FC NEVADA DRAGONS

upraveno 2. února 2011 v Rozličný pokec
diskusia o atraktivite futbalu, o tankistoch v bráne, o dnešnom derby Arsenal vs Chelsea a mnoho iného.
14950525455150

Komentáře

• NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 29. června 2012
    Roger je jen jeden. A i když lehce za zenitem a na třetím/čtvrtém místě žebříku, tak pořád prostě jednička ;)

EDIT: Čímž netvrdím, že Nadal není silový hráč a netěží z fyzičky a bušení do úderů nevyužívá možné maximum. Je, těží, využívá.
    Ovšem když chce a nebo potřebuje, tak umí zahrát i krásný tenis. Ale není v tom sám. Dnes to dělá hodně tenistů i tenistek. Proto Roger už není král a proto se třeba geniální Hingisová odepsala, když se tomu snažila přizpůsobit.
  • upraveno 29. června 2012
    http://www.tenisportal.cz/zpravy/nadal-nehledal-alibi-a-dodal-rosol-tu-ma-sanci-dokazat-velke-veci-10409/ Na druhou stranu je to frajer... Třeba o Federovy se říká že si umí vytvořit dobrý mediální charisma, ale když není před kamerou tak se nechová moc příjemně...
    jj, na konferenci to řek pěkně, respekt.

ad Federer - já si pamatuju na nějaký předlonský wimbledon, kde ho vypráskal Berdych a Federer to těžce neunes, říkal jak neměl svůj den, že berdych nic nehrál, že dneska by ho porazil každý apod. Dost ubohý to bylo a trochu to sundalo moje mínění o něm. Ale co naplat, jeho tenis je prostě krásnej na pohled (v tomhle nemá sobě rovného) a pořád docela efektivní.
    Dufam, ze vyhra Djokovic, ale viac sa tesim na Tour, niekedy je super byt na materskej :)
  • upraveno 30. června 2012
    tak Peťka dala Lepchenkove pěknou sadu :D naopak Lukáš zatím sadu dostává :-(
    díky za připomenutí - takže dle očekávání Rosol zazářil a skončí?
    z překvapení turnaje se stane zklamání a všichni ho budou proklínat, že vyřadil Nadala...
    Odborníci očekávali, že to takhle nejspíše dopadne....ale v Anglii to je pro ně hrdina, konečně má šanci Murray, který nad Nadalem vždycky pohořel. Kolik, že už let nevyhrála "Anglie" wimbledon?

Osobně mě nejvíce zajíma zápas S. Williams-J. Zheng, který má zatím parádní vývoj, myslím si, že jestli by na Serenu Peťka za ty dvě kola narazila, nepostoupí dál..
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 30. června 2012
    Mno dneska je nabytej program, ale stream mě jistě bude servírovat přesně ty zápasy, které mě nezajímají :-/
    To nik nepozera ME v atletike? Ved Cesi vali :)
    Já bych i koukal, ale nemám moc rád ten formát - vadí mi to neustálý přeskakování kamery z jednoho sportoviště na druhé, prokládání (pro nás) zajímavých disciplín běhy (kde až na výjimky neúčinkují Češi). Viděl jsem letos teda jen kvalifikaci ženské tyčky a konec oštěpu mužů. Překážky jsem prošvih, finále tyčky koukám taky a dokonce se zlatilo...
    Jj, my mame najlepsie piate miesto, u nas sa to s mladezou trochu posr...
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 30. června 2012
    Já atletiku sleduji, teda neviděla jsem všechno, ale využívám to jako doprovod k válení se po tréninku :))). Překvapilo mne, jaký tam čeští atleti předvádějí skvělé výsledky a nejen ty medailové - já si na rozdíl od sportovních redaktorů TV Nova myslím, že 5., 10., 15. apod. místo v Evropě, případně postup do finále či semifinále, je dobrý výsledek a úspěch :).
    upraveno 30. června 2012
    Nač se přejídat atletikou, když je olympiáda za dveřmi :-)
    Hlavně ať si naši ty výkony schovají na tam.
    upraveno 30. června 2012
    No tak na OH bude v atletice trošičku jiná konkurence než na ME (hlavně USA, Jamajka v kratších bězích, Keňa a Etiopie v delších bězích, neevropští atleti v technických disciplínách a samozřejmě i evropané, kteří vynechali ME). Tím samozřejmě nechci schazovat výkony z ME, ale přece jenom je světová konkurence trošku větší.
    však on to správně řekl Maslák, že sice fajn, že je mistrem Evropy, ale spousta atletů kvůli OH vynechala. takže hlavní cíl je letos OH. ale v Helsinkám to Čechům celkem jde, to je fakt.
    upraveno 30. června 2012
    upraveno 1. července 2012
    Tak co nějaká tipovačka na vítěze ME?
    Kdo vyhraje? Tapas nebo Makaróny?
  • upraveno 1. července 2012
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Asi Španělsko.
    Já fandím Španělsku, už několik let, přestože se poslední dobou na fotbal vůbec nedívám :)
    no, po ich zápase s portugalskom som im chcel prestať fandiť, to bolo utrpenie. a dnes zase bez útočníka... taliani.... menší synovia veľkých otcov.... nech vyhrá ten kto bude hrať dobrý futbal.
    FORZA ITALIA!
    Go Gigi! :-)
    tak, ale prihrávka na druhý gól bola úžasná. presná na sekundu, na milimeter, do plného šprintu.
    Go home, Gigi. ;-)
    :)
    49 minuta - Nádherná ukázka toho, že ten brankovej rozhodčí je úplně, ale úplně zbytečná věc :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.