Interview s Bryanem Cogmanem

upraveno 9. června 2012 v Novinky
«134

Komentáře

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 9. června 2012
    Aj som si hovoril, že Aryin vražedný pud trocha degradujú a tu je vyvetlené prečo. Ak som sa aj sťažoval na zmeny v seriáli... Inu, teraz mi je hneď všetko jasnejšie... Ale stále mi vŕta v hlave ta nelogické Jonova zmena, s tou sa fakt tak rýchlo nevyrovnám, že z neho spravili magora... :/
    upraveno 9. června 2012
    Inak ďakujem svoa00 za preklad, je skvelý :) Neslušne som komentoval a ani nepoďakoval, kde je moje lordske vychovanie
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 9. června 2012
    Dĕkuji svoa00.
    Musím říci, že se mi ten rozhovor líbí a dost mĕ uklidňuje.
    A vĕta, že Ros odvedla skvělou práci je dost vtipná :)))
  • upraveno 9. června 2012
    Také děkuji svoa00. :) Zajímavý rozhovor.
    Moc děkuju za překlad!
    upraveno 9. června 2012
    Ďakujem za preklad. Zaujímavý článok, Cogmanove odpovede ohľadne Robba ma ale neuspokojili.
    Omlouvám se za překlepy a občas divně znějící formulace, ale holt za to nejsem placená ;)

Jinak s tím Robbem mě to taky neuspokojilo. Moc to nekoresponduje s tím, co jsme v seriálu opravdu viděli - obvykle by se tomu říkalo chtíč. A o tom, že by z ní dělal počestnou ženu, nepadlo ani slovo. Navíc mě mrzelo, že ani na vteřinu nezapochyboval o tom, jestli by se měl zachovat zodpovědně vůči holce, do který se zamiloval, nebo vůči klíčovýmu spojenci, svým sestram a bratrům, poslání, za který bojuje, a dvaceti tisícím mužů. Z tohohle úhlu pohledu se Robb jeví... značně nesympaticky, abych byla taktní. Ale diváci bez znalosti budoucího děje se asi spokojí s tím, jak je to, ehm, romantické.
    upraveno 9. června 2012
    Dobrej překlad :) lepší než google translater :D
    Děkuju za překlad :)
    Jinak souhlas s Gepetem a svoa00. V knihách patří Jon a Robb k mým oblíbeným postavám. V seriálu je pro mě o něco težší s k nim najít cestu, když z jednoho dělají hňupa a druhému nasadí růžové brýle.
    No taky je možné, že Ros někoho ze štábu "zaujala" , a tak jí zvětšili úvazek ;-)
    Zaujalo mě pár věcí.
    "Diváci snesou všechno."
    "Děvky jsou pro vyprávění příběhu důležité."
    "Tohle je nejúžasnější práce na světě, prznit příběh, který miluju."
    a
    svoa00: "Dělám to zadarmo."
    My jsme na to byli tři, pokud si dobře vzpomínám, a bylo to docela slušně zaplaceno, pokud si dobře vzpomínám. :-)
    Dakujem svoa00 .
    No mna potesil prístup autorou ze miluju knihu :) a tiez musim uznat Robb+Talisa a Jon je troska no nie uplne podla mna ako ma byt , skoda ze to lepsie nevysvetlily .
    A este raz znova Dakujem za preklad :D
    upraveno 9. června 2012
    Platil jsem já a ještě se vzpouzeli :-)

Jo a třikrát fuj headovi za ten jeho příspěvek ;-)
    upraveno 9. června 2012
    upraveno 9. června 2012
    upraveno 9. června 2012
    upraveno 9. června 2012
    No ta formulace je na hraně, ale to už jsou fakt detaily, může to být i překladem - tady bych opravdu neslovíčkařil. Jestli někomu v tom týmu věřím, tak je to Cogman - jeho scénáře zatím byly vždy nejbližší knize, hodně pracoval s historií.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.