12 dôvodov prečo bojkotovať GoT

upraveno 13. ledna 2012 v Seriál Hra o trůny
145791013

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 7. června 2012
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 9. června 2012
  • upraveno 9. června 2012
    "Děti sa zosobňujú s Dinklageom pre jeho nízku výšku a komický prízvuk" - hmm Jestli je to pravda, tak co teprve, až uvidí Gluma :)

• upraveno 21. června 2012
    Radix: Hezky napsáno. Skoro je mi až líto podotknout, že původní článek je satirický.
    upraveno 21. června 2012
    Dát sem ten překlad byl geniální nápad :)
    Já bych uspořádala anketu, kolik lidí tady na fóru čte u článků aspoň nejnovější komentáře :)
    upraveno 21. června 2012
    Tahle diskuse je už anketou svého druhu :)
    Já bych udělala anketku, kolik lidí čte jen nejnovější komentáře a ještě blbě a nečte ani zadání v záhlaví :-p
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 21. června 2012
    Já tenhle článěk MILUJU!!! Přináší mi spustu řádků radosti a tentokráte jich je :)
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 22. června 2012
    Je velmi zábavné číst si reakce na tento článek.
  • upraveno 26. července 2012
    No mě tedy zaujala věta "o Ježišovi Kristovi nie je nikde ani zmienka, navzdory tomu, že jeho láska bola oporou múdrosti v stredoveku." Nevím, jak si autor článku vysvětluje křižáké výpravy, kde ve jménu křesťanství pácháli ty největší zvěrstva historie lidstva. V porovnání s tím je Hra o Trůny pohádka.
  • upraveno 27. července 2012
  • upraveno 27. července 2012
  • upraveno 29. července 2012
    Ale je to sranda čítať vždy raz za čas naštvaný komentár na tento článok od niekoho, kto si v komentoch nepračítal, že ide len o vtip :D
    Ale je pravda, že križiacke výpravy nemali s tým, čo hovoril Ježiš nič spoločné.
  • upraveno 29. července 2012
    Tak a dosť. Som tolerantnyčlovek nemam zaujem o konflikty. Ale prečo dofrasa sa niekto kto o Gotic počul od svojej starej mami za ktorej ani neexistovali serie do niečoho do čoho nema? Inač super na zasmiatie
    upraveno 29. července 2012
    Gardien: Ehm... čože? Aký Gotic? O_o
  • upraveno 30. července 2012
    A co teprve dětské křížové výpravy - to byla zhovadilost :-p
    upraveno 30. července 2012
    Jo dětská křížová výprava byla koží...těch 30 000 z Německa hnali bosky přes Alpy a těch 37 000 z Francie nahnali do moře, že se před nimi moře rozestoupí a ono ne....
    Ale byly výborně vybaveny - každé dostalo na krk posvěcený klíč od nebeské brány....
    Ak hovoríme o situácií, že by Boh prišiel na zem aj so svojimi bleskami - chcem vás vidieť, ako ho pošlete do prdele. On vás pošle do pekla :D Tam budete v mukách trpieť na veky vekvov :D Problem atheist? :D čisto teoreticky

Teraz vážne - áno, Cirkev hlása, že máme milovať Boha nadovšetko. Ja to však beriem tak, že som mu vďačný za život (teda za ten život vďačím Niečomu, ak chceme byť presní), ale miloval by som aj svoju ženu a pod. Moja predstava Boha by ťa nikdy nenútila robiť rozhodnutie tak vážne, že väčšia láska k Bohu by znamenala zlo pre tvoju manželku. Ak by niečo také chcel, samozrejme, že aj ja by som váhal (nepoviem to tak, že ho pošlem do prdele, len by som mu slušne vysvetlil môj rebríček hodnôt a povedal mu svoj názor :) )

A teraz Kde bolo tam bolo, tam bol pajác, čo mal zabiť svojho syna a uprednostniť tak Boha pred rodinou. No bola to len skúška. Všetci poznáme tento príbeh z Biblie... Tak IMHO je to blbý výmysel a otvorene s tým nesúhlasím.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.