Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
14950525455581

Komentáře

• ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    upraveno 7. srpna 2012
  • upraveno 7. srpna 2012
  • upraveno 7. srpna 2012
    Nebo se našla veverka práskačka....
  • upraveno 7. srpna 2012
    ne to ne já tam jsem už dýl jak dva měsíce a vše je v pohodě podezření nemají tuhle neplacenou práci mi nabídla jako abych měla praxi jenže nějaké doplňování do tabulky mi je nanic.
  • upraveno 7. srpna 2012
    Aha, takže oni to vlastně myslí dobře.
    Tak to je ještě smutnější...

odmítnout můžeš z těch důvodů, které jsem vypsala
  • upraveno 7. srpna 2012
    Jarla: možností je plno. Máš různé dávky v nouzi, přídavky na děti... Na výšce třeba učitelé na studenty vypisovali granty a ti z toho neviděli ani korunu.
    Státní zaměstnanci zase vypotřebují rozpočet na blbiny, aby nemuseli nic vracet.

Onehdá jsem před manželem prohlásila, že se považuji za poctivého člověka. Manžel: "Ty nestahuješ?"
    Tím mě dostal. :-)
  • upraveno 7. srpna 2012
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 7. srpna 2012
    Sťahovanie nie je trestný čin, je to sloboda na internete, prosto preberanie súborov, síce je to mierne nemorálne voči autorom pesničiek a pod. Ale sťahovanie určitých produktov, napr. hier, už trestné myslím, minimálne v ČR, vraj je.
  • upraveno 7. srpna 2012
    Brano - je to trochu složitější. Asi Flanker by to vyložil správně. Jde tam o obohacování a šíření a podobné věci. Kdyby to trestné bylo, tak věř, že by po tom šli a vypadalo by to docela jinak.
    Taky vlastním několik kreknutých her. Proč ? I když mám tytéž hry jako originálky ? To je snadné - nemusím hledat cedlo a mít ho v mechanice. To považuji za těžký opruz, který mne odrazuje od hraní. Jde-li pak tatáž hra koupit na Steamu - koupím. Nejde-li....jejich mínus - čekám až se objeví.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 7. srpna 2012
    upraveno 7. srpna 2012
    The Man from Earth - výbornej film, nic jsem od toho nečekal, ani nevěděl o co jde a už jsem to viděl asi 5x.
  • upraveno 7. srpna 2012
    Thorar: souhlas, je to krásný film :)
  • upraveno 10. srpna 2012
    No, jestli měl myspace, tak to asi normální fakt nebude :D.
    Zase jeden důkaz o tom, co je Blesk a jeho "novináři" zač. Autor článku bude nejspíš pěkná guma, což? Se zaměstnavatelem, co bere v potaz účet na Facebooku, bych nechtěla mít nic společnýho.
    Tyna: Jednoho osobně znám a i bez toho bych si to domyslela. Nejhroznější byl asi jejich přístup v případu Anička/Otakar T. Příběh o tom, jak onanoval do trávy, uniky z policního výslechu, rozhovor s otcem dívky, kterou sledoval, sledování Otovy přítelkyně a rádoby anynomní fotografie její tváře, bydliště, podniku...
    upraveno 10. srpna 2012
    Hildegarda - věřím, že zaměstnavatele si oťukají člověka na internetu. Ale když tam nic není, tak je ten člověk podezřelý? :-)

Gepeto - Fiktivního nechci. My psychopati si fiktivně pokecáme s hlasem z měsíce, ale dealera chceme živého. :-)
    upraveno 10. srpna 2012
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 10. srpna 2012
    Ha, jsem odhalen. Já hlupák si nezaložil fejsbůkový profil, jak jsem mohl být tak hloupý. Můj plán na ovládnutí světa je v troskách, ach já terorista nešťastný.
    upraveno 10. srpna 2012
    no jo, jenže já účet na facebooku mám a stejně jsem psychopat a sociopat.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.