Poznámky k webu

upraveno 24. března 2011 v Webové záležitosti
11315171819

Komentáře

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 19. července 2012
    Ani keď pridržíš ľavé tlačidlo myši na tej lište s nápisom Vložiť/Editovat? Tomje divné...
  • upraveno 19. července 2012
    No ono to zkrátka nejde...:-) nic nepohýbu....
    Udělala jsme dva print screeny a poslala je flankerovi, aby je sem hodil, protože já nemůžu. Ten první je, jak se mi to zobrazuje běžně. Udělala jsem snímek a myslela, že se to vrátilo "do normálu", jenže jakmile jsme obnovila stránku, tak se objevila nová beztlačítková verse.....
    Jasně, ještě to mohu dát takto - první verse
    http://ulozobrazek.cz/images/421print.jpg
    takto se mi to zobrazuje už rok....ale šlo to použít. Rozdíl je v tom, že se mi ten sloupek objevoval pod začátkem lišty a ne pod koncem - to je novum.
    http://ulozobrazek.cz/images/899scre.jpg
    a toto je současná verse, ve které obrázek neodešlu ani náhodou :(
    Prečo to máš oranžové? Nie je to nejaký modul do Firefoxu?
    Podľa shiftera napravo súdim, že máš nejaký modul... Skús ho nejako zakázať.. Ak to ide...
  • upraveno 19. července 2012
    Mám modul - používám vždycky nějaký zelenohnědý už deset let, prootže nenávidím modrobílou - bolí z toho oči. Oranžové pozadí je všeobecné nastavení pro celé widle, ze stejného důvodu. Písmo mám tmavohnědé. Černá na bílé se příšerně čte.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 21. července 2012
    Já prosím o nerušení zobrazování nepřečtených příspěvků - ráda si pročítám diskuse (teď zrovna mě čeká asi tak 1000 nepřečtených komentů po 2 týdnech nepřítomnosti) a když neuvidím, kolik mi toho kde uniklo, tak budu bezradná :)
  • upraveno 4. srpna 2012
    ostatný týždeň mi pri prvom príchode na IF stránky, totálne stuhne komp. asi na 5 sekúnd. (mozila aj chrome)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 5. srpna 2012
    Mám posledních pár týdnů podobný problém. Když mám v jednom z panelů otevřenou stránku s icefire, tak mi počítač na pár vteřin zamrzává opakovaně. Vyzkoušeno na dvou počítačích, prohlížeč v obou případech Mozilla (v. 13.0.1).
    upraveno 5. srpna 2012
    Mne to robí tiež, iba som to nejako neriešil, na chvíľu sekne... Ale len prvý raz :)
  • upraveno 5. srpna 2012
    hmm, no tohle hlásí někteří od počátku a i to je důvod, proč tedy bude během tohoto měsíce web překopán. Tak to pls ještě vydržte, než vyladím novou verzi.
  • upraveno 5. srpna 2012
    Mi se nic takového neděje (Chrome). Divná to věc :/
  • upraveno 5. srpna 2012
    U mě (Firefox) taky všechno OK.
    upraveno 5. srpna 2012
    Jo, já hlásím, že jsem za celou dobu fungování Icefire nikdy podobný problém neměl (firefox pravidelně aktualizovaný).
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 5. srpna 2012
    Já právě až donedávna taky ne. Je to otázka tak posledních cca tří týdnů.
  • upraveno 5. srpna 2012
    presne tak. z ničoho nič. robí to na mozile aj na chrome na dvoch rôznych pc.
  • paulczpaulcz zima se blíží
    upraveno 5. srpna 2012
    Zrovna jsem to zkusil na pc s Windows7 a zamrzl celý tak na 5-10 sekund, přesně jak píše sarven. To je spíš problém např. nějakého appletu, když tím zamrzá celý pc. Na notebooku problém nemám. Každopádně se to vyřeší novou verzí...
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 5. srpna 2012
    Také se mi to stalo a to nejednou. Také mám (bohužel) vidle 7.
    upraveno 5. srpna 2012
    Sedem :D žeby? Flaker, nechceš byť veriaci? Možno tu máme zzrak od Otce alebo Matky :D
    upraveno 5. srpna 2012
    Gepeto: Jo, bylo by to od pánaboha pěkně hnusný doprávat někomu, kdo o něj nestojí co? :)
    upraveno 5. srpna 2012
    upraveno 5. srpna 2012
    Otce i matku už mám ty s počítačem neuměj :)
    upraveno 5. srpna 2012
  • upraveno 5. srpna 2012
    upraveno 5. srpna 2012
    upraveno 5. srpna 2012
  • upraveno 5. srpna 2012
    www.blacknegative.com/
    upraveno 6. srpna 2012
  • upraveno 6. srpna 2012
    Mám XP (a Mozzilu) a problém se zamrzáním není. Ovšem zkusila jsem to na noťasu, kde jsou sedmy (nechci je - nelíbí se mi, ale osmy jsou ještě horší) a tam to skutečně zamrzá. Nevím jestli je souvislost - jen mne to napadlo zkusit, když tu lidi psali o sedmách a problému.
    upraveno 6. srpna 2012
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.