Co zrovna čtete?

upraveno 6. listopadu 2010 v Literatura
13334363839144

Komentáře

• upraveno 30. června 2012
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    upraveno 30. června 2012
    Ano, je to prostě oddechovej lehkej splatterpunk po česku, zběsilá jízda plná krve a spermatu.

Neomillnerová mě pořád míjí, slyším o ní ze všech stran ale ještě jsem ji do ruky nevzal.
    upraveno 30. června 2012
    Nečetl jsem a podle spoileru asi ani nepřečtu :-) moje knižní zkušenosti s upíry krom Simmonse jsou jen s Mistrem Kulhánkem (a jeho followery Žambochem, Moudrým), takže jsem lehce deformovaný a zatížený :-)
    Pre vsetkych detektivkychtivych odporucam Vrazdu v Slopnej od Daniely Kapitanovej - vrazdu v dedine riesia postupne Holmes, Maigret, Marplova, Derrick, Dempsey a Makepeacova atd a kazdy inym sposobom, celkom zabava :)
    A kto od nej necital Knihu o cintorine, tak nech to napravi :)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 30. června 2012
    upraveno 30. června 2012
  • upraveno 1. července 2012
    Chech - si teď po Vondruškových detektivkách užívám Steklače - knihy, které jsem v dětství nesehnala, páč nebyly u nás v knihovně :-p
    upraveno 1. července 2012
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Vraždění a znásilňování, co víc si může skromný chlapec přát :-)

Tady je asi zbytečné ptát se (každý už četl) ale stejně: Měl by někdo zájem o Tanec s draky? Kniha už sice není panna, byla jednou přečtena, ale byl jsem něžný a není to na ní poznat a odměnou je poddajnost stránek, které už ví co ruka žádá. Pište PM (Praha/Pardubice)
    A četl jste už někdo Marinu od Zafóna? Andělská hra se mi moc líbila, ale nerada bych byla zklamaná, pokud to není taky tak dechberoucí :-)
  • upraveno 2. července 2012
    Jelikož se s Písní znám jen zhruba asi 2 měsíce, dočítám právě Hostinu pro vrány a chystám se na Tanec, který už netrpělivě čeká v mé knihovničce :) :D
    Thorar: Zkus www.databazeknih.cz
    já tam běžně prodávám a nakupuju :-) Zatím mi to funguje dobře.
    upraveno 2. července 2012
    Dík, to mě ani nenapadlo a přitom tam mám profil :-)
    upraveno 2. července 2012
  • upraveno 5. července 2012
  • upraveno 9. července 2012
    Řekla bych, že když je autor francouz a válečný dopisovatel, tak hlavní hrdina obdobně jako člen cizinecké legie, žádnou minulost nemá....teda tak jsem to vnímala....
    Pro mne bylo příjemné, že nezachraňoval polobohy před zkázou, nebojoval proti žádnému zlu a padouchům....válečný veterán, který věděl příliš aniž o to stál....
    Skoro jako by autor použil sci-fi kulisy jen aby nemusel jmenovat :-)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 9. července 2012
    To by tomu zas chyběla ta pěkná akčnost. Takhle to bylo hezky na hraně, od každýho kousek. Samozřejmě nejde o veledílo s ponory do hlubin duše člověka, ale právě o tu oddechovku, která má přitom i nějakou hloubku.

Jarla: Jo, s ohledem na autora se to dá brát i přesně takhle.
    Taky netvrdím, že to je veledílo svého oboru, ale v té záplavě sci-fi mi přijde tento příběh trošku onačejší, realistický, neuráží absurdismy a nedomyšlenostmi. Jako vzorek podle mne však stojí za přečtení :-)
    upraveno 9. července 2012
    Taky jsem si to díky diskuzi tady přečetl. Konec mě trošku zklamal (ne proto, že neudali tu společnost, ale to že přežili oba i štěně) ale jinak dobré oddychové počtení.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.