FC NEVADA DRAGONS
diskusia o atraktivite futbalu, o tankistoch v bráne, o dnešnom derby Arsenal vs Chelsea a mnoho iného.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
Takže ty styly se hodně liší. Je to ale jen můj pocit a možná se hluboce mýlím.
S těmi druhy a styly, to přesně vystihuješ to co jsem myslel
Běhy máš taky dost stylu, tak proč překážkáři neběhají i klasiky? A jestli ano, tak proč nejsou na vrcholné úrovni??? zase je to v technice a náročností tréninku
Já mu to samozřejmě nezávidím, je to borec, celou tu diskuzi jsem začal, s tím, zda to oslovení nejlepší sportovec všech dob....planety, nejůspěšnější olympionik historie atd je fér, když podstatě nikdo nemůže ani konkurovat, protože vlastně nemá možnost..
Já myslím, že to fér je, oni o něm nemluví jako o nejlepším sportovci, ale jako o člověku s nejvíce olympijskými medailemi a to prostě je. To by se pak mohli vztekat vodní slalomáři na rychlostní kanoisty, že oni mají 1 trat a jenom K1, C1 a C2, kdežto rychlostní mají 2 délky tratě (muži 1000 a 200m, ženy 500 a 200m) a lodě K1, K2, K4, C1 a C2. Na zimní olympiádě v Salt Lake City byl zase medailově nejúspěšnější biatlonista Ole Einar Bjoerndalen (nevím, jak se to píše), který taky mohl startovat na více závodech, než třeba hokejisti. Stejně to jsou jen statistiky pro zajímavost a nikoho nezajímá, jestli má nejvíc olympijských medailí, pokud doplave 4. a za pár let si na to taky bohužel nikdo nevzpomene...
Když uděláš běžkařský závod v hlubokém sněhu, nejspíš pojedou všichni dobrovolně klasiku, ale nikdo nebude chtít jet špic a můžeš samozřejmě zapomenout na rekordy a tabulky. Pokud chceš možnost srovnání, likviduješ pestrost. Znak, prsa i motýlek nekonkurují, a podobně jako horine nebo stredl patří už na retrolympiádu.
Krisa: Myslím že oficiálně je to nejuspěšnější olympionik všech dob... A ani u toho v Americe nezůstane...tam půjdou dál:D
Brbr: Mám dojem, že v TV říkali že jich je 17 a co jsem to počítal, Špička může zvládnout soutěžit zhruba ve 10-11..
Každopádně mi to je v podstatě úplně jedno, já tam stejně nikdy nebudu, takže se nemám co rozčilovat :). Každopádně mě baví sledovat vrcholové plavce, protože to krásně vypadá a zatím máte smůlu vy, kterým to vadí - až zruší všechno kromě kraula (vs), tak budu mít smůlu já.
Mě jen děsej postavy plavkyň. Třebas Baumrtová. To má tak krásný a milý obličej a k tomu to strašně namakaný tělo s obrovskýma delťákama a křídlama. Jako by jí ho naroubovali z jinýho těla.
http://www.sport.cz/loh/vodni-sporty/clanek/431127-geneticky-upravovani-sportovci-sestnactileta-cinska-plavkyne-sokuje-a-experti-varuji.html#hp-sez
Jak jsem už byl pravil, volejbalistky jsou nejhezší