Když více je méně

upraveno 17. dubna 2012 v Seriál Hra o trůny
1212224262741

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 26. července 2012
    To je samozřejmě jen ad absurdum příklad, nemusí na mě mrkat před každejma dveřma. Jen si musim bejt jistej, jsem pro tu ženskou já chlap a ona pro mě ženská :)
  • upraveno 26. července 2012
    Michelle: Už jsi slyšela, že nonverbální komunikace nese asi 90 % sdělení, zatímco řeč jenom 10? :)

Abych doplnil to předchozí, některý ženský může bejt žinantní si říct nebo projevit vděk za ty dveře (strach vypadnout z role nebo projevit slabost?), mě zas na druhou stranu vadí, že bych měl vyhovět přístupu seš chlap tak mi koukej votevřít ty zas... dveře ty od maminky rozmazlená sexistická svině :)
    Dobré slovo i železná vrata otvírá a prostý úsměv zvládne ještě více :) Jarla ostatně povídala, jak chodí v pěkných šatech a v botách na podpatku :)
    Ano flankere a proč taky ne - když to s chlapama nejde řešit bez těchto parádiček, tak proč jim nedopřát bolšoj ťijáter :-D Stačí, když po mně nebudou chtít ať si vážím jejich důvtipu :-p každý chytřejší to musí prokouknout, no ne ?
    Já vám nevím, jestli ta galantnost není jen namlouvací taneček. Ochota mužů otevírat mi dveře výrazně klesala s tím, jak jsem tloustla a otékala. Což bylo dost nepraktické, protože coby štíhlé děvče jsem si je mohla otevřít sama,zatímco s několikalitrovým akvárkem v břiše a desítky litrů zadržované vody v tkáních to moc nešlo.
    Samozřejmě že je....každé potencionální samičce je třeba nadbíhat a upozorňovat "jaký jsem to ale pašák - za pluhem zdatný jsem a v boji obstojím" :-)) Povšimněte si třeba jen toho, jak spolu na fóru lidi komunikují. Opačná pohlaví jsou k sobě mnohem tolerantnější a přívětivější, zatímco mezi stejnými je cítit větší rivalita a žádné zbytečné orace, pokud nejde přímo o sympatie a přátelství....
    heavy - máš dojem, že ne ? :-)
    Jarla: To teda nějak nepozoruju, abych pravdu řekla.
    Taky se na gravitaci většinou nesoustřeďuji :-)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Jarla: Jasně že to prokoukne, on neni blbej. Což neznamená, že nemůže ocenit kvalitní matroš :-D
    Rozhodně to udělá radost, jen si to vemte, koukat pořád na stejný zakyslý nerudný obličeje a do toho najednou slunce v podobě pěkně a vkusně oblečené ženy, co se nerozpakuje přijmout pozornost, usmát se a ukázat, že jí na mužském oku (a úsudku) záleží :)
    A ano, já tak komunikuji a nevidím na tom nic překvapivého

Tyna: Nedávno (asi 14 dní) jsem jedné takové uvolnil místo v tramvaji :)
  • upraveno 1. srpna 2012
    @Gepeto: Hello, Dr. Offtopic, welcome on the ignore list :-) Kdepak, jak se rozjede flanker s Jarlou a aspoň dvěma dalšími, tak s tím nesvede nic ani Nevada..

Tenhle topic mám moc rád. To, jak se čas od času někdo zastaví a napře své intelektuální síly, aby setřel "zamindrákovaného puritána" heada, je příliš dobré, než aby si to člověk nechal ujít.
  • upraveno 1. srpna 2012
    Uglo, že tě ústa nebolí! Flankere - zbij ho, ať ho bolí :-p
    Náhodou, když jsem si tuto úvahu prvně přečetla já, tak jsem se s headovým názorem z větší části ztotožnila (respektive poměrně dobře vystihoval můj vlastní názor), a proto jsem ho taky podpořila :-p A na tom chci žít a zemřít!
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 1. srpna 2012
  • upraveno 1. srpna 2012
    Tys někde ztratila tu ceduli, viď? :-)

EDIT: Abych předešel zmatkům, je to velmi trefně napsané. Mě na tom navíc baví fakt, jak si lidi na základě článku vytvoří svoji představu o osobnosti autora a cítí potřebu mu to natřít. Takové to hodnocení ve dveřích ordinace, jak o tom tuhle psala Krisa..
  • upraveno 1. srpna 2012
    Uglo, já tu ceduli právě držím :-D

edit - Uglo, já s tebou právě souhlasím:-) A taky tě nepodezírám, že bys heada považoval za zamindrákovaného. Moje reakce se vztahovala spíše k první části tvého příspěvku - abych ukázala, že jsem in-topic :-p
    upraveno 1. srpna 2012
  • upraveno 2. srpna 2012
    Takže tento topic je v podstatě past s headem jako návnadou. A když sedne nadšený příchozí na lep (já už souložil, heč), tak se mu tu všichni potutelně smějeme? :-)
  • upraveno 2. srpna 2012
    Týno - ty ne ? :-))
  • upraveno 2. srpna 2012
    :DDD Jen se smějte, je to zdravé. Já si zamasturbuju u seriálového odpadu Game of thrones a bude zas dobře ;))
  • upraveno 2. srpna 2012
    Mě hlavně baví, že nikdo neargumentuje tím, že heavy zrovna viděl epizody, kde je sexu opravdu hodně (zvlášť ve druhé sérii) :) Vždycky je to jenom obhajování faktu, že sex do seriálu patří. Na druhou stranu - heavy to opravdu mohl napsat tak, že si je vědom toho, že sám Martin je ohledně sexu explicitní a vulgární (a nikdo kromě mě se s ním kdysi nehádal, že to samé působí jinak na obrazovce a na papíře).
  • upraveno 2. srpna 2012
    Headův text má mnohem širší záběr než jen nadbytek postelových scén, k čemuž se zde stáčí většina kritiky. Hlavně to mnozí považují za v afektu psaný rant a nedokážou přijmout (resp. je to ani nenapadne), že se někomu něco nelíbí, aniž by ho to pronásledovalo ve snech. Část z nich prostě musí headovi vysvětlit jaký vlastně je (kdyby to náhodou nevěděl)..

@Beltris: ty jsi ještě příliš nad věcí, na nějaký opravdu "kvalitní" příspěvek si musíme zas chvilku počkat -:)
  • upraveno 2. srpna 2012
    Další vtipná věc - jak tu někteří mají sklony chudáka heavyho před kritikou jeho názoru bránit :D
  • upraveno 2. srpna 2012
    Ať už s heavyho názorem souhlasíme nebo ne, napsal to hezky. :-)

Na papíře se dá ledacos nehezkého přeskočit.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.