děcka, jak jste přišli na to, že " Hora ve skutečnosti není mrtvý, ale stala se z něho Qyburnem oživená nemrtvá bestie"? já to z knihy nikde nepochopila, můžu poprosit o odkaz? nebo to jsou jenom spekulace? ;-)
aha, děkuju.. :-) Tanec pořád ještě nemám, tak to bude tím.. i když kdo ví, jestli bych to pochopila, spousta věcí mi ani dřív nedošla :-D a nepoznali by v dorne, že gregorova hlava není jeho?
No ona pravděpodobně ta lebka jeho je...ani nechci vědět, jakou plastiku má pod tím hrncem uplácanou a vůbec ne z čeho! :-)) Nebo možná nemá žádnou hlavu a proto nemluví ?
teda, vy jste mi s tím Sandorem dali.. dneska se mi zdálo, že je živej, ale byl úplně celej zafáčovanej a koukal se do rozkroku, protože zjistil, že ho vykastrovali :-D a to jediný neměl zamotaný v obvazech :-D ještě že jsem se včas probudila :-D
macrelka: To sis spletla pána s koněm... :D (A příště přidej varování. Pak si to člověk musí představovat a ještě z toho bude mít psychickou újmu... ;)
zdravím, chcem vám dať do pozornosti a uviesť toto malé fanart-videjko, ale aj seba :d ;) možno ste to už videli, ale pre istotu :
btw.vačšinu tých pics som tiež nevidel, nevíte kde by sa dali nájsť v HQ a stiahnuť ?
a čo sa mňa týka - práve som si rozmyšlla, kt.policku vyhradím pre *"G.R.R.Martina a jeho Píseň Ledu a Ohne* :o :P;) ..jako další fanušik nielen tejto sagy, ale fantasy(/scifi/hist.dráma) vobec
myslim si, ze este ani Martin nevie ci je Sandor zivy a ci mrtvy a henten popis napisal len kvoli tomu aby to o par rokov bud pouzil alebo nepouzil alebo to napisal kvoli fanusikom aby im neskor mohol zobrat nadej
Když jsme u toho KDO JE KDO, nemyslíte si , že "Pate - jako ten pasáček vepřů" z konce Hostiny pro vrány je ve skutečnosti "Alchymista" z jejího začátku, který je ve skutečnosti "Jaqen H´ghar" z Bouře mečů, který je ve skutečnosti "mužem bez tváře"?
(Tanec s Draky jdem ještě nenačala, tak doufám, že nejsem za debila :))
Je tam víc takových "uniklých věcí" ? Že bych mohla machrovat před kámošema :D (Jako to se Sandorem a hrobníkem mě fakt ani nenapadlo, rok jsem tajně doufala, že to přežil, a pak, po tom osudném rozhovoru, 2 měsíce oplakávala jeho smrt, rvala si vlasy a drásala si tváře atd.. )
Komentáře
(A příště přidej varování. Pak si to člověk musí představovat a ještě z toho bude mít psychickou újmu... ;)
možno ste to už videli, ale pre istotu :
btw.vačšinu tých pics som tiež nevidel, nevíte kde by sa dali nájsť v HQ a stiahnuť ?
a čo sa mňa týka - práve som si rozmyšlla, kt.policku vyhradím pre *"G.R.R.Martina a jeho Píseň Ledu a Ohne* :o :P ;)
..jako další fanušik nielen tejto sagy, ale fantasy(/scifi/hist.dráma) vobec
Ostatně, kdo chce, může galerii průběžně doplňovat. Jde to. ;-)
Každopádně asi bych případné doplňování raději dělal na http://pinterest.com/icefirecz/ - bude se mi líp spát, nebudu řešit práva a prostor apod.
alebo to napisal kvoli fanusikom aby im neskor mohol zobrat nadej
(Tanec s Draky jdem ještě nenačala, tak doufám, že nejsem za debila :))
(Jako to se Sandorem a hrobníkem mě fakt ani nenapadlo, rok jsem tajně doufala, že to přežil, a pak, po tom osudném rozhovoru, 2 měsíce oplakávala jeho smrt, rvala si vlasy a drásala si tváře atd.. )