Zlovlci

upraveno 6. listopadu 2010 v Postavy a bytosti
124

Komentáře

• upraveno 18. dubna 2008
  • upraveno 14. prosince 2008
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 14. prosince 2008
  • upraveno 15. prosince 2008
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    upraveno 10. června 2012
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 10. června 2012
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    upraveno 10. června 2012
    Já si vůbec nevšiml že se rozdělili...díky :-)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 10. června 2012
    Blackfish: Ale no tak... :o(
  • upraveno 10. června 2012
    Blackfish: ehm, děkuji? Já nechtěla vědět, kde se Rickon schovává, vážně ne. Ani nevím proč, možná mám moc velké nároky, jen bych si to prostě radši přečetla jako velké odhalení v knize...
    Vždyť tam kde je, je napsáno už ve druhé knize, ale no tak ? Mám dojem že to tam říká dokonce Osha kam míří.
    upraveno 10. června 2012
    Není. I když je to jedna z teoretizovaných možností, tak potvrzené to v knize dosud nebylo. Nebo mi něco uniklo? Poslední zmínka o Rickonovi a Oše je ve Střetu králů, když se Oša zmíní, že zkusí štěstí na Královské cestě. Pak už o nich není zmínka, jestli si to dobře pamatuju.
    V prvních čtyřech knihách to vskutku není. V tomto případě Černá ryba opravdu spoileruje.
    Tak a je to venku no, tak jsem to spoilnul co už nadělám, jde se začerňovat.
    upraveno 10. června 2012
    Jeho spoiler jsem přečetla jako první. Ten Tvůj až po něm. Tak mě to prostě dožralo o to víc. Od té doby, co vyšel Tanec česky, jsem se dozvěděla víc spoilerů, než za předchozích 10 měsíců. A všechny tady, navzdory zákazu.
  • upraveno 11. června 2012
    Mimochodem, pokud se nemýlím, ani v Tanci to není řečeno natvrdo, je to jen dohad.
    Arutha: Opravdu mylis:-) Je to tam pekne na drsno, jako smirglem na holej zadek.

Nevada: No, nediv se. Tech par, kteri cetl Dance v aj tu moc nebylo a davali si pozor. Tim, ze je ASIOAF najednou tezkej mainstream, tak to najednou cte kazdej, anzto je to IN. A tim padem dochazi nutne ke spoileru.
    Tak jo no, je to přeci jen už skoro rok. :) Budu si to muset zase zopáknout.
    upraveno 11. června 2012
    Aqwarty: Mainstream jako severské detektivky? :D A těch lidí, co četli Tanec v angličtině, rozhodně bylo víc než jenom pár. Ale aspoň na červen bych ještě zachovala dobu hájení...
    upraveno 11. června 2012
    Nevada: To neni omluva, to je jen konstatovani faktu:)
    upraveno 11. června 2012
    Já to ani jako omluvu nebrala. Chybí mi za tím příspěvkem ironičník. Lenost přemýšlet, neslušnost vůči druhým ani lidská blbost totiž nejsou omluvou ;)
    Netolerantnost světem vládne. :-(
    Ať žijou zlovlci! :-)
    upraveno 11. června 2012
    Ne, jako zpátky do topiku. ;-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.