Zlovlci

upraveno 6. listopadu 2010 v Postavy a bytosti

Navrhuju založit nové téma "Léto". V nich bychom mohli provádět psychologické ponory do hlubin zlovlkovy duše, něco na způsob BravoWerewolf, různé ankety, soutěže, plakáty, poradna pro tápající a podobně. :D

1235»

Komentáře

  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 11. června 2012
    Kdepak je Léto? ;)
  • upraveno 11. června 2012
    Odešel do Začarovaného hvozdu. :-)
  • upraveno 11. června 2012
    Léto? Tryskem pádí :)
  • upraveno 11. června 2012
    Aqwarty:Přeci se tady nebudeme kastovat podle toho, kdo má jak dlouho profil. koho by zajímalo, že ty jsi tu rok a osm měsíců, zatímco já skoro pět :-))))

    Píseň lidi nečtou protože je to in, na to je moc dlouhá, ale proto, že se jim líbí. A když se o ní díky seriálu dozví, tím líp.
  • upraveno 11. června 2012
    Tyna: Vubec nepochopil o cem to mluvis. Jaky kastovani? Jaky profily?

    A ze to ctou protoze se jim to libi? V tom pripade mi vysvetli, jak je mozne, ze kniha, ktera je na pultech pres 10 let, tak o ni nestekl ani pes, a jen co vysel serial, tak i lidi, kteri nectou zacali cist AGOT? Jiste, libi se jim to. Ale z velke casti jen proto, ze je to in.
  • upraveno 11. června 2012
    Neštěkl pes? Vždycky to byla populární kniha, je to populární autor.

    Jen mi tak připadalo, že kastuješ čtenáře podle toho, jestli začali čít před uvedením seriálu, nebo až po něm. V tom případě já jsem úplně out, protože já jsem ji začala číst hned jak u nás vyšla a byla v Krakatitu mezi novinkami, bratru dvanáct let tomu nazad :-) GRRM byl můj oblíbený autor, ačkoliv jsem ho znala jako scifistu. Ještě si pamatuju, jak jsem byla naštvaná, že se dere do fantasy.

    Pokud ovšem seriál upozorní na dobrou knihu, je to jen ku prospěchu věci.
  • upraveno 11. června 2012
    Tyna: To samozrejme ku prospechu veci je, GRRM aspon dostane vic zaplaceno, coz za tak dobrou knihu jakou AGOT bezesporu je, je jen chvalihodne. Ale to, ze to byl tvuj oblibeny autor z nej nedela mainstream;-)
  • upraveno 11. června 2012
    Ale to, ze to byl tvuj oblibeny autor z nej nedela mainstream;-)

    Vážně a já myslela, jaký nejsem trendymaker :-) Tak to se asi neuchytí ani mojito dochucené jupíkem .-)
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 12. června 2012
    Aqwarty: Já jsem velký fanoušek fantasy od mala ale třeba o ASOIAF jsem nevěděl. Tak teď vím že existuje a čtu.
  • upraveno 12. června 2012
    Já jsem bohužel taky jeden z těch fanoušků, co se k tomu dostali přes seriál, takže tu asi nemám co mluvit, ale chtěla bych se ospravedlnit. Já totiž o ASOIAF věděla už takových 8 let, a měla jsem ji na svém "Must have" listu, ale hrozně mi vadilo, že jsem věděla, že původně jde o krásné tlusté špalky a u nás to vydávají jako 2 knihy. Nevím, jestli je to kvůli příběhu (pochybuji), kvůli nahrabání peněz (můj oblíbený názor) nebo kvůli strachu, že to nebude mít dost fanoušků (to bych chápala u knihy 1 ale ne u toho zbytku). Takže, když jsem zjistila, že z toho bude seriál, tak jsem si říkala: "super, aspoň zjistím, jestli to stojí za to, abych za knihy zaplatila o polovinu víc, než musím". A pak vyšly (jen díky seriálu) knihy jako jednodílné, sice s příšernýma obálkama, ale to se nějak dá vydržet. Takže bylo rozhodnuto
  • upraveno 12. června 2012
    Já se taky hlásím do party, která se o Martinovi a jeho sáze dozvěděla díky seriálu. Začala jsem číst zhruba souběžně s první řadou, na konci první řady už jsem byla někde v půlce Střetu králů. Nemám pocit, že bych kvůli tomu byla horší než někdo, kdy ságu zná už deset let.
  • upraveno 12. června 2012
    Nikdo nerika, ze takovy clovek je horsi. Nebudte vztahovacni.
    Rekl jsem, ze se z toho stava mainstream. A mainstream sebou nutne nese takove prohresky, jako ze se treba clovek dozvi vic spoileru nez by rad.
  • upraveno 12. června 2012
    ja patrím - podobne ako Tyna - do klubu otcov zakladateľov :). Knihu som si kúpil ako novinku v roku ....2000? tuším. kokos... fakt je to už dvanásť rokov.... a pamätám si že Stret a Bouře ešte vyšli v celkom rozumných odstupoch, ale Hostinu som si roky pýtal v Brlohu a stále krútili hlavou. to som ešte netušil ako bude s tancom :))))

    a pamätám si aj predchodcu tohto fóra keď nás tu bolo desať aj s Létovimi chlpmi a celý deň som v práci refreshoval stránku, či niekto niečo nenapísal. krásne časy. ale som rád aj týmto kde za hodinu pribudne 50 príspevkov (keď príde troll tak 150).
    a pamätám si, že som z nostalgie chodil ešte občas na staré-mŕtve fórum len tak si pozreiť články a náhodou som tam v mŕtvej pustine objavil slečnu Nevadu.... pekná haluz :)

    koniec nostalgie. iste malo svoj šarm keď nás bolo pár, ale rozhodne rád doprajem GRRM tony fanúšikov. a navyše mám taký tik, že keď milujem knihu snažím sa ju "vnútiť" svojmu okoliu, takže som naozaj rád, že je nás už milión :)
  • upraveno 12. června 2012
    Knihy jsem kupoval v roce 2001, čerstvě po vydání Střetu. Pro náctiletého gymnazistu to byl celkem slušný výdaj. Ve Walesu (tenkrát ještě vedle Nuselské radnice) mě zaujaly 2(x2) bichle vedle sebe, někdo to tam vychvaloval, tak jsem začal zjišťovat co to vlastně je. No a dneska je to mezi mými nejoblíbenějšími sffh knihami.
    Sem jsem přišel až před začátkem seriálu, když jsem hledal informace o tom, jestli to bude zprzněný seriál typu Zaklínač nebo se to bere vážně. Zaregistroval jsem se až po pár měsících, mezitím jsem totiž přelouskával všechny možné teorie tady a především na westeros.org, kam už jsem si radši zakázal chodit. Trochu mě ten pozdní příchod mrzí, mohl jsem se diskusí o různých teoriích účastnit přímo, ale dřív mě jednoduše nenapadlo, že tu bude takhle rozsáhlá stránka o "nějaké" sáze.
    Že je Píseň teď takhle populární, to mi vůbec nevadí. Ať si lidi počtou :) Knihy jsem docela dost půjčoval už před seriálem a hlavně GoT už je teda slušně opotřebovaná. Ale nelituju.

  • upraveno 12. června 2012
    a pamätám si aj predchodcu tohto fóra keď nás tu bolo desať aj s Létovimi chlpmi a celý deň som v práci refreshoval stránku, či niekto niečo nenapísal. krásne časy
    Jó, to byly časy, když jsme se mohli šokovat teoriemi, že Jon je Lyannin syn a tak... A ty původní stránky... :-)
  • upraveno 12. června 2012
    No mi se ty původní líbily tak nějak více :-) myslím už od pohledu...
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 12. června 2012
    Na kostce? Jo, to byly časy... A to starý diskusní fórum ještě předtím... Ououou, zase si smutně zavyju :)
  • upraveno 12. června 2012
    no presne. kostku ani nerátam, mal som na mysli staré diskusné fórum.
  • upraveno 12. června 2012
    No já jsem chodila na ty předchozí stránky osísat moudra ke knihám a nějak jsem ani neuvažovala, že bych začala psát do fóra, spíš jsem si pročítala takové ty rodové informace a reálie světa, abych byla lépe v obraze...ani nevím, jestli tehdy byla wiki...a pak jsme před rokem nějak v číhané na Tanec s draky zase brousila, kde ty stránky jsou a nemohla je najít a nakonec jsem našla tyhle a dodatečně se dozvěděla, že jsou to tytéž jen překopané a modernizované a přemístěné :-)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 12. června 2012
    Staří šedí vlci...
    A to si představte, že až pět let od přečtení prvních tří dílů jsem zjistil, že to fórum existuje, do té doby jsem s tím byl sám a sám :)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 12. června 2012
    Já jsem se registrovala taky až tady a na staré stránky jsem chodila sbírat informace a stalkovat uživatele :))).
    Mimochodem, víte jak psi dokážou připomínat svoji přítomnost čučení, vrčením, rýpáním, poskakování, šťoucháním apod.? Tohle přesně teď dělají všichni zlovlci, o nichž je tento topik :D
  • upraveno 12. června 2012
    Myslíš to nespokojené "hmmmm" v sedě přešlápnutí předních nohou a šťouch mokrým rypákem do nohy ? :-))
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 12. června 2012
    sarven napsal(a):

    a pamätám si, že som z nostalgie chodil ešte občas na staré-mŕtve fórum len tak si pozreiť články a náhodou som tam v mŕtvej pustine objavil slečnu Nevadu.... pekná haluz :)

    To byla náhoda jak sviň, protože od přesunu webu z kostky jsem na to staré fórum zabloudila snad 2x :)
  • Ja som knižky objavila na martinus.sk možno pred piatimi rokmi a vravela si, že to vyzerá celkom fajn ale pretože vlastný príjem nemám a uloz.to a podobné stránky mi známe neboli, nechala som to tak a prečítala si ich, až keď sa mi do rúk dostala čitačka a do očí náhodou i jeden diel seriálu.
    Vraťme se teď prosím k ubohým zlovlčím stvořením, ještě začnou výt žalem. Tak mi napadlo... Keby ste vy mohli mať nejakého zlovlka (mimo tých čo žijú so Starčatami) ako by ste ho nazvali a aký by mal byť (vzhľad, povaha)?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.