Mě to nedá a musím komentovat pár komentářů ke svému dílu (jo hodím to do spoileru, aby někteří nevěděli, že jsem napsal povídku č.15) :o) : mozaiky, s happyendovou pointou... To mám ještě v hlavě jednu kapitolu, a ta zas ten Happy End (myslíme-li Dayny) zboří. zakomponování Nedova rozhovoru... No a přitom, tohle je původ povídky, to jsem takhle jednou Hru četl na sluníčku (v Turecku, takže hodně na sluníčku) a u téhle pasáže mě napadlo, že ta podoba může znamenat víc, pak jsem zjistil, že věk sedí a od té své teorii věřím... dokonce jsem prý posedlý do té míry, že každou druhou postavu daného věku zvažuju za sourozence Jona (PS: víte kdo je Daemona? :o)) buší srdce z 08 kapitoly - jo, jedna z těch, které jsem si fakt užil... napsat kapitolu s opačným významem je legrace. Vážně nejsi profík? - Literární fakt ne... a myslím, že tak bych se neuživil... a jistě ne tak dobře, jak se uživím jinak... :o) Chybalo mi viac dialogov - náhodou se překonávám, bylo tam vět v přímé řeči víc než kapitol... :o) ne zrovna osobitý styl psaní - osobitý myslím je, ale neosobní... neumím dialogy, no. hustopeklopřísná - to je krásný slovo, to jsem si snad ani nezasloužil... :o)
Ad Malíček: Jenom tak v rychlosti: Je to manipulativní lhář a zrádce, který myslí jenom na svoje vlastní dobro. Hrabe si pouze na svůj píseček a je mu úplně jedno, že chodí přes mrtvoly. Zradil Eddarda, Lannistery, kdoví co chystá pro Sansu... Jedna z nejhorších postav ságy- postrádá sice Ramsayovu a Joffreyho brutalitu, ale jinak je to stejná bezpáteřní krysa. Uf, tak jsem si vylila srdíčko.
Já jsem, jak už někteří určitě víte, napsala povídku č. 3, tedy Ašařino POV z turnaje v Harrenově. Nejdříve jsem chtěla psát tu klasickou teorii (Rhaegar/Lya), ale pak jsem si řekla, že na něco tak velkého ještě nemám a rozhodla jsem se napsat tu jednodušší verzi. Někteří z vás říkali, že je to až příliš sladké a romantické- souhlasím, ale chtěla jsem se na chvilku vyhnout tomu Martinovskému depresivnímu stylu a dopřát si hezký slaďáček. Děkuji všem, co se líbilo a co mi napsali nějakou kritiku, moc to pro mě znamená. Ježiš, já jsem ukecaná.
Komentáře
Gratulace tedy zejména vítězi, dnes navíc dvojitá, protože všemi obdivovaný pohádkář zase útočí na pozici nejstaršího člena naší hlídky :-)
Povídka č. 1 - Lord Gepeto Illar
Povídka č. 2 - Jarla
Povídka č. 3 - Tereza T.
Povídka č. 4 - Kráťa
Povídka č. 5 - heavy-head
Povídka č. 6 - Lena247
Povídka č. 7 - Jarla
Povídka č. 8 - wanic
Povídka č. 9 - flanker.27
Povídka č. 10 - Brandon
Povídka č. 11 - BenNevis
Povídka č. 12 - Hildegarda
Povídka č. 13 - Lady Sansa
Povídka č. 14 - Erik P
Povídka č. 15 - Jay
mozaiky, s happyendovou pointou... To mám ještě v hlavě jednu kapitolu, a ta zas ten Happy End (myslíme-li Dayny) zboří.
zakomponování Nedova rozhovoru... No a přitom, tohle je původ povídky, to jsem takhle jednou Hru četl na sluníčku (v Turecku, takže hodně na sluníčku) a u téhle pasáže mě napadlo, že ta podoba může znamenat víc, pak jsem zjistil, že věk sedí a od té své teorii věřím... dokonce jsem prý posedlý do té míry, že každou druhou postavu daného věku zvažuju za sourozence Jona (PS: víte kdo je Daemona? :o))
buší srdce z 08 kapitoly - jo, jedna z těch, které jsem si fakt užil... napsat kapitolu s opačným významem je legrace.
Vážně nejsi profík? - Literární fakt ne... a myslím, že tak bych se neuživil... a jistě ne tak dobře, jak se uživím jinak... :o)
Chybalo mi viac dialogov - náhodou se překonávám, bylo tam vět v přímé řeči víc než kapitol... :o)
ne zrovna osobitý styl psaní - osobitý myslím je, ale neosobní... neumím dialogy, no.
hustopeklopřísná - to je krásný slovo, to jsem si snad ani nezasloužil... :o)
Ježiš, já jsem ukecaná.