Válka Uchvatitele

upraveno 23. dubna 2011 v Historie
124

Komentáře

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 14. srpna 2012
    My Bytčania sme jasní bažinári, Bytča je stavaná na bažinách a močiaroch.. Takže som Reed :D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 14. srpna 2012
    upraveno 14. srpna 2012
    upraveno 14. srpna 2012
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 14. srpna 2012
    Myslim, že spisovně je Česi, podle toho jak mám Slovenštinu naposlouchanou.
  • upraveno 14. srpna 2012
    Mi přišlo ohromně líto, jak po sobě začali při rozdělování Češi a Slováci metat urážky a nadávky národnostního podtextu (no většinou hlavního textu). My na pomezí jsme jen tak zvadle stáli a přihlíželi neodvratnému a nechápali, kde se ta vzájemná nenávist bere, když ta sňatková provázanost je mezi námi tak silná.....(ale to už jsem tu myslím vzpomínala kdysi).
    upraveno 14. srpna 2012
    Tak si můžete dát sraz v místní cukrárni :-)

(Já to mám do Bytče 43 km)
    Žilina - to už je skorem Lopušné Pažite - moje oblíbená dědinka :-)
    Važne to chce naplanovať zraz....
    upraveno 14. srpna 2012
    Ja moc na zrazy nie som, priveľa "cudzích" ľudí mi ako introvertovi nerobí dobre :D Preto som extrovertne aktívny len na internete... :) Ale taký veľký zraz by bola sranda... Len by to chcelo viacerých, aj Aleka aka nášho lorda commandera a ostatných...
    Branislav kym si nestretol mňa nevieš čo je introvercia.. mňa v škole po deviatich rokoch poslali po kriedu k vratničke a odpadol sdom z toho hysaku čo som dostal... ja mam problem ľudi požiadať o uplne bežne veci..
    a keĎ uŽ zraz tak v kostínoch.... načo si to tu všetko šijem
    Gepeto: Tak když se za námi sjedete do Práglu... ;)

BTW Pokud v Písni hledáme něco slovanskýho, tak mě vazba na žádný rod ani území nenapadá. Slovany snad trošku připomínají Divocí... A ostatně i to stoický "Zima se blíží" je hodně slovanský.
    upraveno 14. srpna 2012
    Nu, ani ja nie som nadšený, keď trbárs chcú, aby som šiel po kriedu do inej triedy - pred zrakom očí mnohých, zaklopati musím, skusiti vtúpiti musím, požiadati kriedu skúsim - a potom rýchlo naspäť .D K vrátničke to je už lepšie...

Kostýmoch? Akých :D Ja žiaden nemám... Akurát tak môžem ísť za Aryu, ktorá si zmenila tvár a čiahne na svoju korisť - aby ste potom na konci nenašli niekoho mŕtveho :D
    upraveno 14. srpna 2012
    upraveno 14. srpna 2012
    upraveno 15. srpna 2012
  • upraveno 15. srpna 2012
    upraveno 16. srpna 2012
  • upraveno 16. srpna 2012
    upraveno 16. srpna 2012
  • Prima článek!!!! Válka Uchvatitele by bývala také stála za knížku, kdyby už o ní nebylo tolik řečeno.
  • Tolik? Vždyť o ní skoro nic nevíme! =D
    A ten bastard GRRM si z nás ještě utahuje, když prohlašuje, že na Turnaji v Harrenově se toho stalo "strašně moc"... Kdyby se tak uráčil to taky někdy napsat. :roll:
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    A já se obávám, že o moc víc už se ani nedozvíme.
  • Hrozně moc se neřeklo, ale základ známe, tak co by to bylo za knížku bez jakéhokoliv napětí???
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.