FC NEVADA DRAGONS

upraveno 2. února 2011 v Rozličný pokec
diskusia o atraktivite futbalu, o tankistoch v bráne, o dnešnom derby Arsenal vs Chelsea a mnoho iného.
14748505253150

Komentáře

• upraveno 24. června 2012
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 24. června 2012
    Let's Go England! Football Is Our Game!

P.S. Jen škoda, že nehraje víc Angličanů...
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 24. června 2012
    Taky fandím anglánům. Uřvaný špageťáky nemám rád.

Chmur: Zrovna Kloseho bych do fašounskýho pekla moc nepočítal. Na polský jména byli zvyklí. Ve wehrmachtu jich bylo spousta. Např. generál s krásně německým jménem = Blaskowitz. Ale jinak máš pravdu :-)
    upraveno 24. června 2012
    Pro me asi nejhezci polocas eura zatim. Italie ma navrch, ale anglani to daj. Go England!
    no anglani by meli trochu zapnout, špageťáci jsou lepší...
    k tomu oslovení...pamatuju si když přišel Zlatan do juve, a po měsící řekl, že jestli bude muset ještě chvíly žrát ty těstovinové diety odejde od tamtud....vzhledem ktomu že už v Italii hraje víc jak polovinu kariéry, zřejmě dostává přizpůsobený jídelníček:D
  • upraveno 25. června 2012
    Suhlas s chmurom, aj ked je rozdiel, ci ma niekto une korene, ale sa narodil a vyrastol v danej krajine. To je ok
    Hmm, tak to rozhodně nebyl pověstný italský beton. Fandil jsem Anglánům, ale Itálie hrála moc dobře. No a co se týče penalt, Angličané aby teď chodili týden kanálama... Škoda, že jsem si na internetu nevšiml, kolik byl v závěru prodloužení kurz na vyřazení Anglie v penaltách :-D To už je takový jejich kolorit.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 25. června 2012
    Berdych vypadl v první kole Wimbledonu, :-/
    upraveno 25. června 2012
    A Venus Williams taky, xixi.
  • upraveno 26. června 2012
    Itálie versus Německo, Portugalsko - Španělsko...

To vypadá na moc pěknej fotbal. Už se těším. Tipuji na postup Němce a Španěláky, ale naší západní kamarádi budou asi často zažívat horké italské chvilky:-)
    Hlavně ať postavěj Goméze. Na lavičce mi těch pět gólů nenastřílí.
  • upraveno 26. června 2012
    Osobne si myslím, že čím suverejnejší taliani budú, tým krajší futbal uvidíme. Ale myslím, že skúsia betón. Tak či tak však končia. Veľmi som zvedavý na konfrontáciu ger-esp ak k nej dôjde...
  • upraveno 27. června 2012
    no já se hlavně těším na zápas Německo - Itálie, to bude žrádlo...
  • upraveno 28. června 2012
    Já se teda těšil na fotbal, ale ted se nemůžu odtrhnout od tenisu. Kdo je, u všech Sedmi, Rosol? Jak je možný, že minimálně drží krok s Nadalem, a momentálně ho i válcuje?!
    to pozor, rosol je člen davis cupového týmu, sice je teďka někde kolem stého místa, ale je tam:D
    viděl jsem ho jednou na živo, když hral na davis cupu u nás v ostravě a dostal sadu, ale také mě před zápasem překvapilo jak celkem velkohubá prohlášení má, očividně o něčem s trenérem věděl, protože první set prohral smůlou, druhý zaslouuženě a ve třetím vede zatím 3:1...
    Jj, ja vim kdo je a ze hral za DC. Ale dneska na nej ziram asi jako pred nekolika mesici na Kvitovou - tu jsem taky znal z FC, ale povazoval jsem ji za dalsi kousek ktery bude rad za prvni padesatku v zebricku. Odhaduju, ze velkou roli v tom hraje, ze Rosol s Nadalem nikdy nehral (?) a mozna ho trochu podcenil...
    Ten druhej od Balotelliho, ten byl. Nestiham oboji sledovat :-)
    Hmm, sudí dělá, co může...
    Nemci to tazko nezvladli v hlavach. Celu kvaldu a turnaj nepretavali ani raz a teraz nevedeli co s tym. Skoda.
    No teda radost z toho nemam, ale Rosol vsechno prehlusi, jestli urve tu slecinku ze Spanelska :-)
    tak tak, tenis se dnes převážně vyhrává hlavou, a v té to má dneska lukáš pěkně nabouchané...krásný sebevědomí výkon :-)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 28. června 2012
    Tenis Baratheon.. Mne už asi šibe, ale namiesto tenis som čítal Stannis :D
    To anglické publikum je naprosto neskutečné! :)
    Já temu tenisu vubec nerozumim ale jemu chybí jeden ta hra k výhře ?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.