    upraveno 18. září 2012
    upraveno 18. září 2012
    Myslíš Gemmell? Od něj mám rád Drenajskou ságu.
    upraveno 18. září 2012
  • upraveno 18. září 2012
    Thorar: výjimka potvrzující pravidlo :). Ještě jsme měli kromě Tolkiena a Nikdykde v povinné četbě Legendu od Gemmella. Tu, abych se přiznala, vůbec neznám (ani autora).
  • upraveno 18. září 2012
    Tohle mě dostalo :D Seriál GoT bodoval u udílení cen Tubeys 2012.

Best drama (nesouhlasím)
    Best season finale (ano)
    Favorite actress: Maisie Williams (ano :))
    Best ‘hell yeah!’ moment: Tyrion’s Blackwater battle speech (zaslouženě)
    Favorite character: Tyrion (už by s tím diváci mohli přestat :D)
    Best badass: Arya (ne-e, to byl IMHO Bronn)
    Most annoying teenaged character: Joffrey (tuhle cenu u mě o chlup vyhrává Robb Stark)
  • upraveno 18. září 2012
  • upraveno 18. září 2012
    Krisa: Koupíš to tady http://eshop.cestadomu.cz/eshop-produkt-detail/kdyz-dinosaurum-nekdo-umre.html a stojí to jen 90 Kč a ještě podpoříš hospicové hnutí Cesta domů. Já v jejich krámku občas nakupuju, je to kousek od metra Vltavská, kdyby ses vyskytla někdy v Praze.
    upraveno 18. září 2012
    Tyna: Koukala jsem na to, akorát mne docela dost odradilo poštovné, které je dražší, než kniha samotná... Asi počkám, až zas někdy pojedu do Prahy.
  • upraveno 18. září 2012
    Krisa: mají to i v Alze, můžeš si to přihodit k nákupu, kdybys něco objednávala...
    http://www.alza.cz/kdyz-dinosaurum-nekdo-umre-d181651.htm?kampan=zbozi.cz#foto

Jako ty ukázky jsou dost drsné... umírající "dinosauří" miminka v inkubátoru (život může být dlouhý, ale i velmi krátký), dinosauřátko, které se modlí, aby se tatínek vrátil... Ale je to fakt život.
    upraveno 18. září 2012
    Tyna: Já bych radši dala peníze tomu hospicu, než otravnému mimozemšťanovi...ale to kilo pro Českou poštu se mi nelíbí :). Do Prahy jezdím za kamarády a pojedu tam v říjnu na závody, takže by to snad neměl být takový problém se tam stavit.
  • upraveno 18. září 2012
  • upraveno 18. září 2012
    Ben Nevis: Danny Glover to ve Smrtonosné zbrani vyjádřil přesně: "Na tyhle sračky už jsem starej." Ty nekonečný ságy jsou ostatně důvod, proč fantasy skoro nečtu (ošklivý pohled na Martina).
  • upraveno 18. září 2012
    Martin aspoň tak nějak mění charaktery a není tam jedna hlavní postava. Představa, že čtu 20 knížek o jednom a tom samém super týpkovi, co je nejchytřejší a nejvíc badass, mě značně děsí...
  • upraveno 18. září 2012
    Pratchett si z toho alespoň dělá srandu.
    Mám nového nejlepšího fantasy hrdinu/badasse - Smrtě - "Spravedlnost neexistuje, jsem jenom já."

(ale děsí mě představa, že nemám co číst, zatímco v kindlu se mi válí 40 Pratchettů)
  • upraveno 18. září 2012
    O Pratchettovi nemluvím, to je úplně jiná liga :D
    upraveno 18. září 2012
    Když už jsme u Pratchetta, četl už někdo nejnovější díl Šňupec? Zatím jsem četl dost rozpačité reakce.
  • upraveno 18. září 2012
    Spolubydlící to právě dočetla. Prý nic moc. Na Pratchetta příliš dlouhé a moc "kruté".
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 18. září 2012
  • upraveno 18. září 2012
    upraveno 18. září 2012
    Jo to jsem četl a trošku mě to odradilo :-) Možná to bude první zeměplocha kterou si nekoupím.
  • upraveno 18. září 2012
  • upraveno 18. září 2012
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.