Tanec - diskuse
Prostor pro ty, kteří už knihu dočetli. Ostatní rychle pryč :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
Tak z duvodu dovolene jsem docetl az ted :D
Knizka uzasna a konec opet megalni vyvrcholeni jako v hostine.
Jinak jako vetsina z vas neverim tomu ze je nas mily lord velitel mrtvy uz jen kvuli tomu, ze George rekl, ze v ve WoW a DoS bude take tema na Jonuv puvod.
Dale mi prijde pritazeny za vlasy tky smrt Stannise, protoze prave prijel Theon a Braavosan oba mu reknou o zrade Karstarku. A neni treba mozne ze Bastard znicil jenom Umbery pred Winterfellem?
JInak vubec nevim jak chce autor pokracovat ve svem Merrenskem uzlu. Dany by mohla ziskat cenneho spojence.
Pry se ve WoW podivame na Casterlyovu skalu a do Vyskoe zahrady, cili je mozne, ze Cersei opravdu pojede domu a Euron vytahne na nejvetsi mesto roviny. Jinak tky doufam ze mmuj mily Doran MArtell konecne vytahne do pole s prapoci Mladeho draka, ktery byl pro me solecne s Jonovu a stannisovou smrti plus jeste preziti Davose nejvetsim prekvapenim :D
Hauk, domluvil jsem :D
Ta první teorie o Bloodravenovi mi přijde vcelku dost reálná...hodně věcí tomu nasvědčuje(píše se někde v sáze, jak a kde Brynden zemřel??). Ale to s Ašarou mi nedává vůbec smysl...
Klidně bych i věřila, že je Ashara naživu, ale nemyslím si, že je to Quaithe nebo septa Lemore..
A co myslíte o té teorii, že se Bloodraven občas vtěluje do havrana lorda velitele? Nevysvětlovalo by to některé havranovy vtipné/záhadné výroky? ;-) (Třeba když na Jona kráká "King, king, king!")
,, Martin George R R - Píseň ledu a ohně - 05 - Tanec s draky v doc ,,
mam ji a poslu kazdemu kdo mi napise na e-mail, ale nechci aby se to obevilo na jinych forech nebo na uloz.to, rapid atd. kdo to chce at napise do mailu heslo pepa jinak neposlu muj e-mail umne@volny.cz
1) Řešil se tu ten rudý záblesk během Jonovi řeči? Nemohla Mel zase provést tu svoji výměnu? (Ale to asi ne, když je kapitola z Jonova pohledu)
2) Stannis a (ne)bitva - někde jsem tu četl, že všechny informace mu mohl prozradit mance, s čímž souhlasim, ale nechápu proč to bastard bastardovi ( :D ) posílal? Dále je tu řečeno že ten Bravosan byl na zimohradu, ale jaktože si mohl jen tak odjet ke Stannisovi? Navíc s Theonem. A nakonec - kdo teda troubil na ty rohy? Stannis byl přece 3 dny daleko.
btw musel jsem se regnout, hlásilo to, že prej je to spam a nešlo to odeslat :/
Dopis - proto si někteří myslí, že ten dopis byl falešný. Kdyby Ramsay porazil Stannise, měl by Theona i Jeyne.
Rudý záblesk jsem nepostřehla.
Dopis - falešný jak? Že je o lež nebo že to napsal úplně někdo jiný?
Záblesk - str. 1059 úplně dole - Jonův zrak upoutal záblesk červeni v zadní části síně - asi to nic není ale kdo ví.. :D