FC NEVADA DRAGONS
diskusia o atraktivite futbalu, o tankistoch v bráne, o dnešnom derby Arsenal vs Chelsea a mnoho iného.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
P.S. Jen škoda, že nehraje víc Angličanů...
Chmur: Zrovna Kloseho bych do fašounskýho pekla moc nepočítal. Na polský jména byli zvyklí. Ve wehrmachtu jich bylo spousta. Např. generál s krásně německým jménem = Blaskowitz. Ale jinak máš pravdu :-)
k tomu oslovení...pamatuju si když přišel Zlatan do juve, a po měsící řekl, že jestli bude muset ještě chvíly žrát ty těstovinové diety odejde od tamtud....vzhledem ktomu že už v Italii hraje víc jak polovinu kariéry, zřejmě dostává přizpůsobený jídelníček:D
To vypadá na moc pěknej fotbal. Už se těším. Tipuji na postup Němce a Španěláky, ale naší západní kamarádi budou asi často zažívat horké italské chvilky:-)
Hlavně ať postavěj Goméze. Na lavičce mi těch pět gólů nenastřílí.
viděl jsem ho jednou na živo, když hral na davis cupu u nás v ostravě a dostal sadu, ale také mě před zápasem překvapilo jak celkem velkohubá prohlášení má, očividně o něčem s trenérem věděl, protože první set prohral smůlou, druhý zaslouuženě a ve třetím vede zatím 3:1...