Každý jak mu to funguje - já vztekliny zarážím v rozletu než se stihnou dostat do ráže. A nemyslím, že by mě neměli rádi nebo nevěděli, že mám ráda je. Mazliví a tuliví jsou oba extrémně, že jsem většinou jak valná hromada v obležení dvou vrnících lísajících se ochlidel. Nemyslím si, že by to byl důkaz frustrace :-)
Hildegarda: Já zas obrečela, když jsem četla, jak naučit dítě na lahvičku (prý možná nebude chtít, bude mu chybět vaše blízkost...), mému dítěti moje blízkost nikdy nechyběla, lahvičku chtělo od narození. Protože jsem to nevzdala, tak se teda milostivě přisává a dudlá, když mu pakdám její oblíbenou umělou hmotu... Kolikrát si říkám, že ji nutím alespoň si cůcnout hlavně kvůli tomu kontaktu...
Gardien: na tvojom mieste by som asi v 18 zacala spoznavat svet, isla na vysku do cudziny a psychicky sa odputala, lebo atmosfera, aku mas v rodine ta moze poznacit, ani nebudes vediet kedy a ako. Po par rockoch sa vrat a budes mat radsej aj ty ich aj oni teba :). Tot moj recept.
K těm záchvatům, máma povídala, že ségra i já jsme každej jednou měli právě tohle, lehli na podlahu, kopali nohama, vřískali, vztekali se - žádný vyvztekání. Měchačka a už to jelo, nandala do každýho co se vešlo a byl pokoj. A od tý doby ani jeden z nás nikdy nic podobnýho neudělal. Ze své zkušenosti dítěte co dostalo nasekáno jen do toho drazí rodičové, ten výprask je jeden z největších projevů lásky.
Aff topic ale keď sem všeci piŠete snaď mi niekto da odpoveď... nepozna niekto niaku kucharku piesne alebo tak niečo? chcel by som z toho niečo vyskušať.. naviac mam chuť na kus krvaveho a na vrchu čierneho mäsa :)
Branislav ´Gepeto´: No je pravda že já pořádné kamarády mám okolo sebe až posledních šest až deset let - agiliťáky, modeláře, fantazáky... :-) Občas chci být asociální, občas ne. :-)
Jen tak mezi řečí tady nadhazuji - co takhle na podzim udělat velkou výměnu vánočních receptů na cukrové - nejlépe s fotkama :-) a pak malou anketku kdo má rád jaké cukroví nejvíce? .:-)
Komentáře
chcel by som z toho niečo vyskušať.. naviac mam chuť na kus krvaveho a na vrchu čierneho mäsa :)
http://www.amazon.com/Feast-Ice-Fire-Official-Companion/dp/0345534492