Hlasování pro dámy

upraveno 5. září 2012 v Akce a hlasování
Milé dámy, slečny i panny ctnostné,
poněvadž chlapi již mají svůj kamrlík pro hlasování o největší koc v sáze, nadešel čas, abychom i my ohodnotily mužské osazenstvo příběhu Ice & fire.
Hodnotíme zde postavy knižní a né herce (pakliže neodpovídají dokonale popisu předlohy).
Napište komu dáváte přednost a proč, kdo Vás okouzlil a nebo naopak - s kým ani za zlaté prase v alobalu :-)
Klidně to rozdělujte na "partner pro život", "chlap na jedno vášnivé použití" , "ideální otec Vašich potomků"......jestli se všechno toto snoubí v jediném - Vaše štěstí :-)
Tak do toho ....
1911131415

Komentáře

• upraveno 29. července 2012
    Hm... za nejvíce okouzlující z knihy bych považovala Rhaegara, Jaqena a Daaria, kterého si představuju jako Jacka Gyllenhaala v Princi z Persie :D. Ze seriálu je to jasné: Gendry, Jaqen, Tyrion a Stannis, který mi přijde děsně sexy :D. A samozřejmě Rakharo! :D.
    Hildegarda: myslíš, že chlap se zlatým zubem a modrým vousem je metrosexuál? :-D
    myslim, ze chlap, ktory si farbi vlasy castejsie ako Zufala Manzelka, geluje si fuzy a bradu a na satstvo vynalozi cely svoj pokutne zarobeny mesec, je metros ako vysity :)
    .
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 29. července 2012
    Dobrá, dobrá, vzdávám se :)
    Nevada: já už se jí jenom směju. Mám ji ráda, ale asi jen z důvodu, že mám ráda Targaryeny (jejich rod je velmi zajímavý) a ona je taková "poslední naděje", (Co vím o Aegonovi, tak se propadla v žebříčku oblíbených postav o několik příček). Dany je na jednu stranu super (líbí se mi styl panování, kapitoly kde je na veřejnosti, draci atd.) ale jakmile má svoje "chvilky", kde slintá nad Daariem atd., takje na pěst :D
    Pořád zapomínáte, že je to šestnáctiletá pitomá holka ;) Tak holt nemá dobrej vkus, no.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    No, řekla bych, že mezi Hrou a Tancem je minimálně 2,5 roku, takže by to sedělo.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    Arye je na začátku 8 a Jon v tanci říká že teď už jí je 11.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Aha :O Teda, ten čas tak letí... To si šľovek ani neuvedomí :)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Arye je na začátku Hry 9. Mezi začátkem Hry a koncem Hostiny uběhlo něco přes dva roky.
  • upraveno 2. srpna 2012
  • upraveno 2. srpna 2012
    Já si oblíbila Dondarriona (samozřejmě ve stavu PŘED ), představuju si ho nějak takhle: http://www.imdb.com/name/nm0571727/ , takže ten stávající herec, co ho má hrát, je pro mě trošku zklamáním, ale tak uvidíme... Jinak jsem si taky oblíbila Bronna, má úžasný smysl pro humor:-) I když s charaktrem na tom samozřejmě není nejlíp, tudiž doma bych ho asi nechtěla:-)
  • upraveno 2. srpna 2012
    Michelle: Bronn je super. Vždyť si vezme labilní svobodnou matku a ještě to děcko pojmenuje po svým nejlepším kámošovi :D. Prostě otčím, jakého bys pohledala :D.
  • upraveno 2. srpna 2012
    Jaqena H'ghara mě v knize neuchvátil, v seriálu je to jiné .-)
  • upraveno 2. srpna 2012
    Tyna, mně se líbí oba, každý jinak. Dvojnásobná výhra :))
  • upraveno 2. srpna 2012
    Kolikokoli: Ano, je to velký dobrák se zlatým srdcem:-D A smysl pro humor je jen další plus:-)
  • upraveno 2. srpna 2012
    Jagen v seriálu mě taky zaujal, charismatický pán:-)
  • upraveno 2. srpna 2012
    Jojo, charisma je klíč ;)
  • upraveno 2. srpna 2012
    Ale ten první Jagen, druhý mi úžasný nepřišel. Spíš strašidelný.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 2. srpna 2012
  • upraveno 2. srpna 2012
  • upraveno 2. srpna 2012
    Charismatický A hezký :-)
  • upraveno 2. srpna 2012
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.