Sportovní aktivity a podobné vylomeniny
Vzhledem k tomu, že místní Spolek přátel železa (AshaG, flanker.27, Krisa a příležitostně i já ;-) off-topicuje chvíli tu a chvíli zas jinde, zkouším tímto vytvořit topic věnovaný rozličným sportům, které sami aktivně provozujete/provozovali jste - ne nutně na soutěžní úrovni. Pro jistotu zdůrazňuju, že do toho nepatří pití piva na rekord, sledování fotbalu v TV, ani další bohaprosté* činnosti, které si někteří pletou se sportem.
*dovolávání se ho/jich k získání relevantnosti nestačí.
*dovolávání se ho/jich k získání relevantnosti nestačí.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.

Komentáře
Ad nadváha jako taková....při pohledu na hubené lidi se mi derou slzy do očí. Hubené děti a hubení psi mne zaručeně rozbrečí...já se na to nemohu dívat :-) Obezita je druhý extrém, ale emoce u mne nevyvolává. Něco mezi tím je akorát :-) na chlapech se mi líbí takové ty plyšové duc partie, o které se člověk může pohodlně opřít, aniž by se napíchl na nějaké žebro. Hubený chlap ve mně vyvolává dojem, že neuživí sebe natož rodinu. Myslím takový ten typ "stažený králík" :-))
BTW Eliška s uvedenejma mírama a váhou měla taky občas tendence plácat že tloustne...
Vlcacka: Já přišla na to, že nohy v sukni nejsou tlustší než nohy v kalhotech ;)
jo, takto je, když člověk slušně vydělává a pak žuchne do mateřský...
A za toho půl roku jsem cca měsíc,myšleno dohromady, určitě nakojila.
Ono se to i vyplatilo (udržet si mlíko). minulý víkend v Pruhonickém parku, pohodička, jdeme ten okruh 10 km, ten nejdelší... Dítě jede na břiše, kouká, pak spí, čas plyne, pak že ji nakrmím
vyndám termosku, vyndám lahvičku... a nemám nutrilon. panika, co teď. Tak jsem statečně řekla manželovi: "co se dá dělat, já ji nakojím." Ten koukal, jako kdybych řekla, že tu vodu proměním v nutrilon, jako kristus na svatbě v káni. Takže mě hnal na to nejvzdálenější místo, protože se bál "že bude někdo koukat". Já se bála,že se dítě nepřisaje. Našli jsme lavičku zašitou úplně nedál v křoví. Dcera se pochopitelně nechtěla přisát a koukala, kde co lítá. Já měla hrůzu, že bude dehydratovaná, že bude řvát v autě, že jí bude blbě. Tak jsem jí prostě začala do pusinky odstříkávat jako když dojíš krávu. Takže mažel byl ještě víc mimo, protože to nevypadalo jako normální kojení. Představte si, jak tam mačkám a žmoulám svý obří prso vyndané ze šatů. naštěstí nikdo nešel a ona se milostivě po pár minutách odstříkávání přisála, takže něco vypila. jo a vtipný bylo taky to, že když jsme šli už k autu, tak jsme potkali nějakou ruskou skupinku a tam šla paní v šatech vyloženě "dobrý den, kozy ven", manžel se po ní ohlídnul, tak jsem mu říkala "a tohle ti nevadí?" a on, že ne, když se ukazujou cizí, tak je to v pohodě... .-)