FC NEVADA DRAGONS

upraveno 2. února 2011 v Rozličný pokec
diskusia o atraktivite futbalu, o tankistoch v bráne, o dnešnom derby Arsenal vs Chelsea a mnoho iného.
14445474950150

Komentáře

• upraveno 16. června 2012
    ty vole je to tam!!!!! jestli ti řekové postoupí přes Rusko:D:D
    Za 2. poločas jsme si výhru zasloužili.
    Ale při té poslední střele Poláků mně dobře něporažilo. :-)
    Za ty volkohubé řeči jsem to těm Rusákům přál !!! a mají to!
    Nechápu, nevěřím, ale jsem rád. :-)
    Neuvěřitelný. A Bary zaslouženě vytleskanej...
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 16. června 2012
    A kdo myslíte že nás vypráská ve čtvrtfinále? Němci, Nizozemci nebo Portugalci?
    Dánové :-)
    upraveno 16. června 2012
    Velmi malá pravděpodobnost na postup z druhého místa. Říkám já.
    Jakoby většina zdejších remcalů neměla slov :-)

Zajímavé, že jsme snad první postupující s negativním skóre ve skupině.
    Já tipuju trochu odpočinkové Německo a remízu s Dánama - a při vítezství Nizozemců (už by se mohli zmoct), by to tedy mohlo vyjít na ně.
    no nevím, dánsko je velmi kvalitní tým. to že nehraje buhvíjaký fotbal, je vedlejší, zkušenost a sehranost je jejich největší síla...když k tomu poskládá německo půlku týmu z náhradníků( i když to nebude nějaké oslabení:D ) po dnešku si nejsem jistý ničím...

každopádně to vypadá na slušnou matiku, jestli dánsko prohraje a nizozemsko vyhraje
    Řecko = nudný fotbal
    Češi = špatný fotbal(ale faktem je, že se zlepšuje, trochu ale přece)
    Rusko a Polsko, ale také nepředvedli nic extra, paradox je, že oběma udělal největší problém vzájemný zápas, který byl nejatraktivnější:D
    upraveno 16. června 2012
    Možná je to ten nejmenší Čech, ale je to jeden z nás. A každý den, kdy zůstává vězněm, tím méně respektu náš národ vyvolává. Navrhuji jako odpověď zajmout Reksíka a svolat naše vazaly.
  • upraveno 17. června 2012
    Právě jsem se probral, včera jsem dost pil, na fotbal jsem se samozřejmě nedíval, řekněte mi někdo že to není pravda, s nudným fotbalem asi nejdál dojdeš ale to už vím od Barcelony.
    Bohužel to bude mít za následek, že patrenér Bílek a vyhasínající hvězda Baroš budou pokračovat v drásání nervů nás všech. Paradoxem je, že jediný ofenzivně hrající tým z naší skupiny Rusko končí a místo nich postupují řekové, kteří se zase budou válet a simulovat při jakémkoliv kontaktu s protihráčem.
    Mno, myslím, že nezbývá, než smeknout. První půlhodina s nakopávanými míči jak z divize to sice bylo vcelku děsivé, pak se to ale solidně rozhejbalo a ve druhé už to bylo velice solidní. Vítězství jsme si zasloužili, za druhou půli rozhodně. Dobře zahrál celý mančaft, nikdo nepropadl. Opět skvělý Hübschmann, Plzeňáci dali vzpomenout na LM a klidně mě pranýřujte, ale líbil se mi i Baroš, který si rozhodně odvedl své. Jinak jsem zvědav na to, kolik českých fans v noci dostalo v Polsku po tlamě...
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 17. června 2012
    Blackfish: Mám víceméně stejnej dojem = rozporuplný pocity z postupu...
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 17. června 2012
    Ta hromadně opakovaná mantra "za druhý poločas jsme si zasloužili vyhrát" je tak hrozně alibistická...
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 17. června 2012
    Uvidíme, co na to příští poločas první :))
    Nevada: Tak co, slyšela jsi to včera? :-)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 17. června 2012
    Slyšela :)
    I viděla, pustila jsem si TV pár minut před koncem :))
    musí, jestli chce uhrát slušný výsledek...stačí kouknout na poslední důležité zápasy... real a chelsea...oba betonovali...real měl smrtící protiútoky, chelsea měla štěstí a dva šťastné protiutoky, ale ve výsledku oba tými stále jen bránili a to souvysí s tím druhým

zhruba před těma dvěma rokama, se zjístilo, že jediný možný styl na barcelonu je bránění a od té doby se lidi neradi koukaj na zápasy Barcelony, ale ta si za to taky může sama, té tento styl vyhovuje a chce ho hrát, důkazem toho je kádr, nemají žádné pořádného šutera ze střední vzdálenosti a žádného kořena utořníka do vápna, k tomu jejich první hráč nad 150 cm od soupeřovy brány je Busquets...kde jsou ty doby fotbalu kdy se tam proháněli Ronaldinho, Henry a Zlatan či Eto, tenhle fotbal jsem u Barcelony zbožňoval!

Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.