To jako, že by tě mohl chtít sbalit ? :-) Jinak si jich nevšímej, přece tam nejdeš na čumendu, ale za kamarádkou. Kdybys šel za ní do mototechny, tak tě taky nebudou zákazníci zajímat :-)
Odteď na sebe můžete se súsedem spiklenecky mrkat. On to roznášet nebude, protože bys o něm stejně tak mohl roznášet, že to ví jen proto, že tam byl taky a narozdíl od tebe jako zákazník :-D
Monte: Jestli to bude jak v Praze, kde nějaká pizda jen zapomněla odeslat peníze, vyřeší se to. Taky jsem si kdysi myslela, že exekuce na město se dát nedá. Jen na jednotlivé subjekty.
Ne, vHK máme spustu jiných případů zrovna teď nám to předělávali trubky postup vykopat díru vyměnit jedny trubky zahrabat druhý den znovu vyhrabat celkem to zvládli 3x
Před chvílí na mě vyskočil virus a ze**al mi skoro celý systém a data. Už jsem chytal paniku a zoufalství mě málem donutilo skočit z okna. Ale pak ke mne sestoupil bůh jménem Lenovo Rescue System a já byl zachráněn. Uff!! Jsem teď v takové euforii, že bych bez váhání poslal Lenovu nějaký sponzorský dar. :D
Já si už druhý rok snažím znovu vypěstovat slezlý nehet (Ukopla jsem si palec tak, že mi nehet změkl a pod ním mi prst hnisal. Na což jsem přišla asi po půl roce, když mi bylo divný, že mě palec stále bolí a začla jsem do nehtu dloubat.). Nehet mi roste mrtvý, což znamená bílý, odchlipuje se a nedrží u prstu a navíc mi na fesťáku pod něj nateklo bláto a nešlo všechno pryč, takže mě palec zas bolí. Před týdnem už mi vyrostl asi milimetr a půl živého nehtu a já (= kráva blbá) si ho zas ukopla o židli tak, že je mrtvý až do lůžka. No a teď si nadávám a přemýšlím o mámině radě, ať jdu na kožní, aby mi ho urvali a pořádně vyčistili. Jenže já se bojím, že to bude bolet a navíc jediná věc ve filmech, kterou nesnáším je trhání nehtů a řezání prstů... Život je peklo :)
Komentáře
Jinak si jich nevšímej, přece tam nejdeš na čumendu, ale za kamarádkou. Kdybys šel za ní do mototechny, tak tě taky nebudou zákazníci zajímat :-)
zrovna teď nám to předělávali trubky
postup
vykopat díru vyměnit jedny trubky zahrabat
druhý den znovu vyhrabat
celkem to zvládli 3x
Jsem teď v takové euforii, že bych bez váhání poslal Lenovu nějaký sponzorský dar. :D