Hlasování pro dámy

upraveno 5. září 2012 v Akce a hlasování
Milé dámy, slečny i panny ctnostné,
poněvadž chlapi již mají svůj kamrlík pro hlasování o největší koc v sáze, nadešel čas, abychom i my ohodnotily mužské osazenstvo příběhu Ice & fire.
Hodnotíme zde postavy knižní a né herce (pakliže neodpovídají dokonale popisu předlohy).
Napište komu dáváte přednost a proč, kdo Vás okouzlil a nebo naopak - s kým ani za zlaté prase v alobalu :-)
Klidně to rozdělujte na "partner pro život", "chlap na jedno vášnivé použití" , "ideální otec Vašich potomků"......jestli se všechno toto snoubí v jediném - Vaše štěstí :-)
Tak do toho ....
1910121415

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 2. srpna 2012
    Jenže bude stejně způlky po mamince.
  • upraveno 2. srpna 2012
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 2. srpna 2012
  • upraveno 2. srpna 2012
    Gepeto: no to doufám. Už od první chvíle jsem si přála, aby to mimčo řádně využil a dal mu důležitější roli. A když se mi to splnilo s Jeyne Poole, tak proč ne s malým Tyrionem? :)
    upraveno 2. srpna 2012
  • upraveno 2. srpna 2012
    Já myslím, že si Bronn udělá vlastního Tyriona:-/ a tohle dítě se nedožije jara:-(
  • upraveno 2. srpna 2012
    A nebude výhodnější (po případné smrti Lollys) si to dítě nechat? Jako dědice majetku té rodiny... Pak si ho Bronn vychová k obrazu svému.
  • upraveno 2. srpna 2012
    Není výhodné mít jako dědice svou vlastní krev...pokračování rodu? Já bych to tak chtěl:-)
  • upraveno 2. srpna 2012
    No, tak to určitě. Já to myslela tak, že kdyby zemřela Lollys dřív než by si s ní pořídil "náhradní" dítě, že by si malého Tyriona přece jen nechal:-)
    upraveno 2. srpna 2012
    Bronn ešte dokonca začne hrať Hru o tróny a stane sa kráľom :D
  • upraveno 2. srpna 2012
    Bronna takové blbosti nezajímají:-)
  • upraveno 2. srpna 2012
    Bronn je západozemský Chuck Norris. :)
  • upraveno 2. srpna 2012
    sveva: Ale fuj! Chceš mi ho znechutit?:-)
  • upraveno 3. srpna 2012
    Bronn je survivor.
    Proč jenom ten darebák musí být tak sympatický? :-)
  • upraveno 3. srpna 2012
  • upraveno 3. srpna 2012
    Inu pokud Bronn malého Tyriona ustanoví dědicem, tak je nesrovnatelně lepší charakter než Catelyn :-D
  • upraveno 3. srpna 2012
    Jarla: Pokud bude mít Bronn s Lollys vlastní dítě a ustanoví Tyriona dědicem, je to nesrovnatelně lepší charakter než 90% lidí :-) Ale nemusí bastardíka hned zabíjet - viz Tarly style. Máme tu Noční hlídku, může být septonem, mistrem...
  • upraveno 3. srpna 2012
    Udělá Lollys holku, kterou pojmenuje Cersei a až dospěje, tak ji za Tyriona juniora provdá. A bude to :D.
  • upraveno 3. srpna 2012
    Výborný recept jak si zajistit dementní vnoučata, protože slaboduchost se nejen stane dominantní, ale ještě se umocní :-)
    upraveno 3. srpna 2012
    Bronnovi šlo vždycky hlavně o Bronna, až do nedávna nejspíš na potomstvo vůbec nemyslel. Ale když se najednou objeví, třeba se z něj stane ochranitelský otec, co my víme. :)
  • upraveno 3. srpna 2012
    flanker: Už vidím, jak Tyrion přijde po letech navštívit starého přítele a uvidí ho s capartem na koleni, jak mu čte s brejličkami na nose pohádku O Červené karkulce a zlovlkovi :D.
  • upraveno 3. srpna 2012
    O Melisandře a zlovlkovi.... a pak Mellisandra posadila zlovlka na lopatu a šoupla ho do pece :-p
  • upraveno 3. srpna 2012
    upraveno 3. srpna 2012
    Nene, ta by na něj porodila stín myslivce :)
  • upraveno 3. srpna 2012
  • upraveno 3. srpna 2012
    Týno a ty jsi ochotna risknout, že tam není genetické zatížení, když zbytek rodiny vykazuje inteligenci průměrného spotřebitele "ulic v růžové zahradě" ?
  • upraveno 3. srpna 2012
    Jarlo, kdybych uvažovala o tom, že si pořídím nevlastní sourozence, pojmenuju je Tyrion a Cersei a spářím je, nejsem si jistá, že bych byla kvalifikovaná posuzovat nějaká rizika čehokoliv :-)
  • upraveno 3. srpna 2012
    Týno - z tohoto hlediska ovšem, ale to by nám došly témata k topikům natotata :-D
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 3. srpna 2012
  • upraveno 3. srpna 2012
    Mi přišla úplně normální, vzhledem k tomu, že ji znásilnila kopa nemytejch chlapů...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.