Blackfish: ehm, děkuji? Já nechtěla vědět, kde se Rickon schovává, vážně ne. Ani nevím proč, možná mám moc velké nároky, jen bych si to prostě radši přečetla jako velké odhalení v knize...
Není. I když je to jedna z teoretizovaných možností, tak potvrzené to v knize dosud nebylo. Nebo mi něco uniklo? Poslední zmínka o Rickonovi a Oše je ve Střetu králů, když se Oša zmíní, že zkusí štěstí na Královské cestě. Pak už o nich není zmínka, jestli si to dobře pamatuju.
Jeho spoiler jsem přečetla jako první. Ten Tvůj až po něm. Tak mě to prostě dožralo o to víc. Od té doby, co vyšel Tanec česky, jsem se dozvěděla víc spoilerů, než za předchozích 10 měsíců. A všechny tady, navzdory zákazu.
Arutha: Opravdu mylis:-) Je to tam pekne na drsno, jako smirglem na holej zadek.
Nevada: No, nediv se. Tech par, kteri cetl Dance v aj tu moc nebylo a davali si pozor. Tim, ze je ASIOAF najednou tezkej mainstream, tak to najednou cte kazdej, anzto je to IN. A tim padem dochazi nutne ke spoileru.
Aqwarty: Mainstream jako severské detektivky? :D A těch lidí, co četli Tanec v angličtině, rozhodně bylo víc než jenom pár. Ale aspoň na červen bych ještě zachovala dobu hájení...
Já to ani jako omluvu nebrala. Chybí mi za tím příspěvkem ironičník. Lenost přemýšlet, neslušnost vůči druhým ani lidská blbost totiž nejsou omluvou ;)
Komentáře
Nevada: No, nediv se. Tech par, kteri cetl Dance v aj tu moc nebylo a davali si pozor. Tim, ze je ASIOAF najednou tezkej mainstream, tak to najednou cte kazdej, anzto je to IN. A tim padem dochazi nutne ke spoileru.
Ať žijou zlovlci! :-)