Hlasování pro dámy

upraveno 5. září 2012 v Akce a hlasování
Milé dámy, slečny i panny ctnostné,
poněvadž chlapi již mají svůj kamrlík pro hlasování o největší koc v sáze, nadešel čas, abychom i my ohodnotily mužské osazenstvo příběhu Ice & fire.
Hodnotíme zde postavy knižní a né herce (pakliže neodpovídají dokonale popisu předlohy).
Napište komu dáváte přednost a proč, kdo Vás okouzlil a nebo naopak - s kým ani za zlaté prase v alobalu :-)
Klidně to rozdělujte na "partner pro život", "chlap na jedno vášnivé použití" , "ideální otec Vašich potomků"......jestli se všechno toto snoubí v jediném - Vaše štěstí :-)
Tak do toho ....
191011121315»

Komentáře

  • Taky bych řekl Oberyn. A pak Tormund vzhledem k tomu co se o něm vypráví :-D
  • @Achileus nepochybne, ale ten patrí skôr do hlasovania pre pánov, nie pre dámy :-D
  • Katrina napsal(a):

    Oberyn je jasný, Tyrion (s veľkým otáznikom), možno ešte Robert B. zamlada, ale uňho by som nedala ruku do ohňa za to, že sa kvalita vyrovnala kvantite. Podľa Cersei to celkom išlo aj Jaimemu, a Ygritte sa na Jonove výkony tiež nesťažovala.
    Má niekto ďalších kandidátov?

    Oberyna vidím jako totálního prasáka, který jde do všeho :-). Tyrion si podle mně víc váží žen, i když léhal hlavně s prostitutkami, věřím, že se k nim choval slušně a nešlo mu jen o sebe. Mladý Robert pletl hlavy už jen svým zjevem, takže je otázkou, jestli ženské hormony nepracovaly v jeho prospěch, když s dotyčnou nakonec skončil na lůžku - prosté okouzlení mohlo navodit atmosféru stokrát víc jak sebelepší předehra. Jon byl jistě dobrý už jen proto, že objevil, co tato stránka vztahu se ženami obnáší, a protože Ygritte miloval, určitě myslel i na to, aby se to líbilo jí. Nemluvě o tom, že Ygritte jako divoká by si asi nenechala líbit, kdyby to nebylo dobré, takže ho jistě dobře naučila co a jak, aby žena byla spokojená :-). S Renlym těžko říct. Z knihy jsem nevyčetla žádné homosexuální narážky, ale ani z ní není patrné, že by s manželkou nějak extra pobýval v ložnici (neustálé opakování toho, že neotěhotněla) ;-).A Petyr... upřímně mě děsí, proč mu říkají "malíček", ačkoli se říká, že i s malým Kašpárkem lze zahrát velké divadlo (ale zlí jazykové dodávají, že ženy se na taková představení nechtějí koukat)... A fakt je, že Lysa mohla vřískat jen proto, že do něj byla udělaná hodně dlouho a konečně si ho mohla užít se vším všudy :-). A co se Droga týče, tak Dany se později líbil i tvrdší přístup, takže by si u něj našly svoje i romantické povahy :-).

  • @Lady Ašara Malíček mu říkají, protože je drobnější postavy, plus pochází z Prstů.
  • @Lady Ašara Já se teď pustím ohledně Tyriona do analýzy. Jeho přístup i k prostitutkám je dost dobře vidět i na tom, jak se choval k Šae. Na rozdíl od otce a sourozenců má aspoň nějakou empatii (ne, s Jaimem "zabít všechny, aby se nikdo nemohl mstít" na mě nechoďte). Ten incident s první manželkou ho navíc naučil, že si nic jiného než děvku nezaslouží.

    Co se týče Oberyna, tak nezapomeň, že aspoň s Elarií byl roky, i když to byl, takříkajíc, otevřený vztah :D
  • @Aviv No jejich první noc bych nerada opakovala, ale později si ho Deny docela ,,ošéfovala" a začalo to stát za to ;)
  • Monika napsal(a):

    @Aviv No jejich první noc bych nerada opakovala, ale později si ho Deny docela ,,ošéfovala" a začalo to stát za to ;)

    Práveže prvá noc bola veľmi nežná a pomalá. Hotový rituál zo sedenia oproti sebe, asistovaného rozpletania vlasov, pomalého zobliekania a ešte pomalšieho skúmania a rozohrievania až sa mu naša ustrašená, drobná, civilizovaná panna úplne roztopila v rukách. Až potom to bolo len take drsné zaobchádzanie, dokým Dany neosedlala jeho.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Everett_Young napsal(a):

    Taky bych řekl Oberyn. A pak Tormund vzhledem k tomu co se o něm vypráví :-D

    Čo preboha robíš v tomto vlákne? :D Ja ho len rozkliknem, nech mi furt nesvietia nové správy a koho tu nenájdem.
  • @Everett_Young jenže ty drby vytváří a šíří hlavně Tormund :-P
  • Dreamer napsal(a):

    @Everett_Young jenže ty drby vytváří a šíří hlavně Tormund :-P

    Pretože s medvedicami nie je reč. :-D
  • @Aviv říká se, že ženy a dívky z rodu Mormontů se umějí přeměňovat na medvědice. Navíc otec Maeginých dětí není známý. Takže kdo ví, jestli na tom není něco pravdy :-)
  • @Aviv aha, v tom případě už si to tak dobře nepamatuju...ale číst jedničku budu, až budu vědět, kdy vyjdou Vichry zimy :D Ať si to zopáknu.
  • The user and all related content has been deleted.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.