Melisandra a Stannis

upraveno 6. listopadu 2010 v Akce a hlasování
1192022242529

Komentáře

• upraveno 23. července 2012
    Anebo prostě smrt Robba i Balona viděla ve svém "ohni", tak toho využila a s pomocí pár pijavic chtěla ukázat demonstraci své moci...
    děkuji za odpovědi :)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 23. července 2012
    No, inak to môže byť podstatný rozdiel. Pretože ak Mel má moc od Rohlíka a nie od seba, môže o ňu kedykoľvek prísť. Čo by inak mohlo byť zaujímavé sledovať a možno to tam Martin niekde zakomponuje.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Gepeto: To vždycky narazí na to, že spousta jinejch se taky modlila a něco se přasto stalo. Dokonce si troufám tvrdit že je jich víc...
    Chci říct, že na zkoušku je lepší se naučit než se modlit.
    Davos se modlil k Matce, aby přežil kvůli svým dětem, zachytil se na skalisku a našel ho Salador... Třeba by tam bylo to skalisko i tak, kdo ví...
    flanker.27: na druhou stranu, modlitba neuškodí... A to říkám jako ateista :-)
    Jako u těch Amíků, co se modlej za uzdravení dítěte místo aby zavolali sanitku?
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    Chmur: A já si představuju, že je to jako u nás... Kdo ví, jestli je nějaký bůh, sedm bohů, želví bůh, stromový bůh... :-)
    Everett Young: no jo, když u tebe je to trochu rodinná revolta, ne? :-)

Já jsem z ateistických poměrů, které už trvají generace... Ale stejně bych si nikomu netroufla říkat, že modlit se k jednorožci nemá smysl. Třeba má, co já vím. já vím jen to, že já na něj nevěřím. Trochu hlava 22, ale zvládám to. Když se někdo modlí v ústraní, je mi to fuk. Nefuk mi to začíná být ve chvíli, kdy z nějakých absurdních důvodů vyžaduje dodržování svých pošahaných tradic a pravidel i po mně.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Branislav 'Gepeto': Co jedeš za matroš? (otázka ke komentu k hudebníkům)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    NTV, já to nejdřív při čtení přeskočila. Dík za upozornění. Ukládám pro pobavení na horší časy.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Takový "test" nemá ze své podstaty smysl, protože se snaží vědecky uchopit něco, co věda definovat nedokáže. Co to znamená, že se za mě někdo modlí? Jak to mám změřit? Dělá do vůbec dobře? A jak můžu vědět, že se za testovanou osobu nemodlí někdo jiný, kdo nemá o probíhajícím testu ani ponětí?
    Je mi líto, ale skutečné testy nic takového nikdy neprokázaly. Najde se to např. v Koukolíkově knize Mocenská posedlost a tuším i v Živost s deprivanty 2: Základy stupidologie. Mimochodem na téma náboženství - zlo - dobro napsal knihu Proč se Dostojevskij mýlil, ve který se zabejvá otázkou, jestli víra dělá člověka lepším a morálnějším. Sám jsem tuhle ještě nečetl, ale několikrát se o tom vyjadřoval jinde, v knihách a rozhovorech.
    Ty testy prosazovali sami věřící, takže minimálně to bylo modlení podle standardů americkejch evangelikálů. Možná by katolíci byli úspěšnější nebo je bůh ve skutečnosti Alláh :)
    Krom toho takovejch studií už bylo více.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.