Bod 2 je pro mě sice hodně důležitý, ale na druhou stranu už tady sleduju sotva třetinu diskuzí. Takže bych to nejspíš přežila. I když pravda, příjemné by mi to jako uživateli moc nebylo.
Ale obávám se, že rozdělení fóra Ti v přehlednosti a s OT stejně nepomůže.
Vyloženě oddělené forum není ve hře, k tomu se fakt vracet nechci. Co se týče rozdělení, to jsem myslel spíš ve smyslu vzniku nového webu, resp. vlastní podsekce webu pro seriál - přestaly by se tak řešit spoilery apod.
Současná podoba fóra mi celkem vyhovuje. I když k tomu dost přispívá to, že mám až příliš mnoho volného času :-), a chodím sem víckrát za den (takže to tu stíhám sledovat průběžně). Offtopicování v některých vláknech je občas trochu únavný, ale tomu se nevyhneš. Co se týče bodu dvě... Nevím jak ostatní, ale mě to vždycky po kliknutí na dané vlákno (kde je třeba 5 nových příspěvků) hodí na ten poslední, a musím si nahoru vyšplhat "ručně". Buď něco dělám špatně, nebo je tu někde mně skrytá funkce. :-) Takže pro mě by to žádná změna nebyla.
Nj, ale budeš to řešit tam. Nebo tu podsekci nebudeš nijak spravovat/ovládat? A neřešit tady to budeš jen do vydání Vichrů, nebo pak tady budou mít neagličtináři prostě smůlu?
(A tak jako tak Ti to nijak nevyřeší kvanta OT a zapráskané diskuze.)
spoilery: jj, tam to budeme řešit dál, ale bude to aspoň striktně oddělený a daný, bez diskuzí okolo :-)
Myslím, že se tím zdejším diskuzím trochu uleví, ale samozřejmě to nevyřeší, proto uvažuji o té větší změně s dalšími funkcemi pro lepší filtrování sledovaných diskuzí. Pokud máte nápad, sem s ním, třeba mi něco uniká...
Jak bych to řek. Musel jsem si zvyknout na zrušení starýho fóra. Zvykl jsem si. Musel jsem si zvyknout na odchod z kostky. Zvykl jsem si. Už ale nemám náladu si zas zvykat na něco novýho. A neoddělování nepřečenejch by mi vadilo dost. I když toho spoustu nepřečtu, pro alespoň základní přehled je to považuju za důležitý. Jestli sleduju jen některý diskuse s tím nemá co dělat. Když už, pak možnost nastavit si, jestli danou diskusi sledovat chci nebo ne (viz csfd).
The ASOIF web is changing, I feel it in the discusion, I feel it in the topics. I smell it in the PM. Much that once was is lost; for none now live who remember it.
Diskusné fórum became legend and legend became myth… and those things which should not have been forgotten… were lost…
je nás tu ešte pár elfov z prvého ľudu, ale väčšina je mladých a akčných. opýtajte sa bažinárov s ťažku hlavou, alebo sera Flankstarka, alebo mužov nočnej hliadky. oni si ešte pamätajú.
niekto musí byť nový Sam, čo nájde staré vedomosti.
Na počátku byl http://icefire.tym.cz/ - tedy to byl můj první projekt, v kterém jsem navázal na práci MIla. K tomuhle webu se po nějakých pokusech s knihou návštěv připojilo forum, kde začla vznikat opravdová komunita. Zlatý to věk, kdy jsme v cca 20-30 lidech (ale fakticky tak v 5) dokázali vyplodit snad více příspěvků za den (nebo spíše noc :-) než vzniká dnes.
Pak došlo k nabídce, které jsem neodolal. Server http://www.d20.cz/, na kterém jsem trochu spolupracoval nabídl, že nám vytvoří vlastní prostor. Tehdy to bylo super, žádné starosti s technikáliemi, s hostingem, s doménou... a tak vznikl http://icefire.d20.cz/
No a pak jsem dostal chut se postavit úplně na vlastní nohy a vypláznout i nějaký prašule za hosting, doménu... taky jsem začal cítit, že spamovat d20.cz (určenou pro RPG hráče) věcmi kolem blížícího se seriálu by nebylo ono.
Nevím jestli jsem jediná, ale mám drobet problémeček s vkládáním obrázků a netuším proč. Od počátku, kdykolik dám vložit obrázek, tak se mi objeví lišta editovat/vložit obrázek a pod ní se mi rozvine jen první třetina rámečku - to jsem akceptovala, protože tam vycházelo tlačítko, ale teď se mi po lištou naopak rozvine poslední polovina a tam jaksi tlačítko není. Dělá to ještě někomu ? Je to tou včerejší aktualizací fajrfoxu? Co dělám blbě ?
Moment, to som nepobral. Tlačítko OK je predsa v druhej polovici rovnako s povinným alternatívnym textom a kolónka na odkaz je v prvej polovici, takže ak ti zobrazuje len tretinu a len jednu z tých dvoch možností... Ako môžeš vkladať obrázky? :D
Komentáře
Ale obávám se, že rozdělení fóra Ti v přehlednosti a s OT stejně nepomůže.
Co se týče bodu dvě... Nevím jak ostatní, ale mě to vždycky po kliknutí na dané vlákno (kde je třeba 5 nových příspěvků) hodí na ten poslední, a musím si nahoru vyšplhat "ručně". Buď něco dělám špatně, nebo je tu někde mně skrytá funkce. :-) Takže pro mě by to žádná změna nebyla.
A neřešit tady to budeš jen do vydání Vichrů, nebo pak tady budou mít neagličtináři prostě smůlu?
(A tak jako tak Ti to nijak nevyřeší kvanta OT a zapráskané diskuze.)
spoilery: jj, tam to budeme řešit dál, ale bude to aspoň striktně oddělený a daný, bez diskuzí okolo :-)
Myslím, že se tím zdejším diskuzím trochu uleví, ale samozřejmě to nevyřeší, proto uvažuji o té větší změně s dalšími funkcemi pro lepší filtrování sledovaných diskuzí. Pokud máte nápad, sem s ním, třeba mi něco uniká...
Diskusné fórum became legend and legend became myth… and those things which should not have been forgotten… were lost…
niekto musí byť nový Sam, čo nájde staré vedomosti.
Pak došlo k nabídce, které jsem neodolal. Server http://www.d20.cz/, na kterém jsem trochu spolupracoval nabídl, že nám vytvoří vlastní prostor. Tehdy to bylo super, žádné starosti s technikáliemi, s hostingem, s doménou... a tak vznikl http://icefire.d20.cz/
No a pak jsem dostal chut se postavit úplně na vlastní nohy a vypláznout i nějaký prašule za hosting, doménu... taky jsem začal cítit, že spamovat d20.cz (určenou pro RPG hráče) věcmi kolem blížícího se seriálu by nebylo ono.
Od počátku, kdykolik dám vložit obrázek, tak se mi objeví lišta editovat/vložit obrázek a pod ní se mi rozvine jen první třetina rámečku - to jsem akceptovala, protože tam vycházelo tlačítko, ale teď se mi po lištou naopak rozvine poslední polovina a tam jaksi tlačítko není.
Dělá to ještě někomu ? Je to tou včerejší aktualizací fajrfoxu? Co dělám blbě ?
Skús to okno popresúvať.