Tanec - diskuse
Prostor pro ty, kteří už knihu dočetli. Ostatní rychle pryč :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
mno, já mám Dany vcelku ráda
já jsem vždycky fandila kladným postavám, i když jsem taky vždycky bylav těžké menšině
A jen tak závěrem bych řekl, že v poslední Jonově větě neměl chybět tento citát "Et tu, Brute?"
Jindy něco skončí, něco se dořeší, někoho spolehlivě zabijou. Tentokrát umře akorát jeden Dornskej moula a ostaní buď nic nebo to není ani trochu jasné, a dokonce i tam kde jsem myslel že už bude po nich (Aša, Mance,) zase se vyklubou někde kde o ně ani nikdo nestojí.
Rozvleklé veliké ale proti bouři slabota, hostina byla aspoň kratší a pobili jsme pár záporáků.
A co udělali s chudákem Tyrionem , když už měl draka na dosaho shoděj ho do nějaký hnusný vody a potom ho nechaj zamotat do otrkokářskejch pletich... Upřímně doufám že zrovna Grešle se do TV zpracování vůbec nedostane.
Moc se mi líbily kapitoly s Barristanem. Jeho souboj s tím šampionem z doupat byl skvělý. Ser Dědeček je prostě frajer. Mohl by si to rozdat s Daariem:-)
Jen škoda že tam nebylo víc soubojů nebo nějaká pořádná bitva.
Grešle ale je něco úplně jiného. Je naivní, ale takovým hezkým dětským způsobem. Chce bavit lidi a má dobré srdce. Toho její prasete a psa mi bylo docela líto.
Chmur, Misska - no, mě nebylo líto toho prasete, spíš jsem dostal hlad... ;) Ohledně Grešle - hrozně mě prudila, byla strašně nudná, hloupá a zatím nechápu její účel, pokud to není Tyrionovo jednovaječné dvojče nebo zakletá princezna Rhaenys, tak nevím, proč tam vlastně je...