FC NEVADA DRAGONS
diskusia o atraktivite futbalu, o tankistoch v bráne, o dnešnom derby Arsenal vs Chelsea a mnoho iného.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
Rytmická a sportovní gymnastika, taekwondo, plážový volleyball, veslování a šerm (Foil, ostatní je na mne moc rychlé). Ou jé
Sporty na koních podle mě patří do cirkusu a ne na olympiádu, ale nakonec se na to asi stejně kouknu. Badminton a Basket mě moc nebere, stejně tak box a pozemní hockey a vzpírání je neskutečná nuda. Cyklistika je super, všechny čtyry kategorie ale pravděpodobně je nebudu v programu stíhat všechny celé, ale na Track a BMX si jistě čas udělám. Pak také určo kouknu na judo, řecko-řím, plavání, synchronizované plavání, kanoe (sprint i slalom), skoky do vody, skoky na trampolínách (taky jsem kdysi skákal, závodně, to byly časy) triatlon a desetiboj nesmím minout. ;-) A samozřejmě budu také čučet na atletiku: skoky a hody všeho druhu prokládané běhy na krátké tratě a překážky. Doufám že trasa maratónu povede skrze centrum Londýna. Rychlochůze bude nebo ne? Nezrušili ji taky?
Na fotbal už si asi moc čas v programu nenajdu (stejně vyhrají katalánci), a kdyby si náhodou místo našel, zaplním jej zíráním na volleyball, házenou (Go! Island Go!) a vodní pólo. Závěrečné dny mi budou dělat společnost štafety, horská cyklistika a samozřejmě pětiboj.
Ale ze všeho nejvíc se stejně těším na zahajovací ceremoniál v režii Dannyho Boylea :D
Na letní jsem mívala nejraději lehkou atletiku, ale to je dnes povětšině jen o tom, kdo dopuje to, co ještě nezjistili místo o kráse sportu, takže spíše rozčarování. Gymnastika se stala víceméně dětským odvětvím... Takže nakonec vím s jistotou jen to, že se podívám na oštěpaře. Normálně bych se asi těšila na ceremoniály, ale v tomto případě mne to netáhne.
Podivné, kdybych se nad tím nezamyslela, tak by mne ani nenapadlo,...
Jo a nemám rád plavání. Přijde mi to jak podvod, když se někdo honosí rekordem X (až sedmi letos?) medailí, když maj v plavání tolik nadbytečných disciplín.
Ale hudebně je to výborné, a v koláži pustili i drumec :-)