Mi přišlo ohromně líto, jak po sobě začali při rozdělování Češi a Slováci metat urážky a nadávky národnostního podtextu (no většinou hlavního textu). My na pomezí jsme jen tak zvadle stáli a přihlíželi neodvratnému a nechápali, kde se ta vzájemná nenávist bere, když ta sňatková provázanost je mezi námi tak silná.....(ale to už jsem tu myslím vzpomínala kdysi).
Ja moc na zrazy nie som, priveľa "cudzích" ľudí mi ako introvertovi nerobí dobre :D Preto som extrovertne aktívny len na internete... :) Ale taký veľký zraz by bola sranda... Len by to chcelo viacerých, aj Aleka aka nášho lorda commandera a ostatných...
Branislav kym si nestretol mňa nevieš čo je introvercia.. mňa v škole po deviatich rokoch poslali po kriedu k vratničke a odpadol sdom z toho hysaku čo som dostal... ja mam problem ľudi požiadať o uplne bežne veci.. a keĎ uŽ zraz tak v kostínoch.... načo si to tu všetko šijem
Gepeto: Tak když se za námi sjedete do Práglu... ;)
BTW Pokud v Písni hledáme něco slovanskýho, tak mě vazba na žádný rod ani území nenapadá. Slovany snad trošku připomínají Divocí... A ostatně i to stoický "Zima se blíží" je hodně slovanský.
Nu, ani ja nie som nadšený, keď trbárs chcú, aby som šiel po kriedu do inej triedy - pred zrakom očí mnohých, zaklopati musím, skusiti vtúpiti musím, požiadati kriedu skúsim - a potom rýchlo naspäť .D K vrátničke to je už lepšie...
Kostýmoch? Akých :D Ja žiaden nemám... Akurát tak môžem ísť za Aryu, ktorá si zmenila tvár a čiahne na svoju korisť - aby ste potom na konci nenašli niekoho mŕtveho :D
Tolik? Vždyť o ní skoro nic nevíme! =D A ten bastard GRRM si z nás ještě utahuje, když prohlašuje, že na Turnaji v Harrenově se toho stalo "strašně moc"... Kdyby se tak uráčil to taky někdy napsat. :roll:
Komentáře
(Já to mám do Bytče 43 km)
a keĎ uŽ zraz tak v kostínoch.... načo si to tu všetko šijem
BTW Pokud v Písni hledáme něco slovanskýho, tak mě vazba na žádný rod ani území nenapadá. Slovany snad trošku připomínají Divocí... A ostatně i to stoický "Zima se blíží" je hodně slovanský.
Kostýmoch? Akých :D Ja žiaden nemám... Akurát tak môžem ísť za Aryu, ktorá si zmenila tvár a čiahne na svoju korisť - aby ste potom na konci nenašli niekoho mŕtveho :D
A ten bastard GRRM si z nás ještě utahuje, když prohlašuje, že na Turnaji v Harrenově se toho stalo "strašně moc"... Kdyby se tak uráčil to taky někdy napsat. :roll: