Fanouškovská fikce

upraveno 16. ledna 2013 v Rozličný pokec
1121315171875

Komentáře

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 10. června 2012
    Veru to je pravda, ja som jednu z nich chcel už len zo zvedavosti ako to vyzerá zblízka :D
  • upraveno 10. června 2012
    Ale vyrobit si ji může každý. :-)
    upraveno 10. června 2012
    Na to som príliš leni(no)vý
  • upraveno 10. června 2012
    Já bych na to taky neměl to srdce. :-)
    upraveno 10. června 2012
    Kto hovoril o srdci, ja som spomínal lenivosť :D
  • JayJay
    upraveno 11. června 2012
  • upraveno 11. června 2012
    Ty na to jdeš úplně vědecky. :-)

Mně včera sežvýkal několik listů papoušek. A ještě mi přitom nadával. :-O
    upraveno 11. června 2012
    Vy to robíte asi mesiac, odosielate to na kontroly, poriadne si to striehenet a spracúvate z rozličných zdrojov... A ja som to prosto naškrabal a odoslal... Teraz sa cítim ako flákač :D
    upraveno 11. června 2012
    Jarla : Ďakujem :)

Inak, pripravujem ešte jednu paródiu... Neviem či bude rovnako dobrá ako tá predtým, ale dúfam v to.. Pôjde aj o začlenenie Fossowayov, o ktorých skoro nič okrem ich jablka neviem, takže to bude ešte komickejšie písať o niekom, o kom nič neviem... Ach... You know nothing Gep
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 11. června 2012
    Lorde Heavy zmije - tak tu Alek do tomboly nedal :-D

Nicméně byl jsi to jen a jen ty, kdo dodal té literární výzvě oficielní punc :-) (můj prvotní popud byl čistě sobecký - mít co číst :-)) )
    Vymyslela jsi to celé ty, nevykrucuj se. Popudy jsou tvoje. Jen a jen a jen tvoje. :-)
    Své/Tvé oslovení chápu jako lichotku. :-)

Tak, dosti kroucení. Nechť promluví pera a klávesnice, ať je co číst!
    upraveno 11. června 2012
    Kde sa dvaja bijú, tretí víťazí...

V skutočnosti to bol celé môj nápad, mne ďakujete za ceny, za súťaž, za akýkoľvek článok, dokonca za toto fórum aj za celú ságu. Ja som bol šedá eminencia, ktorá z diaľky všetkých ovládala. Pieseň je niekedy účinnejšia než hovorené slovo :) A tak pravil a tak děl, ten Malíček...
    Celé to byl Hodorův nápad! :-))

heavy - rekapitulace praví, že já založila toto téma ze sobeckého důvodu, abych měla co číst a zároveň poskytla útočiště fanouškům, kteří mají v hlavě nápady a chtějí se o ně podělit - taková symbiósa :-)
    Pak napadlo Tebe, že bychom mohli všichni kdo bude mít zájem napsat takový putovní román - každý kousek.
    Jako protinávrh jsem uvedla, že pro začátek bychom mohli zkusit něco lehčího - povídku na téma.
    Ty ses optal jaké téma a já podumala a navrhla "Původ Jona Sněha", protože je to zajímavá přihrávka pro každého fanouška ať už je zainteresován více či méně. A navíc - lady Krisa by si to tak přála :-)
    Načež jsi to zveřejnil Ty :-)

Nyní jen doufám, že se Alekovi sejde do pošty co nejvíce povídek různých žánrů a teorií a za 5 dní se pobavíme příjemnou četbou :-)
    Ano, tak to bylo, vždyť je to všem jasné, proč to vlastně píšeš? :-)

Ocenění nejlepších prací považuji za dobrý nápad, chtěl bych vyjádřit poděkování Alekovi a Ben Nevis, že se o to postarali. Prvotním cílem nicméně zůstává ne boj o ně, nýbrž zábava a nové čtení z oblasti, o kterou se tady pravděpodobně všichni nějakým způsobem zajímáme. Tak to alespoň chápu já a moc se na to těším. Čím víc toho bude ke čtení, tím líp.

Ale proč to tady vlastně píšu, když to všem musí být jasné? :-)
    Já jsem nějaká zmatená, dneska už mám 18. června, takže jsem se těšila, že usednu a budu číst o původu Jona. Co jen nezpůsobí jedno nevinné otočení stránky v diáři. No nic, ještě si týden počkám.
    Heavy - Ty nebo Léto byste byli schopni tak brilantně zahrát alter-nick ? :-D
    upraveno 11. června 2012
    upraveno 11. června 2012
    upraveno 11. června 2012
    :-)) test z botaniky :-D Nechceš psát scénáře Monty Pythonům ? :-))
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 11. června 2012
    Lorde Gepeto, z tebe jednou něco bude. :-)
    To zvýraznění přímé řeči jsi vymyslel sám, nebo ti to někdo poradil? ;-)
    Jo, teď mě napadlo, pokud sem Alek vloží naše texty z wordu, tak se nějaké naše tučné písmo nebo kurzívy neobjeví. Je tak?
    :-)
    Ten člověk je genius :D
  • JayJay
    upraveno 12. června 2012
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.