Sportovní aktivity a podobné vylomeniny

upraveno 30. dubna 2012 v Rozličný pokec
Vzhledem k tomu, že místní Spolek přátel železa (AshaG, flanker.27, Krisa a příležitostně i já ;-) off-topicuje chvíli tu a chvíli zas jinde, zkouším tímto vytvořit topic věnovaný rozličným sportům, které sami aktivně provozujete/provozovali jste - ne nutně na soutěžní úrovni. Pro jistotu zdůrazňuju, že do toho nepatří pití piva na rekord, sledování fotbalu v TV, ani další bohaprosté* činnosti, které si někteří pletou se sportem.
*dovolávání se ho/jich k získání relevantnosti nestačí.
145791017

Komentáře

• upraveno 29. srpna 2012
    Jarla mluví o tvaru bradavky :-D naštěstí jsme zjistila, že mlíko se spouští jen, když se hlásí konzument. Tatínek ze mne nedostane ani kapku :-D
    Pamatam si, ako mi laktacna hovorila, ze poznala zensku, ktorej sa stale zaplovali prsia, dieta nestihalo tahat a odsavacky nepomahali, tak nastupil pan manzel a plival do vedra. Tomu sa hovori laska :)
    Přesně jak to napsala Michele - jde o provedení, ne o to, jestli kojí/nekojí... když to provede rozumně, tak to nevadí...
    Přijde mi to podobný, jako kdybych si u silnice šel "odskočit" k lesíku- pak jde o to, jestli budu zády k silnici nebo k lesíku...
    :-)

Tyna: :-D
    hej, to jsem měl udělat - postavit se a zřetelně zahlásit:
    "slečno, zahalte se, vidím příliš mnoho z vašich ňader."
    :-)))
    jenže bych pak asi chodil po maloměstě kanálama, pronásledován "kočárkovou klikou"
    ;)
    Jinými slovy - bradavka při kojení vidět jaksi není :-D
    Myslim, ze chlapom skor ako odhalenie vadi to narusenie ich osobneho priestoru. Ako keby 10 cm za vami niekto stal, ked vyberate z bankomatu.
    Kam pridem tam sa to zvrhava... Vazne.. mali sme take centrum volneho casu pri kostole... Tak som tam zacal chodit... No a.. akosi sa to tam zacalo zvrhavat(tjj. Asi tak 20 zaryte asexualnych bab do roka s priatelom a vsetkym k tomu az na dieta) ako ludia.... toto je trochu chore.. Jarla to s tym mliekom... skus pohladit po hlavicke pritulit a potom nechat odgrgnut :P
    Hezké téma s názvem Sportovní aktivity :))
    Kojení jako sportovní dichciplína :-D
    Tyna, to neberu ako narusenie osobneho priestoru, lebo je to v dnesnej dobe normalne. Kojenie proste nie je, odvykli si od toho.
    Treba ich rychlo privyknut :)
    Proto výsřihy raději nenosím :)
    Ta fotka tak nevyzera
    to nie je vystrih, ale nakrcnik telovej farby :)
    Na ulici ;)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 29. srpna 2012
    upraveno 29. srpna 2012
    Já nejsem nervózní, já jsem potěšený :)
    ale tak dámy, přece si tu nebudeme vysvětlovat rozdíl mezi sexy výstřihem a přehnaně "otevřeným" kojením...
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 29. srpna 2012
    upraveno 29. srpna 2012
    Tak asi takhle. Ženská může odhalit část výstřihu z estetických důvodů a může to vypadat vkusně nebo štětkoidně. A stejně tak kojení když je dělaný decentně myslim může bejt docela sympaticky pěkný, zatimco když je strkaný vyloženě pod čumák, nevypadá to pěkně.
    Krisa: jj přesně tak
    Flanker: souhlas, tak je to prostě se všim - o tom právě mluvim... ;)
    Uglo ale ti co si chtějí udržet váhu a kondici to řeší procházkami, výlety nebo cyklovýlety. Občas si vyjedu na kole, moc toho s tou svou váhou neujedu, ale přeci jen, cítím že to udýchám lépe. V zimě jsem jezdila na rotopedu a procházky s pejsky jsou příjemná nevyhnutelnost. Jenže - stejně jako s alkoholismem, drogovou závislostí nebo kouřením, může do člověka hučet okolí horem dolem a stejně si to hlavně musí rozhodnout sám - pokud to ještě jde.
  • upraveno 30. srpna 2012
    Uglo já jsem za tvůj přspěvek ráda, objasnil mi několik záležitostí, hlavně s tím rotopedem. Jezdila jsem na něm, váha neubývala, ale naštěstí jsem to nekompenzovala navršením jídla. To co mi ale asi pomohlo v poslední době nejvíc je snížení krmných dávek. :-D Během pracovního týdne leda jezdit do práce na kole. Asi bych to pomalu měla začít provozovat, mám to ze Strašnic do Michle jen čtyři a půl kilometru.
  • upraveno 30. srpna 2012
    Vlčačko - šmankote - ty taky používáš výraz krmná dávka ? :-)) Myslela jsem, že jen já jsem tak postižená :-D Mi holt při každém sportu vadí ta ukrutná nuda. Vydržela jsem pár měsíců v posilovně (když už ji tata má), ale když se člověk nesoustředí na počítání a precizní provádění cviků, tak je to na houby, ovšem nedá se přitom použít mozek na cokoliv jiného a to už se ukrutně nudím. Při žehlení si mohu aspoň pouštět nějaké audiobuky v angličtině, což mne celkem zabaví, ale při sportech to nejde. To je jak plavání zahrady. Mozek začne lemplovat a dožadovat se potravy a pak mne systematicky odvádí od aktivit, kdy by se mrcha mohl nudit :-p

Uglo - myslivna jako to - jaký na to máš fígl? Nebo jenom dichcíplinu "a teď se budeš nudit, protože to říkám a počítání shybů ti musí stačit!" ? :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.